Κεφάλαιο 12

156 20 0
                                    

Αλλά μάντεψε πως κατέληξε? Χωρίς να το καταλάβεις, ένα δάκρυ κύλησε και έπεσε στο μάγουλο σου καθώς στεκόσουν εκεί πέρα σαν ένα ρομπότ. Τα χέρια σου μετατράπηκαν σε γροθιές πριν αργά σκουπίσεις τα δάκρυα σου από τα μάγουλα σου.

Μάγδα: (Η αγάπη είναι χάλια)

Πήρες μια βαθιά ανάσα πριν αρχίσεις να χορεύεις πάλι προσπαθώντας να διαγράψεις τα πάντα που είχαν σχέση με το αγόρι σου, Jeon Jungkook. Καθώς είχες συγκεντρωθεί στον χορό σου, κάποιος άγνωστος ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά και στάθηκε ακριβώς από πίσω σου μέχρι που μπορούσες να νιώσεις την πλάτη σου να ακουμπάει ελαφρά το γυμνασμένο στήθος του. Ήθελες να γυρίσεις πίσω αλλά γρήγορα σε κράτησε από την μέση σου και σου ζήτησε να μην γυρίσεις.

???: Συνέχισε να κουνιέσαι. Μην γυρίσεις μέχρι να σου το ζητήσω.

Αρχικά έμεινες παγωμένη αλλά από τότε που το αλκοόλ άρχισε να καταλαμβάνει το μυαλό σου και όλο σου το σώμα, δεν μπορούσες να αντιδράσεις κάπως αλλιώς. Το κεφάλι σου γύριζε παρά πολύ και πριν το καταλάβεις, το σώμα σου στριφογύρισε και έπεσε πάνω στο σώμα του. Βλέποντας πόσο καυτή και άγρια είσαι τον έκανε να τυλίξει τα χέρια του γύρω από την μέση σου καθώς σε έφερε πιο κοντά σου μέχρι που μπορούσες να νιώσεις την στήση του στον κώλο σου.

???: Είμαι σκληρός για σένα μωρό μου.

Ψιθύρισε στο αυτί σου καθώς έβαλε το πιγούνι του στον ώμο σου ενώ εσύ συνέχισες να κουνάς τον κώλο σου στην στήση του.

Μάγδα: Μπορώ να σε κάνω πιο σκληρό από ότι αυτό.

Χαμογέλασες επειδικτηκά και τον ψιθύρισες.

???: Γαμώτο κορίτσι.

Μουρμούρισες και πριν μπορέσεις να κουνηθείς πάλι, γρήγορα άρπαξε τα χέρια σου και γύρισε το σώμα σου ώστε να τον κοιτάξεις. Το βλέμμα σου κλειδώθηκε με το δικό του και δεν ήξερες πως να περιγράψεις το συναίσθημα αυτό εκείνη την στιγμή. Αυτός ο άντρας είναι τόσο καυτός και ελκυστικός.

???: Jimin... Μπορείς να με λες Jimin.

Μίλησε με την βαθιά φωνή του και δεν περίμενες περισσότερο για να του απαντήσεις.

Μάγδα: Ωραίο όνομα. Και εσύ μπορείς να με φωνάζεις Μάγδα.

Σήκωσες το ένα φρύδι σου και έκανες ένα βήμα πιο κοντά του πάλι.

Jimin: Λοιπόν ωραίο όνομα και το δικό σου.
Μάγδα: Θες να με μάθεις καλύτερα αγόρι?

Χαμογέλασε επειδικτηκά και έγκειψε τα χείλη του καθώς κοιτούσε από το σώμα σου πάνω και κάτω.

Jungkook ff - HeartlessWhere stories live. Discover now