5🐺🐺🐺🐺🐺

253 13 10
                                    

Bell
Po skončení hodiny jsem šla s Lyd a Alli ke skříňkám a je zajímavé že ji mám vedle Alliso.

"Co ty Bell nechtěla bys jednoho z těch druháků?" Zeptala se mé maličkosti Lydie když jsem si zrovna zavírala skříňku "um co? Ne jsem zadaná Lydie ale- wow" vydechla jsem když jsem spatřila přicházet dva kluky.

"To jsou bratři?" Řekla jsem ve stejnou dobu jako Allison "Dvojčata" řekla s mlsným úšklebkem Lyd a pozorovala je jako kdyby na ně teď chtěla skočit.

"Hele já musím na hodinu a Allison hlídej ji než na někoho z nich skočí jako mlsný vlk" popadla jsem tašku a rozešla jsem se na hodinu laborek kterou mám shodou náhod s Isaacem.

Allison
Když Bell řekla to s vlkem tak jsem málem přestala dýchat protože zmínka o vlcích v běžném hovoru tady v beacon hills není zrovna dvakrát zábavné téma.

"Hele Lydie jdeme na hodinu? Nebo je pořád hodláš svlékat pohledem?" Zeptala jsem se jí se zvednutým obočím.

Po chvíli jsem ji popadla za rameno a táhla ji do třídy protože začalo zvonit když jsme zrovna došly ke třídě.

Bell
Když nám skončila škola tak jsem se vydala do šatny a převlékla se do cvičebního.

"Hej Bello!" Zakřičel na mě Scott který za mnou běžel s holí na lacross.

"Coje?" Zeptala jsem se když za mnou doběhl a já se začala protahovat.

"Přemýšlel jsem a napadlo mě jestli bys nechtěla někam pak zajít že bych tě provedl po beacon hills" zamyslela jsem se a uvědomila jsem si že jsem se po náboru chtěla projít a být chvíli sama vlastně jsem se chtěla jít podívat k tomu shořelému domu který jsem viděla včera.

"No já hele chtěla jsem se pak projít a být chvíli sama ale co třeba zítra?" Nestihl to ani odpovědět protože jsme uslyšely zapískání z Coachovi píšťalky a není to nic příjemného.

"Takže vy lemry líné je nový školní rok a nová sezóna a jsou jen dva volná místa takže se snažte- jo a Bella Parrish půjde se Stilinskim bránit útoky" zvedla jsem obočí ehe neříkal že budu v bráně?

"Mám mu to říct? Um ne.. raději ne" šeptla jsem ke Scottovi který se uchechtl.

Tohle bude zajímavé pomyslela jsem si.

Ahoooj 😌🐺 kampak má naše Bella asi tak namířeno? 😂

Nová ve smečce |teen wolf ff|Where stories live. Discover now