Κεφάλαιο 8

179 22 0
                                    

Σήκωσε το ένα φρύδι του καθώς σε κοίταξε μέσα στα μάτια σου. Το πρόσωπο σου έγινε σοβαρό καθώς το βλέμμα σου έγινε ακόμα πιο σκοτεινό από ότι συνήθως. Και με αυτό αργά άρχισες να κάνεις βήματα προς τα πίσω ώστε να φύγεις από κοντά του. Γρήγορα το βλέμμα σου στράφηκε προς το πάτωμα καθώς κατάλαβες την παρουσία του. Υπήρχε μόνο μια λευκή πετσέτα γύρω από την μέση του με μερικές σταγόνες από νερό στο στήθος του. Τα χέρια σου άρχισαν να τρέμουν από το πουθενά αλλά γρήγορα προσπάθησες να το κρύψεις από πίσω σου γιατί δεν ήθελες να τι δει αυτός και η αδερφή σου.

Yujin: Woah κοίταξε το καυτό μωρό μου. Τελείωσες ήδη με το μπάνιο σου γλυκέ μου?

Η Yujin πήγε προς αυτόν και τύλιξε τα χέρια της γύρω από την μέση του. Η Yujin του χαμογέλασε καθώς ο Jungkook χαμήλωσε το βλέμμα του για να την κοιτάξει στα μάτια.

Yujin: Συγγνώμη αν κάναμε φασαρία γλυκέ μου.
Jungkook: Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη μωρό μου.

Χαμογέλασε και μετά κοίταξε πάνω καθώς το βλέμμα του πήγε στην φιγούρα σου.

Jungkook: Βασικά ήμουν έκπληκτος που σας άκουσα και τις δύο να γελάτε ειδικά την μικρή σου αδερφή.
Yujin: Φαίνεται πως δεν ξέρεις καλά την μικρή μου αδερφή γλυκέ μου. Είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος σε αυτή την οικογένεια.

Κατάπιες τον κόμπο που βρισκόταν στον λαιμό σου πριν σιγά σηκώσεις το βλέμμα σου και κοιτάξεις τον Jungkook ο οποίος σε κοιτούσε ήδη.

Yujin: Πάντα γελάει και μιλάει πολύ όταν είναι μαζί μου.
Jungkook: Oh αλήθεια? Είναι εντάξει τότε. Σίγουρα μιλάει πολύ και θα γελάει όταν είναι και μαζί μου αφού γίνω γαμπρός της. Σωστά γλυκιά μου?

Τα χείλη του σχημάτισαν ένα επειδικτηκό χαμόγελο καθώς το χέρι του πήγε προς τα πάνω και κράτησε τον ώμο της Yujin.

Yujin: Ναι δεν μπορώ να περιμένω να σας δω να έρχεστε κοντά ο ένας στον άλλον.
Jungkook: Τότε να έρχομαι εδώ πιο συχνά.
Yujin: Ναι -
Μάγδα: Η μαμά μου είπε να πιεις το γάλα που σου έφερα. Γρήγορα πιες το πριν κρυώσει. Θα πάω έξω τώρα εγώ.

Την διέκοψες και γύρισες το σώμα σου. Σύντομα γρήγορα προχώρησες προς την πόρτα και βγήκες από το δωμάτιο. Το πρόσωπο του Jungkook φαινόταν λίγο εκνευρισμένο καθώς κοίταξε την φιγούρα σου που εξαφανιζόταν. Αλλά γρήγορα το έκρυψε καθώς η Yujin τράβηξε το χέρι του και τον οδήγησε προς το κρεβάτι.

Μπήκες μέσα στο δωμάτιο και πηγές προς το τραπέζι όπου έβαζες τα χάπια. Τα χέρια σου έτρεμαν ακόμα, και άρπαξες ένα χάπι και το έβαλες στο στόμα σου. Πήρες το νερό και με την μία το κατάπιες. Τα δύο σου χέρια μετατράπηκαν σε γροθιές πριν κλείσεις τα μάτια σου σφιχτά για να ξεχάσεις όσα είδες. Μπορούσες να νιώσεις τα πόδια σου να τρέμουν πολύ και την καρδιά σου να χτυπάει πολύ γρήγορα.

Μάγδα: Σε μισώ Jeon Jungkook.

H Mijin κάθισε με πολλά σέξι κορίτσια γύρω της. Έμοιαζε να νιώθει άβολα αλλά απλά δεν την ένοιαζε. Το μόνο που ήθελε αυτή την στιγμή και να περάσει καλά μαζί τους. Βαρέθηκε να περιμένει κάποιον που ποτέ δεν θα την αγαπήσει με τον τρόπο που αγαπάει εκείνη. Η Mijin αράπης ένα μπουκάλι με ουίσκι και έριξε λίγο μέσα σε ένα ποτήρι μπροστά της. Και με μια μόνο γλυκιά, το τελείωσε όλο. Τα μάτια της ήταν γεμάτα με δάκρυα τα οποία ήταν έτοιμα να πέσουν από στιγμή σε στιγμή αλλά ανάγκασε τον εαυτό της και συνέχισε να πίνει πάλι.

2:45 am
Jungkook's pov

Αργά άνοιξα την πόρτα και την έκλεισα ξανά. Την βρήκα να κοιμάται ήρεμα οπότε συνέχισα να περπατάω χωρίς να κάνω κανέναν θόρυβο. Το μόνο πράγμα που θέλω τώρα είναι εκείνη. Μόνο εκείνη. Προσεκτικά ξάπλωσα στο κρεβάτι δίπλα στην κοιμισμένη φιγούρα της. Έβλεπα την πλάτη της. Ήμουν ξαπλωμένος τελείως δίπλα της και χωρίς να το καταλάβω το χέρι μου πήγε προς εκείνη. Αργά έβαλα το χέρι μου γύρω από την μέση της και την αγκάλιασα από πίσω. Η έκφραση του προσώπου μου δεν άλλαξε καθόλου. Είναι ακόμα σοβαρή και ψυχρή όπως συνήθως. Πήγα το σώμα μου πιο κοντά στο δικό της μέχρι που μπορούσα να νιώσω την πλάτη της να ακουμπάει το στήθος μου. Το πρόσωπο μου ήταν στον λαιμό της καθώς έπερνα αργά ανάσες. Μπορούσα να νιώσω το άρωμα της. Το ίδιο άρωμα με εκείνο πριν από τέσσερα χρόνια.

Jungkook: Σε μισώ τόσο πολύ Min Μάγδα...

Αυτή ήταν η τελευταία φράση που ψιθύρισα στο αυτί της πριν όλα σκοτεινιάσουν και με πάρει ο ύπνος με αυτήν μέσα στην αγκαλιά μου.

Μάγδα pov

Η καρδιά μου χτυπούσε ακόμα γρήγορα το οποίο δεν με άφηνε να κοιμηθώ όλο το βράδυ. Και κατέληξα να κλείσω τα μάτια που ελπίζοντας να με πάρει ο ύπνος ακόμα και αν δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν λίγο έκπληκτη όταν άκουσα την πόρτα του δωματίου μου να ανοίγει ξαφνικά από έξω καθώς κάποιος μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Βασικά δεν χρειάζεται να βρω ποιος είναι γιατί ξέρω ήδη ποιος είναι. Δεν έχει σημασία με ποιον θα μιλάει, κοιμάται ή με ποιον κάνει σεξ, πάντα θα καταλήξει να ψάχνει για μένα. Τα χέρια μου που έτρεμαν τα έκρυψα κάτω από την κουβέρτα για να μην το καταλάβει καθώς έκανα πως κοιμάμαι. Η καρδιά σταμάτησε για λίγο να χτυπάει όταν ξάπλωσε δίπλα μου και τύλιξε το ένα χέρι του γύρω από την μέση μου από πίσω. Θα ήταν καλύτερο να συνεχίσω να κάνω ότι κοιμάμαι ή διαφορετικά θα καταλήξει να κάνει αλλά πράγματα αν καταλάβει ότι δεν κοιμάμαι. Εκείνη την στιγμή που έβαλε το πρόσωπο του στον λαιμό μου και πήρε μια ανάσα με έκανε να νιώσω ρίγη σε όλο μου το σώμα.

Jungkook: Σε μισώ Min Μάγδα...

Μπόρεσα να ακούσω την πρώτη και την τελευταία του λέξη που είπε μέσα στο αυτί μου.

Μάγδα: (Σε μισώ και εγώ Jeon Jungkook...)

Και αυτή ήταν και η τελευταία λέξη από εμένα πριν το μυαλό μου σταματήσει να δουλεύει και επιτέλους με πήρε ο ύπνος μέσα στην αγκαλιά του.

Jungkook ff - HeartlessWhere stories live. Discover now