PARTİ HOP ALOOO

2.4K 296 330
                                    



•arkadaşlar bölümü kesinlikle egzoz yazmamıştır.•

***
•jeongin hyunjine kucak dansi yapiyor 720p izle.com•

| jisung h |

"BEYLER DİKİN KAFAYA BARDAKLARI!"

Minho, koltuğun üzerine çıkıp bağırırken Hyunjin onu tekmeleyerek indirmiş ve "Çıkma koltuğa," deyip oturmuştu. Jeongin, gülüp onun yanına otururken Minho'ya bir şeyler mırıldanmıştı. Ardından yanındaki Hyunjin'e dönüp "Davetli değildim ama geldim," dedi.

"ÇITIRRR KONTENJANINI JEONGIN'LE DOLDURALIM DEDİM HYUNJIN NASIL İYİ YAPMIŞ MIYIM?"

Hyunjin Minho'ya gülerken Jeongin'e bakıp "Çıtırlara serbest," demişti. Jeongin, Hyunjin'i süzüp kafasını sallayarak gülmüş ve yanıma gelip birbirine karıştırdığım içkilerden "Napıyorsun," deyip içmeye başlamıştı.

"Barmen havasına girdim kardeşim, inşallah zehirlenmezsiniz."

"Canın sağolsun."

Jeongin içmeye devam ederken gülüp Hyunjin'i yanıma çağırıp ona da içirmiştim. Yüzünü buruştursa da içmeye devam etmişti. Bir bu ikisi içmişti zaten hepsini. Diğerleri birkaç bardaktan sonra bırakmıştı. Ben de yarı güzel bir şekilde dolanıyordum ortalarda.

Wooyoung sarhoşluğu da geçmişti. Odanın ortasında lama taklidi yaparak millete tükürüyordu. Jeongin de koltukta kahkahalara boğulmuştu. San, Jeongin'i WAP dansı yapmaya bile ikna etmişti o an. Her denileni yapıyordu Jeongin. Bunu sikerler ruhu duymaz bunun.

"NOW FROM THE TOP MAKE IT DROP THAT'S SOME WET ASS PUSSY!"

"JEONGIN NAPIYORSUN AQ," diye bağırmıştı Renjun. Ben ise şantaj için bu anları kayda alıyordum. Jeongin her gün WAP dansı yapmıyordu sonuçta.

"Bir şey söyleyeceğim herkes sarhoş şu an. Şişe çevirmece oynamamız yok mu?"

"Sikişelim diyorsun yani."

Park Jisung söylediğinde ona katılmıştım ama Minho "Hadi ya oynayalım," deyip herkesi bir şekilde ikna etmişti.

ARKADAŞLAR JEONGIN ŞİŞEYE SAKSO ÇEKMEYE KALKTI ŞU AN

"Ya şu çocuğu tutar mısınız?"

Minho, şişeyi Jeongin'den alıp masaya koyarken Jeongin şişeye "Ara beni," deyip elini telefon gibi sallamıştı. Yaptığım kokteyller yüzünden iq zehirlenmesi yaşıyor şu an, ben ne yaptım...

"İlk ben çeviriyorum," dedi Wooyoung. Şişe de ne hikmetse bende durmuştu. Doğruluğu seçmiştim götümü yakmamak için ama orospu Wooyoung'ın garip sorularından kaçış yoktu.

"Gay seks yapar mısın?"

"Bu bir teklif mi amına koyayım?"

"Hayır, soru ama istersen teklif de olabilir."

"Seninle yapmazdım. Sıradaki."

"OOO YAPARDIN YANİ," dedi Minho.

"Sıradakiiiii."

"Senin çevirmen gerek."

Diğerlerine kulak asmadan çevirmiştim. Klasik saçma sapan şeyler yapmışlardı ve yine klasikleşen "Şunu öp," olayı yaşanmıştı.

Park Jisung çevirdiğinde ve Hyunjin'e geldiğinde Hyunjin "Cesaret," demişti. Bunun üzerine Jisung gülerek yerde yatan ve Gangnam Style söyleyen Jeongin'e bakıp "Jeongin'i öp," diyerek sırıtmaya başlamıştı.

Jeongin adını duyduğunda şarkı söylemeyi bırakıp doğrulmuş ve Hyunjin'i izlemeye başlamıştı. Kameramı hazırda bekletsem iyi olur.

"Düzgün bir şey söyle."

"Bir de bayıl istersen Hyunjin."

"Başka bir şey söyle ya."

"CESARETİ SEÇMESEYDİN KARDEŞİM," diye bağırdı Wooyoung. Hyunjin, gerilmişti. Arada Jeongin'e bakıyor ama hemen bakışlarını kaçırıyordu. Hayvan gibi sarhoş olmasına rağmen hala mızmızlanabiliyordu yani helal olsun. Ben olsam sikmiştim bile.

Hyunjin ve diğerleri yine söylenmeye başlandığında Jeongin emekleyerek Hyunjin'in yanına gitmiş ve "Ne abarttın ya," diyerek direkt öpmüştü çocuğu. Öpücük de değildi bu, öpüşmüşlerdi.

Jeongin dudaklarını araladığında Hyunjin de karşılık vermişti. Yaklaşık beş saniye süren öpüşme sonunda Jeongin geri çekilip ellerini Hyunjin'in yanaklarından çekerken Hyunjin yutkunup parkeyi izlemeye başlamıştı.

Wooyoung sırıtarak salak salak sesler çıkarırken ben de çektiğim videoyu bir daha izliyordum. Süper şantajlık malzeme çıktı bana şu an harika mutluyum.

Hyunjin'e şişeyi çevirmesi gerektiğinde sessizce çevirmişti. Masada duran bardaklardan birini alıp kafasına dikmişti sonrasında. Birkaç tur daha oynadıktan sonra sıkılıp bırakmıştık. Renjun şarkı açıp Jisung ve Jeongin'i kaldırarak dans ettirmeye başlamıştı. Jeongin koltukların üzerinde tepiniyordu ama Hyunjin bir şey demiyordu. Hyunjin'i en son bir şişe daha bitirirken görmüştüm. Sonrasında o da kendini kaybetmişti.

San, elindeki şişeyi yarım metre havadan Hyunjin'in ağzına boşaltıyordu. Hyunjin hepsini bir anda yutamayınca öksürerek kafasını doğrultmuş ve ağzında ne varsa tişörtüne püskürtmüştü.

Islak tişörtünü çıkartıp kenara attıktan sonra "Başım dönüyor," deyip yere uzanmıştı. Koltuğun üstünde yunus taklidi yapan Jeongin ise öfleyip "Hiç eğlenmeyi bilmiyorsun Hyunjin," diyerek çocuğun kucağına, kasıklarına oturup KUCAK DANSINA BAŞLAMIŞTI. ALOOOOO YETKİLİLER

Hyunjin, kafasını kaldırıp üstündeki çocuğa baktığında Jeongin üzerine doğru uzanmış ellerini iki yana koyarak destek almıştı. Gülerek kalçalarını oynatmaya devam ediyordu.

Şoka girdiğimden yarısını videoya alabilmiştim. Kimse ikisini ayırmıyor hatta tezahürat yapıyordu. Jeongin gülerek Hyunjin'in üstünden kalkıp onu da kaldırmış ve olduğu yerde zıplayarak dans etmeye devam etmişti. Arada Hyunjin'in önüne geçip kendini çocuğa sürtüyordu. Hyunjin de itiraz etmiyor valla oh hayat Hyunjin'e güzel.

***

•arkadaşlar bölümü egzoz yazmış.•

kendisi smut yazdıktan sonra kendi kendisini aştı artık tutamıyoruz onu
-tebrikler egzoz-

BAŞARDIN































teşekkür ederim 🥺🥺

bu arada minsung okumaya ne dersiniz? bence okuyun hspsnsismsşsjşsms

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

bu arada minsung okumaya ne dersiniz?
bence okuyun hspsnsismsşsjşsms

herşey//hyuninWhere stories live. Discover now