2

5.7K 560 791
                                    

Yeonjun hızlıca evinden çıktı ve yürümeye başladı. Çünkü 2 senedir sevdiği çocuğu, Soobin'i, her sabah olduğu gibi bugün de okula girerken görmek istiyordu.

Okula vardığında arkadaşları Beomgyu, Taehyun ve Kai'nin yanına doğru yürüdü ve yanlarına oturdu. Yeonjun'un Soobin'i sevdiğini biliyorlardı. Fakat Soobin resmen asosyal bir insandı, Yeonjun'a üzülüyorlardı.

Okulda en az Soobin kadar yakışıklı bulunup sevilen bir diğer çocuk da Yeonjun'du. Fakat Yeonjun'un dersleri Soobin'inki kadar iyi değildi. Yeonjun okukdakilere göre yakışıklı, sert, tam bir idol gibiydi. Dudak piercing'i vardı. Kızlar da onun bu haline düşüyordu.

Yeonjun dış görünüşünün aksine fazla yumuşak kalpli, duygusal bir insandı. Hemen alınıp, üzülüp, kırılabilen bir yapıya sahipti.

Bunun yanı sıra insanların onun hakkında ne düşündüğünü asla umursamazdı. Tüm okul onun eşcinsel olduğunu biliyordu. İstediği gibi giyinirdi. İster crop giyerdi, ister oje sürerdi. Kimse buna karışamazdı. Çok eşsiz bir moda anlayışına sahipti. Okuldakiler onun bu cesurluğuna ve farklılığına da hayrandı.

Böyle bir çocuk resmen 2 yıldır okullarındaki en asosyal çocuğu seviyordu. Onunla arasında doğru dürüst bir diyalog bile geçmemişti. Ders ve danstan başka bir şey görmüyordu gözü. Fakat artık bir yerden başlaması gerekiyordu.

***

Choi Yeonjun

Karşıdan gelen mavi sırığıma yine herkes bakıyordu. Kıskanıyordum böyle olmasını. On sarılıp saklayıp kimseye göstermemek istiyordum.

Ama onunla daha doğru dürüst hiç konuşmamıştım. Sanırım kötü bir tepki almaktan korkuyordum.

Ben ya ben? Choi Yeonjun? HERKESİN HAYRAN OLDUĞU MÜKEMMEL, SEKSİ, YAKIŞIKLI, TATLI, MODEL GİBİ, FASHION KING YEONJUN???

İnanması güç olsa da Soobin'e karşı böyle biriydim.

Bu düşüncelerle sızlanmama alışmış olan arkadaşlarıma bir kez daha sızlandım. Artık onlar da benim sızlanmalarımı umursamıyorlardı.

Haklıydılar.

Burada bilmem kaç kez sızlanıyor fakat asla harekete geçmiyordum.

Önümden yürüyerek geçen Soobin'in merdivenlerden yukarı çıkışını seyrettim, bir kez daha aşık oldum.

Yeni boyadığı mavi saçları ona çok yakışmıştı.

En azından aynı sınıftalardı, tüm ders boyunca Soobin'i izleyebilmek için şansım vardı.

Merdivenlerdeki Soobin'in okulun içine girdiği için görünmediğini fark ettiğim anda panikledim, onu kaçırmak istemiyordum.

Ben nereye gidersem gideyim arkadaşlarım da benimle gelmek zorundaydı. Bu yüzden arkadaşlarınıda peşinden sürüklemeyr başladı.

Taehyun, "Seni de Soobin'ini de sikicem yeter bizi sürüklediğin."

Beomgyu, "Taehyun bir sus lan, laf çakmanın sırası değil."

Kai, "Taehyun savage biri, laf çakmak için yer dinler mi?"

***

Üçlü Yeonjun ile Soobin'in arkasından yukarı çııkmya başladı. Onun için çıktıklarını belli etmemeye çalışıyorlardı. Soobin sınıfa girdiğinde açık kalan kapıdan onu izledi Yeonjun. İçeri girmedi, çünkü girip onu rahatsız etmek istemiyordu. Zilin çalmasını bekledi.

***

Zilin çalmasıyla içeri girdik, sıralarımıza oturduk. Sınıfımızdaki sıralar tekliydi. Biz de bu yüzden önlü arkalı oturmayı tercih etmiştik.

İlk ders sınavdı. Hocanın gelmesini bekliyorduk. Bugün sınavımız İngilizce'ydi.

Hiç çalışmamıştım.

Ama neden? Boku yer miydim?

Tabii ki hayır. Karşınızda yabancı dillerin king'i mr. Handsome Yeonjun var, you know?

Ama ensişelendiğim bir şey vardı, Soobin. Babasının dersler konusunda ne kadar katı olduğunu biliyordum ve Soobin İngilizce'de o kadar da iyi değildi. Keşke kopya verebilsem mavi sırığıma.

Bir süre sonra hoca geldi ve kağıtlarımızı dağıttı, sınava başladık. Sınav bana göre oldukça kolaydı ama kim bilir mavi sırığım ne kadar zorlanmıştır...

______________________________

NE YAZIYORUM BEN BOK GİBİ OLUYOR KOMİK YAZMAK İSTİYORUM NASIL YAZILIR

OF KUSUCAM QP1QAŞSÇSĞZLEİW

GIF EKKEYENEDİM BİR TÜRLÜ BOYUTU ÇOK BÜYÜK DEYİP DURDU ÖF YA PEMBRE YEONJUN KOYACAKTIM😭😭😭😭😭😭

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

GIF EKKEYENEDİM BİR TÜRLÜ BOYUTU ÇOK BÜYÜK DEYİP DURDU ÖF YA PEMBRE YEONJUN KOYACAKTIM😭😭😭😭😭😭

Dance Room | YeonbinWhere stories live. Discover now