9

608 91 18
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

..

İşte o büyük gün gelmişti. jungkook terli ellerini siyah dar pantolunana silmişti. Çok heycanlıydı, nedenini bilmiyordu ama heycanlıydı işte. Sürekli farklı kızlarla birlikte olmuştu ama hiç biri Sooyoung gibi ters cevaplar vermemişti. kim bilir belkide jungkook bu yüzden Sooyoung dan hoşlanmıştı. Sürekli olarak ayaklarını yere vuruyordu. Çok heycanlıydı ve bunun dinmesini çok istiyordu ama heycanının önüne geçemiyor du.

"Jungkook"

Jungkook yerdeki bakışlarını karşısındaki güzel kadına çevirdi. O çok güzeldi ve daha ilk görüşte kalbi teklemeye başlamıştı bile. Jungkook bu buluşmada sağ çıkabilirse muhtemelen heycandan hastanelik olucaktı.

"Merhaba jungkook beni duymadın sanırım"

Jungkook bakışlarını kaçırmıştı daha ilk buluşmada kendisini çok utangaç biri sanacak diye utanmıştı. Ama bilmiyordu ki Sooyoung onu çok tatlı bulmuştu.

"Ş-şey ımm hadi dolaşalım evet evet gezelim hem hava almış oluruz"

Jungkook kekelemesine engel olamamıştı daha ilk buluşmadan batırdığını hissetti. Sooyoung jungkook un utanmış olduğunu anladığı için sadece kafasını sallamakla yetinmişti. Sooyoung karşısındaki jungkook a bakışlarını çevirdi

"Neden utanıyorsun. Merak etme hayvan yemiyorum"

Genç oğlan şaşkınlıkla karşısındaki genç kıza baktı. O az önce kendisine dolaylı hayvanmı demişti.

"Sen az önce bana hayvanmı dedin Sooyoung"

Genç kız kahkaha attı

"Evet şimdi daha iyi oldu. Utandığından dolayı benimle konuşmuyorsun jungkook sana hayvan demesem benimle konuşacağın yoktu. Hem bence sen hayvan değilsin yontulmuş kütüksün"

Genç kız daha fazla gülmüştü. Şimdiden ilk buluşmalarının harika geçeceğini anlamıştı.

.......
Saldım gitti AMK sizimi bekleyecem ben ya ne kıtmır çıktınız boklar pislikler şerefsiz Ler

Rental ||jjkWhere stories live. Discover now