7- The Wall

701 34 8
                                    


Ayarlanan programlar ve öğleden sonra girilen dört saatlik ders sonunda Mew ve Gulf birlikte odalarına doğru yürümektelerdi.

İlk günden bu kadar yoğun çalışmak Mew'a biraz fazla gelmişti ama yine de öğrencilerle vakit geçirmeyi sevmişti. Ki zorlandığı bir şeyde olmamıştı çünkü yanındaki esmer en küçük detayla dahi ilgilenmişti. Gerçekten işinde çok iyiydi ve tüm ciddiyetiyle sınıfa her ayar verişinde Mew içten içe bu durumdan fazlasıyla keyif aldığını kabul etmişti.

Mew'un odasının kapısına geldiklerinde Gulf'ın sesiyle Mew düşüncelerinden sıyrılmıştı.

G: "Bundan sonra başka dersiniz bulunmuyor. Gerekli düzenlemeleri de sabah halletmiştik. Bu yüzden ben çıkıyorum. Benden istediğiniz bir şey var mı?"

Mew hızla konuşan kişinin söylediklerine karşı ilk başta ne diyeceğini bilememişti. Gulf kafasını hafifçe eğerek tekrar sorar gibi bir ifade gösterince konuşmak zorunda kaldı.

M: "Şu an istemem gereken bir şey varsa da bilmiyorum. O yüzden bir şey sormam gerekirse diye sana ulaşmam için numaranı versen daha iyi olur."

Gulf hiç istemese de el mecbur numarasını yazmak için Mew'un uzattığı telefonu aldı.

Mew ifadesizce telefonuna numarasını yazıp ona uzatan gence dikkatlice bakmaktaydı. Aslında biraz olsun vermekte direneceğini düşünmüştü ama bu iş kartını kullanmak doğru bir karar olmuşa benziyordu.

M: "Teşekkürler. O zaman yarın görüşürüz."

Gulf başıyla onaylayıp uzun bedenin yanından ayrıldı.

Mew arkasından gülümseyerek sonrasında odasına girip birkaç işini hallettikten sonra eve dönmek için otoparka doğru yürümeye başlamıştı.

İlerde Gulf'ın yürüdüğünü görünce onun araba kullanmadığını ve ikinci çarpışmalarında otobüsten bahsettiğini hatırlaladı. Bu yüzden tam arkasından onu bırakabileceğini söylemek için seslenecekti ki aynı anda bir sesle sözü başlamadan kesilmişti.

"Gulf!"

Gulf'ın sağında ilerde lüks bir arabanın önündeki kişi Mew'dan önce Gulf'a seslenmişti. Ayrıca gülümseyerek elini de sallamaktaydı. Gulf sesi duyunca ona doğru yürümeye başlamıştı.

Mew bu kişiyi elbetteki tanımıştı. Barda Gulf'ın dibinden ayrılmayan adamdı bu. Gulf'ın onun yanına gidip birlikte arabaya binmelerini uzaktan seyretti. Sonrasında gözden kaybolmuşlardı.

Mew neden üzgün hissettiğini bilmiyordu ama bunun üzerine daha fazla düşünmeden arabasına ulaşıp hızlıca evine sürdü. Bu yorgunlukla hiçbir şey yapmak istemiyordu.

——

B: "Akşam yemeği teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler."

Gulf Bright'ın geniş gülümsemesiyle konuşmasına karşın kendisinin de gülümsemesi gerektiğini düşünerek hafif bir gülümsemeyle konuştu.

G: "Ama birkaç saatlik vaktim var. Sonrasında işler için eve dönmem gerekiyor."

B: "Çok yoğun olduğunu biliyorum. Uygun olduğunda daha uzun vakit geçiririz."

Diyerek yanındaki kişinin elini sıkmıştı. Yola baktığı için Gulf'ın ellerine attığı bakışı fark etmemişti ama Gulf'ın yüzünde dalıp giden bir ifade vardı.

Kısa bir sohbetle birlikte akıp giden yemek sonrası Bright Gulf'ı evine bırakmıştı. Gulf tüm yorgunluğuna rağmen kemeri çıkarırken hafif bir gülümsemeyle Bright'a teşekkür edip iyi akşamlar diledi. Bright bir şey söylemek üzereydi ki Gulf çoktan kapıyı açıp inmişti. Bright arkasından "İyi akşamlar..." diyerek seslenmekle yetindi.

Mew&Gulf - Harleys in HawaiiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin