Κεφάλαιο 9

182 21 0
                                    

Ξύπνησες από το φως που χτυπούσε το πρόσωπο σου. Είμαι μια πολύ φωτεινή μέρα σήμερα μετά από τόσους μήνες ή βασικά μετά από τόσα χρόνια. Η καρδιά σου μετά από εκείνο το ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια κάποιες φορές χτυπούσε πιο γρήγορα από το κανονικό αλλά εχτές το βράδυ κατάφερες επιτέλους να κοιμηθείς. Αργά σηκώθηκες και έκανες τον δρόμο σου προς την ντουλάπα σου, και πήρες μια πετσέτα. Τα χείλη σου σχημάτισαν ένα επειδικτηκό χαμόγελο καθώς σήκωσες το ένα φρύδι σου.

Μάγδα: Έφυγε...

Τότε γύρισες το σώμα σου και πηγές προς το μπάνιο.

Τάξη
9:45 am

Mijin: Hey Μάγδα! Καλημέρα.

Η Mijin σε χαιρέτησε καθώς έκατσες δίπλα της.

Μάγδα: Καλημέρα και σε εσένα.

Χαμογέλασες και έβγαλες έξω το βιβλίο της ανατομίας που είχατε τώρα.

Taehyung: Hey δεν θα με χαιρετήσεις δεσποινίς Min Μάγδα?

Είπε ο Taehyung ενώ άγγιξε τον ώμο σου από πίσω. Είναι στην θέση του. Γύρισες το κεφάλι σου προς αυτόν και χαμογέλασες.

Μάγδα: Καλά. Καλημέρα κύριε Taehyung.

Είπες και γύρισες το κεφάλι σου μπροστά αφού τον χαιρέτησες.

Taehyung: Πόσο γλυκό. Καλημέρα και σε εσένα πριγκίπισσα.

Ξεφύσηξες και δεν γύρισες καν πίσω για να τον κοιτάξεις. Η Mijin καθόταν δίπλα σου και σχεδόν πνίγηκε όταν άκουσε την λέξη "πριγκίπισσα" από τον Taehyung αλλά γρήγορα το έκρυψε και έκανε σαν να μην άκουσε τίποτα. Έριξε ένα βλέμμα στον Taehyung ο οποίος την κοιτούσε ήδη με το ενοχλητικό πρόσωπο του.

Είναι 15 λεπτά πριν το μάθημα τελειώσει.

Καθηγήτρια Yuri: Εντάξει λοιπόν σήμερα θα σας βάλω σε ομάδες και θα κάνετε μια εργασία πάνω σε ένα θέμα από αυτά που δουλέψαμε σήμερα. Θα είναι συνολικά 10 ομάδες και κάθε ομάδα θα έχει ένα διαφορετικό θέμα. Αλλά όλες οι ομάδες θα έχουν τον ίδιο στόχο και το ίδιο συμπέρασμα. Όλοι σας πρέπει να πάρετε συνέντευξη από τον γιατρό που ειδικεύεται στο θέμα που θα πάρετε. Θέλω σκληρή δουλειά για αυτό σας παρακαλώ να βγάλετε φωτογραφίες τις ομάδες και τον γιατρό από τον οποίο που θα πάρετε συνέντευξη και να μου τις δώσετε. Θα είναι τρία άτομα σε κάθε ομάδα. Οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και να γράψετε το θέμα θα πάρετε και να μου τα φέρετε εδώ στο θρανίο μου.
Mijin: Συγγνώμη καθηγήτρια πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο για αυτό? Γιατί η κολλητή μου έχει τραυματική εμπειρία με τα νοσοκομεία.

Jungkook ff - HeartlessWhere stories live. Discover now