🐺🐺🐺7🐺🐺🐺🐺

274 12 23
                                    

Bell

hupsla jsem spokojeně na gauč když jsem doběhla domů "to mi nemůže dát nikdo na chvíli ani pokoj?" vydechnu když mi zazvoní telefon na znamení že mi někdo volá.

"Omg ahoj Lucy zrovna jsem uvažovala že vám budu volat-"

"Bell můžeš mě teď poslouchat? Řekneš mi to potom je to důležité" ozval se hlas mé kamarádky který zněl celkem lítostivě?

"Co se stalo? Zníš celkem strašně"

"Sedíš? Doufám že jo nechci aby jsi skončila na zemi"

"Ležím- bože Lucy tak už konečně mluv" uchechtnu se a posadím se.

"Dobře já jen že tě Theo podvedl s Elizabeth Taylor kapitánkou roztleskávaček" dlaň si položím na ústa a setřu si slzu která stekla po mé tváři.

"Bell mrzí mě to myslela jsem že je lepší to vědět teď než od nějakého blbce" "to je dobrý jen jsem to mohla čekat viděla jsem jak se na sebe poslední dobou dívali"

------
Před chvílí jsme s Lucy skončili protože asi před hodinou přišla máma a volá mě asi už dvě minuty na večeři jelikož je doma budu si muset tajně ukrást z mrazáku kýbl zmrzliny.

"Tak co škola?" První věc na kterou se zeptá jak typické že?

"No jo dobrý Stiles a Scott mě představily partě takže mám doufám  kámoše jo a jeden z nich nosí šálu a v létě chápeš to?" Se smíchem zakroutím hlavou nad Isaacem a jeho šálou.

"Jo a dostala jsem se do týmu" řeknu hrdě a dám si do pusy salát "um a málem bych zapomněla mám tě pozdravovat od Jordana byl šokovaný když mě viděl myslela jsem že jsi mu řekla že se stěhujeme"

"Chtěla jsem mu to říct ale chtěla jsem aby to bylo překvapení" uchechtne se a napije se ze skleničky.

"Samozřejmě- mami nebude vadit když půjdu do pokoje? Nemám moc chuť" zvednu se od stolu a kouknu na mrazák.

"Jen si vezmu kýbl zmrzliny protože budu koukat na filmy" lehce se usměju, vezmu si ten kýbl s lžíci a raději co nejrychleji zmizím do pokoje.

"Nesnáším tě Theo Raekene" řeknu po hodině sledování dojáku a pojídání zmrzliny

---------

"Zatracený budík" zavrčím když zaslechnu toho ďábla.

"Bože mě se tam tak nechce" začnu prohledávat skříň co bych si mohla obléknout když jsem teď super nezadána proč bych se měla trápit takových kluků ještě bude.

Usměju se když konečně najdu vhodný outfit který se skládá z černého topu, sukně s páskem a černých bot na vysokém podpatku

Hned po tom co jsem oblečená to doladím jen lehkým make-upem popadnu tašku a vylezu z domu v momentě kdy na příjezdové cestě zastaví Stiles s jeho Jeepem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned po tom co jsem oblečená to doladím jen lehkým make-upem popadnu tašku a vylezu z domu v momentě kdy na příjezdové cestě zastaví Stiles s jeho Jeepem.

Stiles

"Páni" řeknu okamžitě a podívám se na Scotta který si sedl do zadu "hele můžeme s tebou počítat na tréninku žeo?" Zeptám se Bell když nasedne na místo řidiče.

"Jasně že jo proč?"

"Protože je úplněk?" Zamračím se když mi Scott kopne do spodní části sedadla.

"A co s ním?" Vykulím oči uhm tohle jsem nedomyslel.

"no protože.. protože je Coach vždycky nepříjemný v tuhle dobu" kecnu první věc která mě napadla a raději se rozjedu do školy.

Bell

Uchechtnu se a zakroutím hlavou "no nepříjemný je pořád ne"

---------

"Konečně" řeknu když dojedeme ke škole a lehce se usměju když uvidím ty jelita.

"To je nová hol- panebože" uslyším Isaaca tak se jen usměju.

"Kočko musíme jít rozhodně ven-" popadne mě za ramena náš šálovec Isaac a já jen zvednu obočí.

"s tebou nikam nepůjde víš co je dneska Isaacu" nechápavě se podívám na Scotta.

"proč by nemohl? Vždyť je jen Úplněk nezmění se na nějakou krvelačnou potvoru s drápy" když to dořeknu tak si všimnu jejich vyděšených výrazu.

Co jsem řekla?

Čus vlčata 😌✌ jakpak se máte?

Nová ve smečce |teen wolf ff|Where stories live. Discover now