Trianna Karlestonová - Star

28 5 0
                                    

Jméno: Trianna Kerlestonová, nechává si ovšem říkat jen Tria
Pohlaví: pokud by to nebylo jasné, Tria je na sto procent žena
Věk: šestnáct let, narozena je do znamení vah
Povaha: Tria dělá čest svému znamení. Je to tichá dívka, která nevyhledává konflikty a když někde dojde na hádku, radši vycouvá. K lidem je přátelská a milá, někdy mívá problémy s komunikací, za což může její neúplná socializace v dětství. Je to introvert, raději se jde někam s Jordim projít než si s někým povídat. Když s ní nekd začne řeč, je slušná a odpoví na vše, na co se nebojí odpovědět. Nemá ráda, když na ni někdo křičí nebo ji nadává, vždycky se zhroutí. Pokud nemá dny, kdy je buďto extrémně šťastná, to si z dotyčného nic nedělá, nebo má deprese, kdy se na místě rozpláče. Při povídání nezvládne jen tak sedět, musí si buď kreslit nebo skládat vlaštovky, aby zaměstnává ruce.
Její mysl je hodně bujná a stále dětská, takže při určitých situacích se chová jako dvanáctiletá. Raduje se z maličkostí, jakoby měla druhé Vánoce, vymýšlí blbosti a dělá naschvály ostatním. Využívá své velikosti, většinou je alespoň o kousek větší než ostatní
Minulost: Tria se narodila jako první dcera milionáře Williama a jeho ženy Melanie. William Kerleston vlastnil automobilovou firmu, která slušně vydělávala, takže si mohl on i jeho rodina dovolit cokoliv. Ačkoliv si Tria mohla přát úplně cokoliv, bylo to skromné dítě, narozdíl od její o dva roky mladší sestry. Ačkoliv byla hodná, milá a neměla nikdy s ničím problém, ve školce se jí nedařilo. Děti si s ní nehráli, stranili se jí a byly na ni ošklivé. Celou školku proseděla v koutku s pár hračkami, co se jí podařilo získat, a na zahradě seděla na houpačce a sledovala, jak ostatní hrají na babu a staví bábovky. Byla z toho špatná a do školky se jí nechtělo, maminka jí ale vždy přesvědčila. Večer nespala a jen tak z postýlky pozorovala noc za oknem a plakala.
Jeden večer byl ale zlomový. Když Tria ležela zachumlaná s peřinou přes hlavu a brečela, zaslechla něčí hlas. Neznala ho, ale něco uvnitř ní jí říkalo, že se ho nemusí bát. Vykoukla zpod peřiny a uviděla kluka, který seděl v její posteli. Když se ho Tria zeptala, kdo je, odpověděl jí "Jsem tvůj přítel". Od té doby ho viděla vždy, když ji bylo nejhůř. Konečně si měla s kým hrát, s kým si povídat nebo dělat kraviny. Častokrát ji matka našla, jak sedí u sebe v pokojíku a pořádá čajový dýchánek. Celou dobu s někým mluvila. Když se jí Melanie zeptala, s kým si to povídá, řekla jí, že se svým kamarádem, který také přišel na čaj. Mel tomu nepřikládala žádnou váhu, tohle dělali všechny malé děti, že si vymýšleli své imaginární kamarády, a u Trii, která nikdy kamaráda neměla, se nedivil dvakrát tolik. Doufala, že si díky své velké fantazii na základní najde kamarády. Nebo tomu hodně věřila. Tak moc, že nedovolila Willovi, aby jeho dcera chodila do soukromé školy a poslala jí na klasickou základní školu v jejich městě. Minulost se opakovala. Tria si z toho ale nic nedělala, poněvadž měla Jordiho, jak motýlího chlapce pojmenovala, a do školy chodila s chutí. Byla to slušná dívka, v učení byla skvělá a díky velké fantazii dobře paměti se stala oblíbenkyní učitelek.
Každé dítě má čas, kdy je jako vyměněný. U Trii to byla pátá a šestá třída, kdy jí bylo dvanáct a tudíž byla stejně stará jako její soulmate. Melanie myslela, že i ta desetiletá Jessie je hodnější než Tria. Měla tendenci strkat nos tam, kam neměla, pořád něco zkoušet a objevovat. Ve škole se malinko zhoršila, ale naštěstí byla škola to, co nenechávala náhodě. Avšak všichni toto období přežili a po nastoupení do sedmé se zdálo být opat vše v pořádku. Ovšem...nebylo to tak. Will si na True začal všímat častých změn náladt. Jednou byla neskonale šťastná a zvládla celé odpoledne blbnout na zahradě a podruhé ležela v dece na posteli a jen tak bez duše hleděla do zdi. Tenhle stav pokračoval rok, nakonec ji vzali k doktorů, kde ji definovali schyzofrenii. Nebyla tak silná, schyzofrenikovi se nálada měnila během dne třeba i pětkrát a Triu jednou za čas ovládla jedna nebo druhá. Halucinace a bludy měla též, někdy slýchala hlasy, které si našeptávali, ať nikdy nepřestane věřit, někdy se jí zdálo, že pr procházce lesem v jeho šeru zahlédla něco nadpřirozeného. Jediné, co se stále neměnilo, byl Jordi.
Nastoupení na střední musela Tria zanechat většiny jejích radostí, neboť volného času na hraní bylo málo, navíc Melanie usoudila, že je na hraní si s hračkami již velká a většinu jí vzala. Triu to mrzelo, ale neřekla nic, věděla, že matka to s ní mysli dobře. Pak ale přišel problém. Dívka měla problém chápat některé učivo. Dříve učenlivá jedničkářka teď měla co dělat, aby prošla a nikdo nechápal, co se stalo.
Jednou šel William kolem pokojů dívek a z místnosti té starší zaslechl někoho mluvit. Když tam nakoukl, zastihl svou dceru, jak sedí s dekou kolem ramen v tureckém sedu na posteli a s někým mluví. Když chvilku naslouchal, rozpoznal, že Tria mluví tak, jakoby mluvila s někým. Když ji oslovil, v klid se otočila, jakobyse nic nestalo. Will to řekl Mel a oba jí vzali k psychiatrovi, který jí ale nijak nepomohl. Oběma rodičům také v této tobě došlo, že se od šesté třídy Tria chovala pořád jako dvanáctiletá, a ne jako dívka v jejím věku. Snažili se že všech sil, nikdo ale jejich dceři nezvládl pomoci. Dokud nenašli nápravné centrum a rozhodli se to zkusit
Důvod přihlášení: jak jsem již psala, Tria vidí Jordiho, motýlího chlapce vytvořeného její bujnou fantazií a i když ví, že chlapec není skutečný, je to její jediný nejlepší přítel nenechá si ho vymluvit. Jordi je ztělesněním dětství a radosti, stejně jako je smutek, vztek a další. Pouze on se Trie zjevil, protože štěstí bylo to, co dívka nejvíce potřebovala. Je to schyzofrenička a potřebuje se trochu naučit ovládat své pocity, výkyvy nálad a naučit se rozlišovat realitu od bludů a halucinací. Krom Jordiho. Také se stále chová jako dvanáctiletá, pořád blbne a pořád musí něco dělat, nezvládne jen tak sedět a poslouchat
Zájmy a koníčky: Tria má spoustu zálib a koníčků, neboť měla vždy spoustu času, který jinak mohla trávit s přáteli. Hodně s oblíbila gymnastiku a taneční akrobacii, oboum dvou věcem se aktivně věnuje i teď a dost jí to baví. Začala taky zkoušet voltiž, akrobacii na loňském hřbetě, neboť koně jí již od mala fascinovali stejně jako motýli. Také si vypěstovala závislost na hraní na flétnu, kterou má u sebe vždy, když někam jede. Zamilovala si hraní společně s Jordiho zpěvem a jsou schopni takhle trávit hodiny. Má i celkem pěkný hlas, takže sem tam i zpívá.
Tria miluje gumové medvídky a nosí většinou kombinaci žluto-bílo-světle modrá, její nejoblíbenější barvy.
Doplňky: Tria si díky své závislosti nechala vytetovat monarchy na vnitřní stranu předloktí

Nápravné zařízení RPG (MIMO PROVOZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat