Přihláška

147 12 31
                                    

Na začátek bych chtěla říct pár důležitých věcí. Prosím, všechno si přečtěte.

- Originalita. Každá osobnost je jiná, složitá. Vaše postava může být zajímavá, introvertní, neohrožená, tvrdohlavá, citlivá, snadno ovlivnitelná. Zkrátka jakákoliv. Může být milá, přátelská i silná a obstojná. Nenechte se ovlivnit vaší oblíbenou postavou z knížky nebo filmu, buďte zkrátka originální.

(Samozřejmě vám nezakazuju inspirovat se jménem nebo hrubou povahou postavy, ale nechci žádné přesné kopie. Originalita se cení.)

- Nedokonalost. Nikdo není dokonalý, tudíž i vaše postavy. Možná může být divoká, neochvějná a statečná, ale přirozeně cítí bolest. Možná může být citlivá, klidná a důvěřivá, ale i jí někdy dojdou nervy. Má vlastní názory, třebaže je nedává najevo.
V každém případě nikdo není dokonalý. Nikdo neumí vše dokonale, nezná vše dokonale, každý má své mezery. Myslete na to.

_________________________________

Jméno: Děj se odehrává nedaleko amerického města, ale pokud vaše postava pochází z jiné země, samozřejmě můžete jméno přizpůsobit.
Také prosím nechci, aby měli pět dalších jmen, stačí jedno druhé jméno.

Pohlaví: Dobrá, tento bod přihlášky je možná trochu zbytečný... ale chci tu zdůraznit, že EXISTUJÍ I MUŽI, NE JEN ŽENY. Prosím, myslete na to, než mi hru zahltíte samými ženskými. :D A samozřejmě když má vaše postava jiné pohlaví než muž a žena, samozřejmě to napište.

Věk: Toto zařízení funguje od 15 do 18 let.

Povaha: K tomuto bodu jsem se už vyjadřovala. Prosím, rozepište se. Můžete napsat, jak reaguje v různých situacích a rozvádějte to.
Taky tu nechci mít všechny úplně zlé ani všechny neviňoučké. (Ale nezakazuju to.)

Minulost: Minulost je nepovinná, ačkoli myslím, že ji stejně všichni využijí. XD Prosím, stačí shrnutí minulosti. A nechci, aby byla přehnaná. Přecejen hrajeme na místě, kde jsou obyčejné americké děti.

Důvod přihlášení: K tomuto bodu už jsem se též zmiňovala, v předchozí kapitole. Přihlášení může být z opravdu závažného důvodu, ale někdy si i rodič dítěte může vymýšlet nebo brát přirozenost za nesprávnost. Můžete si vymyslet spoustu věcí, jen chci, aby to bylo reálné a nepřehnané.
Zde se nemusíte tolik rozepisovat.

Zájmy a koníčky: Zde napište, jaké má vaše postava dobré či špatné koníčky, co ráda dělá, kam ráda chodí, jaké má ráda filmy nebo jestli má nějaké zvíře. Nebo třeba jaká je jeho orientace... Zkrátka cokoliv.

Doplňky: Sem můžete doplnit vše ohledně vzhledu. Například jaké nosí oblečení, účesy, vzhled mazlíčka, jeho dům/barák. Samozřejmě je to všechno nepovinné.

Vzhled postavy: Reálnou fotku člověka! Nechci žádné digitální obrázky, chci reálného člověka. Doporučuji aplikaci Pinterest, najdete tam spoustu fotek a obrázků.
Klidně stačí podrobný popis.

Bylo by dobré, kdyby vaše přihláška obsahovala aspoň 500 slov.
_________________________________________

Přihlášky mi zasílejte buď na email nebo na messenger, které Vám napíšu do soukromých zpráv. :)

Nápravné zařízení RPG (MIMO PROVOZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat