0.09 ♚ Todoroki Akiho (Part 4)

686 41 473
                                    

"Ne oldu?"

Natsuo bu akşam Akiho'nun gelmesini beklemediğinden oldukça şaşırmıştı. Durumu ona anlattı ve tahmin ettiği gibi Akiho da oldukça öfkelendi.

"Şısst onu uyandırma, zaten zor sakinleşti."

Natsuo erken karar verdiği için pişmanlık hissediyordu. Touya kendini daha iyi bilirdi ve o çıkmak istemiyorsa bir bildiği var demekti ama Natsuo onu zorlamış ve hemen hastaneden çıkarmıştı. Natsuo akşam boyunca çok huzursuzdu ve o gece düzgün uyuyamadı, kendine kahve yaptı ve ne kadar onaylamasa da Akiho da gece onunla uyanık kalmak istedi. Yarın okulu olacağı için bunu yapmamalıydı, ayrıca yarın daha da erken kalkması gerekecekti çünkü okul uzakta kalıyordu. Neyse ki Akiho'yu bir saat sonra yatağa göndermeye başardı ve gecenin sessizliğinde tek başına kaldı. Touya'nın uyanmasını istemiyordu çünkü korkacak ve panik atak geçirecekti, sabaha ise daha iyi olacağını umdu. Sonuçta sürekli atak geçirse hastane çıkmasına izin vermezdi.

Natsuo listeye baktı ve gece ilaç olup olmadığını kontrol etti, olmadığını düşünüyordu ve haklıydı da. Touya sabah uyandı ama çok tedirgindi, özellikle kapı çalınca Natsuo onun titrediğini fark etti. Bu mesele yüzünden Fuyumi'ye oldukça kızacaktı da ama bu işlemi Touya uyurken yapmalıydı. Touya bütün gün yataktan çıkmadı, Akiho ve o ne kadar dil dökse ve kafasını meşgul etmeye çalışsa da olmadı. Touya'yı en sevdiği yemek şovları bile kandıramıyordu ve bu günlerce devam etti. Natsuo doktoru aramasının gerekli olup olmadığını düşündü, Touya birkaç gündür yataktan çıkmıyordu, neredeyse bir hafta olmuştu ve bu depresyona dönebilirdi. Şimdilik öyle görünüyordu ve hatırladığı kadarıyla Touya yıllardır depresyon evresi geçirmemişti, ilaçlar depresyon ve manik atak dönemlerine engel olmuştu. Natsuo tam da Touya'yı yataktan çıkarmak için bir şey bulmalıyım diye düşünürken Touya birden bire yataktan ayrıldı, Natsuo nedenini anlamadı ama Touya'nın evde zaman geçirmesi için bir fikri vardı. Dışarı çıkmak istemiyorsa evde de güzel vakit geçirebilirdi, en azından Natsuo onun daha iyi hobiler elde etmesini istiyordu. Evden ayrıldı ve bir saat bile geçmeden geri döndü.

"Yapboz hoş bir aktivite olur diye düşündüm."

Natsuo bu yapbozu alırken yan tarafta Endeavorlusunu da görünce küplere binmişti, cidden mi! Buna çok mu gerek vardı? Kim Endeavor yapbozu almak isterdi ki? (Hawks)

"Ben ise beş yüz parçalık bir işkence görüyorum."

"Sanata olan bakışın gözlerimi yaşarttı."

"Bunu tek başıma yapamam."

"Boş olduğum zamanlar yardım ederim."

Touya ona inanmadı ama bir şey demedi, ikisi de bu tür şeylerde korkunçlardı. Akiho'nun onlara çekmediğini umut ediyordu.

"Bu gece işte olacağım ama Akiho burada kalacak."

Touya bebek bakıcısına ihtiyacım yok demek istese de sessizliğini korudu, Akiho'yu üzmemeliydi. Touya kardeşi evden ayrılınca cidden rahatladı çünkü her hareketini izliyordu ve bunu yaparken de hiç saklamıyordu. Touya'nın cidden yapacak bir şey bulması gerekiyordu ama bu şey yapboz değildi, onu çoktan odanın bir ucuna atmıştı. Belki de yemek yapabilirdi, o kadar izledikten sonra bunu yapamaması utanç olurdu. Touya'nın mutfağa gidişi Akiho da garip bir merak uyandırmış olmalıydı ki hemen oraya geldi. Akiho soru sormadan olacakları izlemek istedi, yemek konusunda iyi değildi ama şaşırmamalıydı yemek konusunda iyi olan Todoroki erkeği henüz doğada yoktu. Babasının mutfakta sürekli araç aramasını izleyip durdu, daha başlayamamıştı çünkü mutfağı bilmiyordu ve Akiho amcasının bir sürü tencereye sahip olduğunu da sanmıyordu, bence mutfakta unun bile olması tamamen şanstı. Akiho da malzemelerin yerini bilmediğinden babasına yardım edemedi, amcasının bile bildiğini sanmıyordu. Sonradan ise babası en çok olan ürünün çikolatalar olduğunu anlayınca tatlı yapmaya kalktı, anında geçmişi hatırlamasıyla Akiho gülümsedi.

Dabi Touya One ShotsWhere stories live. Discover now