(Personál) Caleb Sanford - krany

23 4 4
                                    

Jméno: Caleb Sanford (dřív se jmenoval Thalia Sanford)

Pohlaví: Muž (byl dívka, ale od šestnácti let vystupuje pod identitou Caleba Sanforda - tudíž je trans)

Věk: je mu dvacet devět let a narodil se třetího září devatenácet devadesát jedna (3.9. 1991)

Povaha: Caleb je otevřený člověk, kterým však vždy nebýval. Rád si s kýmkoliv povídá a je znám svou obvyklou průpovídkou: „Je mi jedno, jestli jsi černý, bílý, vysoký, malý, tlustý, hubený, homosexuál, heterosexuál, trans - pokud budeš ty milý ke mně, tak já budu milý taky."
Jednoduše nemá předsudky vůči ostatním, jelikož je sám trans gender. Od doby, co se stal sám sebou, je realistický optimista. Svět vidí v tom lepším světle, ale je schopen vnímat i ty temné stránky, proti kterým se snaží bojovat.
Sám se svou orientací, která se mu nezměnila (pořád je na kluky) a změnou pohlaví netají. Nepředhazuje a nenutí to lidem, ale když se zeptají, tak odpoví popravdě. V zařízení se to o něm ví, ale moc to nevytahuje, když nemusí.

Minulost: Narodil se jako Thalia ve státě Mississippi do čtyřčlenné rodiny skládající se z jeho otce Franka, matky Belly, staršího bratra Johna a mladší sestry Olivie. Johnovi bylo sedm, když se Caleb/Thalia narodil a Olivie se do rodiny přidala, když byly Calebovi dva roky. Frank byl, a stále je, učitelem hudební výchovy na střední škole. Bella je moderátorka v rádiu a bokově učí klavír v umělecké škole. John byl od mala rozený bubeník, takže si našel místo v amatérské kapele, kde do teď je.
Prožíval šťastné a spokojené dětství, i když se neoblákal do šatů a hrál si s angličákama. Po nástupu do školy se chytil klučičí party, a ještě jako dívka se naučil jezdit na skatu a jezdí na něm do teď. Byl chytrý jako rádio, ale zanedbával to. Mohl mít výborné známky, ale přátele stavil nad povinnosti - a proto proplouval ročníky s trojkami.
Okolo čtrnácti let se začal uzavírat do sebe čím dál víc, protože se sebou nebyl spokojený. Sice byl hezká holka, to se muselo nechat, ale necítil seš sám sebou. Spadl do depresí, začal nosit špatné známky, a nakonec se dostal až k sebepoškozování.
V jeho šestnácti letech začal obrovský převrat v jeho životě. Jeho teta Kaitlyn, o deset let mladší sestra jeho otce, vyšla ven s tím, že je lesbička. To dodalo Calebovi sebevědomí, aby se svěřil první ji, že se cítí víc jako chlapec než dívka. Kaitlyn to přijala naprosto v klidu a plně ho podpořila, že jeho vnitřní já se popřít nedá.
Téhož roku o Vánoce to přiznal i rodině. Prvně to pro ně byl velký šok, ale po pár dnech se s tím srovnali a řekli vesměs to samé, co poprvé Kaitlyn. Olivie s Johnem a Johnovou přítelkyní Mary se dokonce druhého dne oblékli do barev trans gender vlajky, což Calebovi vykouzlilo velký úsměv na tváři.
Známky měl na konci roku mnohem lepší a poslední den školy vyšel ven se svým coming outem i před celou školou.
Po dostudování střední školy nastoupil na Duke, kde vystudoval psychologii a dostatečně si našetřil na přeoperaci natrvalo. Měl velký strach, že dělá chybu, ale to ho nakonec přešlo, protože se cítil volný a sám sebou.
Užil si i několik románků s muži, přičemž nejdéle vydržel vztah s Dylanem Hopkinsem. Vydržel rok a pak se oba rozhodli pro konec.
Potom začal pracovat v nápravném zařízení pro mladistvé.
Teď Caleb žije sám se svým chrtem. Má auto, dost peněz, milující rodinu... jen ta láska mu chybí.

Zájmy a koníčky: Caleb je rozený muzikant. Vyrůstal v muzikantské rodině, takže od mala se učil hrát na klavír a později i na elektrickou kytaru. Už ve školce chodil zpívat do sboru, odkud nakonec přešel na sólo zpěv. Ale jeho život se netočí jenom okolo hudby, je milovníkem seriálů, knih, sportu, filmů... všeho možného, na co si jen člověk vzpomene. Pravidelně chodí do fitness centra a běhat se svým ruským chrtem Owenem. Večer, kdy se vrátí z práce, se rád odreaguje u nějakého dobrého seriálu jako Dracula, The Crown nebo Zaklínač.

Doplňky:

Doplňky:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Vzhled postavy:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Vzhled postavy:

Vzhled postavy:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


od kranys

Nápravné zařízení RPG (MIMO PROVOZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat