Frans Filmpje

38 3 4
                                    

Pov Harm

"Oke je gaat het filmpje maken met de persoon naast je, ik zie dat dat precies goed uitkomt" ik kijk naast mij. Top, ik moet met Jeremy. Niet de meest spraakzame jongen "Je mag alvast gaan overleggen voor een plan van aanpak" zegt mevrouw mulder "Yo Jeremy" verschrikt kijkt hij op, waar zat die gozer met zijn gedachtes "We moeten samen een filmpje maken als we een frans gesprek voeren" "Oh oke" "Na schooltijd bij jou?" Ik zie Jeremy's ogen groot worden "Nenenneneeee dat kan niet"zegt hij angstig "Why not?" "Kan het niet bij jou?"vraagt hij snel "Nee, mijn huis word verbouwd dus daar is veel achtergrond geluid" "shit shit shit shit"hoor ik Jeremy mompelen en hij is helemaal aan het stressen "Jeremy doe eens rustig gozer" "Kan het echt niet bij jou?" Hij kijkt mij smekend aan "Als jij een geldige reden geeft dat het niet bij jou kan" hij draait zijn hoofd weg "het kan gewoon niet"mumelt hij en ik hoor een zachte snik. Ik kan niet echt goed met huilende mensen omgaan dus ik zit er een beetje onhandig naast "Alles ok?"vraag ik na een tijdje. Jeremy kijkt mij aan alsof er niks aan de hand "alles is goed hoor"glimlacht hij maar je ziet duidelijk dat het fake is "maar kunnen we bij jou, alsjeblieft" "Het moet dan maar, we vinden wel een oplossing voor het geluid, vanmiddag uit school? Hij kijkt mij opgelucht aan en knikt. "Oke klas jullie mogen inpakken en wegwezen volgende week wil ik dit filmpje hebben van jullie" snel pak ik mijn spullen en loop naar Joost en Link toe want wat zo juist gebeurt is met Jeremy was ronduit raar

"Oke je zegt dat Jeremy ging huilen omdat hij niet bij hem thuis wilde afspreken"zegt Joost verbaast "Dat is wat ik net zei ja, maar ik moet nog wel een oplossing vinden voor het filmpje opnemen" "Je kan opzich vanmiddag wel bij mij"oppert Joost "Als dat zal kunnen zal het top zijn" "Mijn huis is toch groot genoeg, vind jij dat ook goed Link?" Joost kijkt Link vragend aan maar Link antwoord niet "Joeeehoeee Link"zegt Joost terwijl hij voor link zijn ogen zwaait "Hmm wat"zegt Link "Is het vandaag nationale in gedachte verzonken zijn dag ofzo"mompel ik, ondertussen herhaald Joost de vraag "O dat is helemaal prima" "Oke ik ga het Jeremy even vertellen"en ik loop weg, maar iemand houd mij tegen "Ik ga wel"zegt Joost een bijzondere gezichtsuitdrukking op zijn gezicht, maar ik zoek er niks achter dus ik loop terug naar Link, die alweer in zijn gedachtes verzonken is.

Pov Jeremy

"Hey sukkel" hoor ik en snel pak ik mijn tas en loop ik naar de toiletten, dit kan namelijk maar 1 persoon zeggen, Joost. En ik vertrouw het niet dat hij in zijn eentje naar mij toekomt, maar vlak voor ik een toilet hokje in kan sluit Joost mij in. Hij zet zijn arm tegen de muur en aan de andere kant staan de wasbakken. Ik slik "l-laat mij alsjeblieft met ru-ust" en ik probeer de tranen in te houden. Deze situatie en alles geeft flashbacks, hoe ik ingesloten werd en daarna in elkaar getrapt en geslagen werd door mijn vader, een eenzame traan rolt over mijn wang en ik veeg hem snel weg. Joost staat er een beetje verbijsterd bij "Ik wilde even zeggen dat jij en Harm vanmiddag bij mij het frans filmpje opnemen" ik knik want ik weet als ik nu wat zeg hoort Joost de emotie in mijn stem en zeker nadat ik weg liep bij Link en in paniek raakte bij Harm over het filmen bij mij thuis en ik niet wilt dat ze iets gaan vermoedden, is het beter dat ik niks zeg. Joost haalt zijn arm weg en ik wil het wc hokje induiken. Hij pakt mijn arm vast en draait mij om "Nog 1 ding-" uit mijn mond ontsnapt een pijnlijke kreun, Joost kijkt mij verbaasd aan en neigt naar mijn mouw maar omdat hij mij dus even loslaat kan ik snel het Wc hokje in en ik draai de deur op slot "Jeremy doe eens open" en Joost bokt op de deur, dan hoor ik een andere deur en wat Koterige jochies komen de toiletten binnen, Joost stopt meteen met kloppen en loopt denk ik de toiletten uit. Ik blijf rustig zitten tot het einde van de pauze. Ik laat op het toilet even bezinken wat er allemaal de laatste dagen is gebeurt en dat Joost, Harm en Link waarschijnlijk te veel door hebben.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 09, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Is it to late?Where stories live. Discover now