Κεφάλαιο 1

366 32 4
                                    

HENDRA

Οι ακτίνες του ήλιου διαπερνούσαν τις κουρτίνες του δωματίου της Hendra. Η κόκκινη κουβέρτα της τυλίγει όλο το κορμί και το κεφάλι της. Ισως να έβλεπε κάποιο όνειρο και να το διέκοψε το φως του ήλιου. Το σώμα της γυμνό από την κουβέρτα. Οι πιτζάμες που φορούσε δεν αδικουσαν καθόλου το ποσό ωραίο σώμα έχει.

Σηκώθηκε,κι ετοιμάστηκε, έφαγε πρωινό, και κατευθείαν έφυγε, μην τυχόν και δεν προλάβει το Marko. Ήταν ο κολλητός της εδώ κι δύο χρόνια.

Ο Marko είχε μετακομίσει δύο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι της Hendra. Ήταν το πρώτο άτομο που πρώτογνώρισε στο Τέξας. Έτσι κάθε μέρα πήγαιναν μαζί στο σχολείο.Απο τότε που γνωρίστηκαν ήταν αχώριστοι. Ήταν και οι δύο τελειόφοιτοι του λυκείου.

Ήταν η πρώτη μέρα της καινούργιας σχολικής χρονιάς. Αυτή η χρονιά ήταν τόσο σημαντική για τον Marko, όσο και για την Hendra. Ο Marko ήθελε να γίνει σχεδιαστής μόδας.Οι γονείς του βέβαια δεν το γνώριζαν. Εκείνοι τον είχαν για πιο 'σπουδαία' πράγματα. Είχαν σχεδιάσει να πάει στο Harvand.
Η Hendra πάλι ήταν εθισμένη με τα βιβλία. Της άρεσε πολύ να γράφει.

Η απόσταση από το σπίτι τους, έως το σχολείο ήταν ελάχιστη. Ο Μarko πάρκαρε το αυτοκίνητο του, δίπλα από μια μαύρη μηχανή.

Υπήρχαν πολλοί έφηβοι, με τσάντες στον ώμο, με τσιγάρα, παρέες ντίβα κοριτσιών, που σε κοιτούσαν σαν να είσαι από άλλον πλανήτη. Πιο πέρα ένα ζευγάρι να φιλιέται. Η Hendra τους χάζευε. Το βλέμμα της δεν θα έφευγε από πάνω τους, εάν δεν την τραβούσε ο Marko από το χέρι.

Οι ώρες περνούσαν αργά. Οι σκέψεις της ήταν αλλού. Σκεφτόταν την θάλασσα, το καλοκαίρι που πέρασε. Κοίταξε απ'έξω από το παράθυρο. Ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα περίμενε τον Marko έξω για να την πάει σπίτι. Στην διαδρομή κι οι δυο ήταν σιωπηλοί.Μόνο το ραδιόφωνο έπαιζε.

O Marko την χαιρέτησε με ένα φιλί στο μάγουλο.Την άφησε σπίτι, και έπειτα συνέχισε τον δρόμο του.
Στο σπίτι, καθώς βρέθηκε στο σαλόνι, είδε την μητέρας της να κάθεται στο τζάκι. Εκείνη της έριξε μια ματιά, χαμογέλασε, κι έπειτα επέστρεψε στο βιβλιο που κρατούσε στα χέρια της.

Η Hendra είχε ακόμη μια μικρή αδερφή,την Sesili.Ο πατέρας τους είχε πεθάνει επτά χρόνια πριν, από καρκίνο. Η μητέρα τους ήταν έγκυος τότε στην Sesili.
Στο σπίτι γενικά ηρεμία.Οι τρεις κοπέλες είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Η Hendra πήγε στο δωμάτιο της.εβαλε τα ακουστικα και ξάπλωσε με αγκαλιά ένα μαξιλάρι.Εκλεισε τα μάτια της. Σε λίγη ωρα είχε απόκοιμηθεί.

𝖸𝖮𝖴:𝖺𝗋𝖾 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀(ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΌΡΘΩΣΗ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα