Κεφάλαιο 19

142 19 0
                                    

Άφησες τα μάτια σου να κλείσουν πριν γυρίσεις το σώμα σου από την άλλη πλευρά, τώρα εκείνος έβλεπε την πλάτη σου και έμεινες λίγο μακριά του. Βλέποντας την ξαφνική και παράξενη κίνηση σου τον έκανε να πάει πιο κοντά σου πριν τυλίξει το ένα χέρι του γύρω από την μέση σου και σε φέρει στην αγκαλιά του. Η καρδιά του χτυπούσε ακόμα γρήγορα στην πλάτη σου και μπορούσες να νιώσεις την ζέστη του ανάσα στο λαιμό σου.

Μάγδα: Σε παρακαλώ... Φύγε από κοντά μου...

Ψιθύρισες με έναν απαλό τόνο στην φωνή σου καθώς τα μάτια σου ήταν ακόμα κλειστά. Ο Jungkook άκουσε καθαρά τι είπες αλλά αντίθετα σε έφερε πιο κοντά του κάνοντας το σώμα σου να αρχίσει να τρέμει ελάχιστα.

"Τον μισώ έτσι δεν είναι?"
"Ναι... Τον μισώ..."

Ήσουν έτοιμη να κοιμηθείς όταν το τηλέφωνο του Jungkook άρχισε να χτυπάει. Το χέρι του άρχισε να ψάχνει μέσα στον χαμό το κινητό του καθώς το σώμα του συνέχισε να είναι κοντά στο δικό σου. Μόλις βρήκε το κινητό του, γρήγορα το σήκωσε χωρίς καν να κοιτάξει ποιος στον διάολο τον έπερνε τέτοια ώρα τηλέφωνο.

Jungkook: Hmmmm?

Μορμούρισε στον ύπνο του ενώ έβαλε το πιγούνι του στον ώμο σου.

Yujin: Που είσαι γλυκέ μου? Σε περιμένω σχεδόν μια ώρα.

Είναι η Yujin? Γρήγορα έκανες ότι κοιμάσαι μόλις άκουσες την φωνή της αδερφής σου μέσα από το κινητό του. Αλλά δυστυχώς, ο Jungkook δεν φάνηκε να δείχνει ούτε ένα σημάδι ότι είναι σοκαρισμένος με αυτό που γινόταν αυτή την στιγμή. Τότε πηγές πιο κοντά σου καθώς τα μάτια του ήταν ακόμα κλειστά.

Jungkook: Μπορώ να έρθω από εκεί αύριο γλυκιά μου?

Μουρμούρισε στον ύπνο του πριν τα χείλη του αργά πάνε πάνω στο αυτί σου και το φιλήσει απαλά χωρίς να κάνει κανέναν θόρυβο.

Yujin: Τι κάνεις γλυκέ μου?

Τον ρώτησε πάλι με λίγο θυμωμένο τόνο στην φωνή της αυτή την φορά.

Jungkook: Κοιμάμαι.

Μουρμούρισε πάλι.

Yujin: Γιατί ακούγεσαι σαν να είσαι άρρωστος γλυκέ μου? Μήπως έχεις πυρετό ή κάτι άλλο?
Jungkook: Όχι. Απλά είμαι κουρασμένος.

Είπε πάλι και η Yujin ξεφύσηξε.

Yujin: Ugh εντάξει τότε. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι αύριο θα έρθεις εδώ.
Jungkook: Εντάξει γλυκιά μου.

Μόλις το είπε αυτό εκείνος απλά έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να της δώσει την ευκαιρία να μιλήσει. Ο Jungkook έριξε το κινητό του στην άλλη πλευρά του κρεβατιού καθώς τύλιξε τα χέρια του γύρω από την μέση σου πάλι.

Jungkook ff - HeartlessWhere stories live. Discover now