(Personál) Amelia Shepherd - Safirra

45 7 0
                                    

Jméno: Amelia Shepherd

Věk: 35 let, narozena v prosinci ve znamení střelce

Funkce + Specializace: Psycholožka a neurovědkyně (funkce mozku atd.), primárně pomáhá pacientů kteří jsou v léčebně kvůli závistlosti nebo traumatům...

Povaha: Už od prvního pohledu jde o silnou a nezávislou ženu, co okamžitě řekne co si myslí a nehledí na následky, pokud jde o lidi co nemá ráda. Naopak když jde o její zbytek rodiny a pacienty, snaží se být co nejvíce empatická, dívat se na to z jejich pohledu a pochopit proč došli až tomu nejhoršímu v podobě drog, nebo alkoholu, případně proč jsou na tom psychicky tak špatně. Když je mezi lidmi kterým rozumí, přátelí se s nimi dokáže být velmi extrovertní a vtipná, což vám potvrdí její bývalí kolegové z nemocnice kde kdysi pracovala.

Však v neznámém prostředí má ráda svůj klid a ticho, a to nejen na přemýšlení ale i na práci. Kvůli tomu co se jí stalo se už nefixuje a obrovským obloukem se vyhýbá vztahům a celkově mužům, drží si odstup. Psychicky toho vydrží hodně, a to nejen díky tomu, že sama měla problémy, ale i díky tomu že dokáže nasadit "masku", že se nic neděje a je vše v pořádku.

Minulost: Narozena jako poslední dítě, do rodiny obyčejného prodavače a nemocniční sestry, má tři starší sestry a měla bratra, se kterým si nejvíce rozumněla. Prvních pět let jejího života šli jak po másle, byla veselé a velmi zvědavé dítko, co si strašně rádo hrálo na hrdiny, jako ty z komixů. V 5 letech však přišlo její první trauma, byla v obchůdku co vlastnil její táta, byla tam společně s jejím bratrem a hráli si, ona si chtěla jít koupit nějaké sladkosti, jako hodná holčička... to však netušila že uvidí, jak jejího tátu zabíjí zloději, nebýt jejího bratra který ji zatáhl dozadu a zakryl ústa aby nekřičela, nebyla by tu...toto však nebylo poprvé co jí bratr zachránil život.

Už v 8 letech byla rozhodnutá, že chce pomáhat lidem, takže se rozhodla že bude studovat medicínu, to však netušila, že její roky puberty budou jako jedna velká horská dráha, díky lidem co potkala a seznámila se s nimi začala brát drogy, pro představu asi od 15 (kdy šlo o nějakou tu extázi a jointy) až po konec střední školy kdy tam byli i tvrdší drogy a léky, bohužel neodhadla to a doma se dokázala předávkovat, dokonce byla i 3 minuty mimo svět živých kdyby ji nedokázal přivést zpět její bratr co studoval také medicínu. V této době se začala léčit, do toho studovala dál na vysoké škole kde poznala svého přítele, do té dob byla velmi promiskuitní... ale on to bylo něco jiného, tou dobou byla rok čistá...

To netušila že do toho spadne s tímto mladým mužem znovu, sice šlo o nakopávaky a takové různé léky či drogy, byla s ním ale štastná, takže toto nebrala příliš v úvahu, když ale přišla jedna noc kdy si společně dali až příliš velkou dávku, ona usla a ráno se probrala vedle studeného těla svéo snoubence, dopadla na tvrdé dno. Byla na dně.. Nebýt ex-manželky jejího bratra nikdy by se z toho nedostala, postupně se napravovala a celkově se snažila žít, dostudovala a úspěsně začala dělat v nemocnici chirurga, do toho ještě si přidělávala zaměření na psychologii, protože jí to zajímalo... proč myšlení funguje jak funguje a tak.

Bylo jí 30 když se vracela z práce, když dorazila domů, nečekala co uvidí, tou dobou bydlela nedaleko svého bratra a jeho rodiny, červené a modré blikaček policie, značí jen pár věcí. Počkala až do dalšího dne a pak šla tím směrem, za jeho manželkou a dětmi... to co se dozvědělo jí málem zabilo také, on byl jediný člověk co jí chápal a rozuměl...Zhroutila se tam, pár dnů na to se nastěhovala za jeho manželkou, pomáhala jí s dětmi, rozuměla si i s ní, takže žila tam, překonala tohle vše.

V nemocnici pak následný měsíc ukončila spolupráci a začala hledat někde jinde, příliš jí to připomínalo jejího brášku, který se o ni vždy staral, také se odstěhovala úplně z města kde předtím žila. Pomocí inzerátů a doporučení od staré nemocnice dostala místo v zařízení pro jedince co mají různé problémy, a ona udělá vše co bude třeba aby těmto lidem pomohla se znovu postavit na nohy, přeci jen jednou byla jednou z nich...

Fakty pro zajímavost: Miluje italské jídlo. Nevadí ji malé děti však svoje nechce. Lehce ji přitahují i ženy, ale tím si sama není jistá, tak to radši drží v tajnosti. Je čistá už přes 10 let. Má dva doktoráty a to z Neurochirurgie a Psychologie. Jezdí aktivně na motorce i přesto, že hodně pacientů měla zrovna z řady motorkářů (úrazy hlavy). Mluví plynule německy a trochu francouzky. její oblíbená barva je námořnicky modrá a nebesky modrá.

Vzhled:

Vzhled:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Nápravné zařízení RPG (MIMO PROVOZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat