1. Bölüm: Minhyuk

92 17 1
                                    

Yavaşça küçük odadan çıktı. İçinde bulunduğu kafeterya kocamandı. Bir sürü boş masa vardı. Yalnızca bir tanesinin üzerinde bir acil durum butonu ve 7 tane kapalı ekran vardı. Tartışma ve oylama zamanları dışında konuşmaları yasaktı. Bu yüzden de birkaç makine tıkırtısı dışında gerici bir sessizlik vardı.

Bu olanlar onu çok korkutmuştu. Bir an önce görevlerini bitirip buradan kurtulmak istiyordu. Ekranına çıkan o yazıyı düşünmek bile kanının donmasına sebep oluyordu...

Kolundaki ekrandan istasyonun haritasına baktı, admin odasına gidip kart okutması gerekiyordu. Hemen kafeteryanın yanındaydı bu oda. Hızlıca yürümeye başladı.

Odanın girişinde Kihyun elektrik kablolarıyla uğraşıyordu. Ona bakmadı bile. Minhyuk odaya girdi ve ortada bulunan masayı incelemeye başladı.

Masa iki bölümden oluşuyordu. Girişe yakın olan kısımda istasyonun haritası olan bir ekran vardı. Bu haritanın kollarındakinden tek farkı ise hangi odada kaç kişi olduğunu göstermesiydi. Oksijen odasında 1 kişi, elektrik odasında 2 kişi, depoda 1 kişi ve adminde 2 kişi -Kihyun ve kendisi- vardı. Bir süre ekranı inceledi, kafasını kaldırdığında Kihyun'un gittiğini gördü. "Bana zarar verecek olsaydı çoktan burada yalnızken yapardı. Sanırım ona güvenebilirim" diye düşündü.

Masanın diğer tarafında içi kredi kartına benzer kartlarla dolu bir kutu ve bir de kart okutma cihazı vardı. Kutuyu eline alıp içindeki kartlara teker teker baktı. Sonunda üzerinde kendi isminin ve üniformasının renginin dışında bir şey yazmayan kartı buldu. Kartı aldı ve cihaza takıp kaydırdı.

"Çok hızlı, tekrar dene."

Cihazın üzerinde bu yazı belirmişti. Bu sefer daha yavaş yapmaya özen göstererek tekrar denedi.

"Çok yavaş, tekrar dene."

Tekrar denedi.

"Çok hızlı, tekrar dene."

"Çok hızlı, tekrar dene."

"Çok yavaş, tekrar dene."

Sinirden elleri terlemeye başladı. Ona 50 dakika gibi gelen 5 dakikadan sonra sonunda ekranda farklı bir yazı belirdi.

"Kart girişi kabul edildi!"

Dünyanın yükü üstünden kalkmışçasına rahatlamıştı. Derin bir nefes aldı. Kolundaki ekrana baktı. Görevlerden birinin yanında tik işareti vardı.

2. görevi için reaktöre gitmesi gerekiyordu. Bu yüzden kafeteryaya geri döndü. Sağ tarafta Wonho bir kolu indiriyordu, sol tarafta ise Jooheon duvara yaslanmış kolundaki ekrana bakıyordu. Sol tarafa gidip koridordan geçti.

Tam üst motorun bulunduğu odaya girecekken kulakları sağır eden türden bir gürültü koptu.

Ardından elektrikler kesildi.

Bölüm Sonu

Merhabaaa, umarım kısacık bölümü beğenmişsinizdir. Oy vermeyi unutmayın. Sizi seviyoruuum <3

Among Us • MONSTA XWhere stories live. Discover now