🐺🐺🐺6🐺🐺🐺

261 16 20
                                    

Bell
Už třičtvrtě hodiny pořád jen se Stilesem braníme ty útoky no nevím jestli to Stilese předvádění je bránění ale no nebudu to komentovat.

"Coachi dejte mi šanci ani nevíte jak moc se chci dostat do týmu" ano odběhla jsem od bránění "Parrishová.. no dobře- McCalle! Za Stilinskim" zapíská a na mě se podívá tím pohledem který značí že se mám jít postavit do řady a házet.

Zvednu s menším úsměvem obočí když si před sebou všimnu Scotta a ušklíbnu se.

Naberu míček a rozběhnu se proti těm dvěma Stilese zvládnu proběhnout a se Scottem udržuju oční kontakt.

Kolem Scotta jen tak tak prokličkuju, podkopnu mu nohy a hodím míč do brány "říkala jsem že ti nakopu prdel" řeknu když se k němu dojdu a podám mu ruku aby se zvedl.

"Tomu říkám hráč! Parrishová vítej v týmu!" Zapíská Coach a hodí po mě dresem s číslem 85 "a teď konec tréninku!" Prohlédne si všechny a zmizí z hřiště.

Stiles
"Jak jsi to udělala?" Zeptám se Bell když vylezeme ze školy "co přesně?" Zeptá se když se už po několikáté podívá na dres.

"To kličkování to všechno běžela jsi skoro jak puma to-" přestanu mluvit když se na mě podíval Scott tím pohledem že bych měl přestat.

"Trénoval mě můj kluk a kamarád z lacrossového týmu v minulé škole a hodně běhám- hele musím jít pojedu s bráchou takže zítra? Mějte se" odejde od nás a vleze do policejního auta zástupce Sheriffa.

"Všiml sis jak utíká od tématu? Tohle se mi nezdá Scotte" podívám se na svého nejlepšího kámoše.

"Stilesi snad si nemyslíš že je.. vlkodlak vždyť cítil bych ji třeba jen vážně hodně běhá každý běhá" začal mě přesvědčovat i když ví že moje domněnky nezmění.

Bell
Nastoupila jsem do auta a objala bratra "tak co?" Zeptal se a usmál se "jsem ráda že se ptáš a musím ti říct- dívej!" Řeknu se smíchem a ukážu mu dres "to je moje sestra" řekne hrdě a rozjede se do pizzerie.

Vylezu z auta tak jako bratr a rozejdu se dovnitř pizzerie "víš jakou chceš?" Zeptá se mě když už určitě ví jakou oba dva jíme společně stejnou pizzu už roky "jasně že sýrovou žádnou jinou s tebou nejím".

-----

"myslím že bych měl jít Sheriff se po mě shání- zvládneš to?" "Nejsem malá jasně že ano" obejmu se s ním na rozloučenou a vydám se směrem domů.

"Počkej! Ahoj-" doběhne mě jedno z těch nových dvojčat a já se musím pousmát nad tím jak je celkem roztomilý.

"uhm ahoj.. Ethane?" Dodám opatrně protože si nejsem jistá jestli to je Ethan nebo ten druhý "ne jsem Aiden ale dobrý pokus" uchechtne se.

"Promiň nedokážu vás ještě rozeznat myslím že mi to potrvá" myknu rameny a ruce si schovám do kapes.

"To nevadí ale jseem ten hezčí takže mě poznáš snadno- no k věci" uchechtne se a poškrábe se na zátylku.

"Chtěl jsem se tě zeptat jestli bys mě doučovala matiku?" "Sedím vedle tebe a všiml jsem si že ti jde tak jsem se chtěl zeptat?" Dodá než se zeptám jak ví že mi matematika jde.

"jo proč ne tak zítra po škole? Hele já musím jít spěchám tak ahoj Aidene" rozloučím se s ním a rozběhnu se domů mám to jen dva bloky.

Dobry deeen 😂 kdopak se dostal do týmu 😌✌ xd

Nová ve smečce |teen wolf ff|Kde žijí příběhy. Začni objevovat