Matthew Sanderson - Viktoria

88 6 0
                                    

Jméno: Matthew Sanderson

Pohlaví: muž

Věk: 16 let, narozen 24.2. ve znamení ryb

Povaha: Matthew je introvert se sociální fobií, který nemluví pokud nemusí a snaží se o jedinou věc. Nic nepokazit. Nemá žádné sebevědomí. Trpí disociativní poruchou identity a nikdy své tělo ani mysl neovládá. Nechává za sebe žít své dvě identity. Felixe a Sunset. Jediný způsob, jak ho dostat na povrch je výstřel. Hned jak ho uslyší, vrátí se na chvíli a převezme vědomí.

Sunset vznikla, když bylo Matthewovi pouhých osm let, protože jeho matka vždy chtěla dceru a svého potomka nenáviděla za to, že je muž. Miluje růžovou a všechno dívčí. Je veselá, ochotná a dětsky nevinná. Snaží se nikdy neplakat, je to dokonalá dceruška. Snad až na to, že se nebojí druhým ukrást drobnosti, co se jí líbí. Nezapomínejme, že toto je jen psychicky, je první identitou 16 letého chlapce.

Felix je 17 letý vzteklý, výbušný rváč. Vznikl, když bylo Mattovi 14 let, aby se mohl ubránit šikaně. Má záchvaty vzteku, nebojí se na sebe upozornit a říct svůj názor. Je hodně drzý a problémový. Chce být vždy středem pozornosti. Nesnáší ponížení, proto málokdy někoho nechá, aby ho ztrapnil. Problémy řeší pěstmi a né hlavou. I tak umí být vypočítavý a chytrý. Na svědomí má pár krádeží, ublížení na zdraví a jedno napadení policie. Až na naprosto výjimečné chvilky, kdy Matt potřebuje, aby na světle byla Sunset je to jen a pouze on, kdo žije Matthewovým tělem a vědomím.

Minulost:
Matthewova matka si vždy přála dceru a proto ho už od jeho narození nenáviděla víc, než cokoliv na světě. Vylévala si na něm zlost a vinila ho ze všeho, co se stalo špatně. Často pila a bila ho. Protože byl chlapec. Uzavřel se do sebe, nemluvil, nic nedělal, pokud nemusel. Když nic neděláš, nic nezkazíš. A v jeho osmi letech se objevila jeho druhá identita. Osmiletá holčička Sunset. Ta dělala vše jak měla, ale jeho matka si toho sotva všimla. Nic se nezměnilo. Ve škole se mu smáli, protože na povrchu už byla jen Sunset. Kluk co nosí holčičí oblečení, chová se jako osmiletá holka a myslí si, že je osmiletá holka. V tu dobu mu diagnostikovali disociativní poruchu identity, ale matka s ním odmítla chodit k psychologovi.

V jeho 13 letech ho začala šikanovat parta starších kluků ve škole. Rok to snášel, ale potom vznikla nová identita. Silný, 17 letý chlapec jménem Felix. A v tu chvíli začaly opravdové problémy.

Felix byl drzý, problémový kluk, který se pořád jen pral, chodil za školu a se svou partou lítal z průšvihu do průšvihu. Ten, s kým se pral, většinou vyšel se zlomeným nosem nebo rukou, sprejoval na domy a kradl alkohol a peníze. Tak to šlo dva roky. Matthew dovršil šestnácti let, ale jeho identity nestárly. A pak se to stalo. Jednoho večera, když Felix a jeho přátelé vykradli obchod s potravinami je dostihla policie a on udělal tu největší hloupost. Začal se se strážníkem prát. A taky si za to nesl následky. Policie informovala matku a dala jí kontakt na nápravné zařízení. Ale Felixovi to bylo jedno.

Důvod přihlášení: To je jasné, ublížení na zdraví, napadení policie, krádeže a ničení veřejného majetku. A taky jeho nemoc. Ale nic z toho by se nikdy nestalo, nebýt jeho matky. To ona v něm pěstovala strach a agresi.

Zájmy a koníčky:
Matt
Krom toho, že rád čte žádné záliby nemá, protože se tolik bojí neúspěchu, za který ho matka vždy tak krutě trestala, že radši nikdy nic nezkouší. Je to gey. Má doma Šedivého kocoura Fanga, kterého sdílí s ostatními identitami.

Sunset
Má ráda koně, ráda zpívá a miluje vše, co se třpytí. Miluje jahodovou zmrzlinu.

Andy
Nemá moc koníčků. Jeho jedinou zálibou je ubližovat druhým. Samozřejmě se zajímá i o dívky, ale vztah zrovna nehledá.Poslouchá rock.

Jako sunset nosí většinou šaty a levnou plastovou korunku z hračkářství.

Jako Matt nebo Felix má vždy černou obyčejnou čepici, košili, tričko a černé džíny. V levém uchu má tři náušnice.

Má černé vlasy, zelené oči, bledou pleť, Je vysoký cca 178 cm, je hubený a má vytrénovanou postavu.

Má černé vlasy, zelené oči, bledou pleť, Je vysoký cca 178 cm, je hubený a má vytrénovanou postavu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


od Viktoria_stories

Nápravné zařízení RPG (MIMO PROVOZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat