Kateline Weisová - já

112 9 3
                                    


Jméno: Kateline Weisová (Kat)

Pohlaví: žena

Věk: 16 let, narozena 20. srpna ve znamení panny

Povaha:
Kat byla odjakživa milá a empatická dívka. Jenže od doby, kdy se její život změnil a ona začala mít problémy, své pravé já uzavřela hluboko do sebe a nasadila přetvářku.
Na venek vypadá jako svatoušek a zároveň sebevědomě, až namyšleně. Vzbuzuje takový ten holčičí respekt. Chová se tak, aby si vždy získala pozornost ona, občas vypustí nějakou nevhodnou, sarkastickou či flirtující poznámku.

Když je však o samotě, necítí žádné sebevědomí, pouze zášť a odpor sama k sobě, k životu. Je velmi citlivá a každé křivé slovo ji nějakým způsobem ublíží. Pamatuje si vše, co jí člověk udělal, řekl, a nezapomíná. Proto se docela vyhýbá té dobré části společnosti. Té, která by ji se znechucením nazvala děvkou.
Není výbušná, ale hádavá. Ráda se dohaduje a vítězí, ale velmi nerada prohrává, to ani nepřichází k úvahu. Vždy si najde nějakou cestu k tomu, aby vyhrála.

Se svými bývalými přáteli byla sama sebou - na nic si nehrála, smála se, plakala s nimi, říkala jim vše a byla na ně moc hodná.
Se svými nynějšími přáteli - pokud se jim tak vůbec dá říkat - se chová povýšeně. Musí být jako vždy středem pozornosti. A většinou toho docílí už jen svým vyzívavým oblečením. A když ne tím, přijdou na řadu nějaké pikantní drby.

Minulost:
Když se Kat narodila, všechno bylo krásné. Její otec (Richard Weis) byl podnikatel, a vydělával tak spoustu peněz. Matka (Joanna) nemusela chodit dopráce a starala se o domácnost.

Rodiče Kat zaplatili dobrou soukromou školu, kterou zvládala velmi dobře. Našla si dva nejlepší přátele - Nickyho a Jessicu - se kterými trávila spoustu času. K třetímu vysvědčení dostala štěně německého ovčáka, kterého pojmenovala Barney, a okamžitě se do něj zamilovala. Naučila ho různé triky a z Barneyho se stal věrný hlídač jejich dvoupatrovéhu domu s velkou zahradou.

Zlom se stal teprve, když Katelin oslavila čtrnácté narozeniny. Richard jednoho dne přišel domů s tím, že jeho firmu zrušili a on i jeho zaměstnanci přišli o práci. Snášel to moc špatně. Začal pít a o pár měsíců později (to si Joanna musela najít práci, aby je všechny uživila) dokonce vyzkoušel drogy. Často se jen tak někde toulal opilý a nikdo neví, co přesně dělal, ale vždy se vracel na večer a vyžadoval absolutní klid a poslušnost. Nejednou se stalo, že kvůli svému vzteku Kateline nebo Jo praštil (nebo zmlátil).

Joanna ani Kat to psychicky nezvládaly. Jednoho dne se oba manželé neskutečně pohádali a Richard skončil vyhozený z domu na ulici. Od té doby ho už neviděly.

Jenže peněz bylo málo a dům byl moc velký, tudíž se museli přestěhovat. Z našetřených peněz na dovolenou do Egypta si koupili malý byt ve čtvrtém patře v jednom paneláku na kraji velkoměsta. Katelin musela změnit školu a opustit své přátele.

Joanna se zaměstnala jako servírka v baru, kam chodila od pěti odpoledne do tří do rána, takže Kateline byla večer obvykle doma sama s Barneym. Ve škole to měla těžké. Ona se totiž změnila. Myslela si, že kdyby se kdysi chovala sebevědoměji a me tak citlivě, nenechala by se otcem mlátit. Takže nasadila masku a místo toho, aby se pokoušela ve škole zapadnout, se snažila vynikat a vyhledávat pozornost.

Tato vlastnost se obrátila na velmi špatnou cestu. Týden před dnem, kdy dovršila patnácti, se vyspala s jedním klukem se třídy. Ten pocit se jí tak moc zalíbil, že ho chtěla prožít znovu. Měsíc po patnáctých narozeninách spala již s pěti chlapci. Už se o ní povídalo ve škole, byla známá, a Kat se to zamlouvalo. Začala nosit drahé oblečení, líčení, šperky, začala zvýrazňovat své ženské křivky a nebála se ani alkoholu.

Uběhl rok a Katelin se vyspala snad s každým třetím chlapcem se školy. Často se jen tak toulala po městě, flirtovala s náhodnymi muži, sváděla kluky a navštěvovala bary. Všechny až na ten, kde pracovala její matka. Byla na tom špatně, pracovala i přes časy, dokonce si na odpoledne našla brigádu uklízečky, ale spoustu peněz Kat utrácela za sebe.

Jednou večer se Jo vrátila z práce dřív a nachytala Kateline u sebe v pokoji s dvěma cizími kluky a okamžitě je vyhodila. Zakázala jí chodit ven a nosit takové oblečení, ale Kat hrozně protestovala, a tak neměla jinou možnost, než ji přihlásit do Nápravného zařízení.

Důvod přihlášení: Myslím, že je docela jasný. Kat se vyspala se skoro celou školou, chodila v noci ven, pila a sváděla kluky. Když jí to bylo zakázáno, protestovala. Dokonce vyhrožovala, že uteče z domu a stane se prostitutkou. Její matka neměla jinou možnost.

Zájmy a koníčky: Předtím, než se Kateline přestěhovala, chodila tančit. Naučila se balet, street dance, společenské a chodila na gymnastiku. Chodila taky na klavír, takže umí zahrát pár písniček, ale jinak se mimoškolním aktivitám moc nevěnovala.

Ráda pije kafe, miluje kavárny a cukrárny. Miluje také svého pejska Barneyho. Největší zájem v ní bohužel probudil sex. Je to zájem, kterého se jen tak nezbaví.

Doplňky:

Vzhled: Kat má dlouhé blonďaté vlasy, obvykle stažené do drdolu nebo vysokého culíku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Vzhled: Kat má dlouhé blonďaté vlasy, obvykle stažené do drdolu nebo vysokého culíku. Je vysoká kolem 165 cm, na světlou čistou pleť a oceánově modré oči. Je štíhlá, díky tancování má vyrýsovanou postavu.

 Je štíhlá, díky tancování má vyrýsovanou postavu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Nápravné zařízení RPG (MIMO PROVOZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat