0.02 ♚ Rei's Choice

1.8K 83 645
                                    

Rei Touya'nın bipolar bozukluğa sahip olduğunu öğrendikten sonra üç yıl geçmişti ve Touya'nın durumu aynıydı. İlaçlar onu iyileştirmiyordu, işe yaramıyorlardı. Touya'nın daha kötü olmasını engelliyorlardı ama bir iyileşme yoktu. Touya gündüzleri sürekli uyurdu, gündüzün yarısını bu şekilde geçirirdi. Diğer yarısında ise yemek yer ve dinlenirdi, uyumasa bile yorgun olduğunu söyler, yatağa giderdi. Rei onunla pek ilgilenemezdi, hem kendi travması hem de Shouto'nun yanında daha fazla olması gerektiğinden bir şey yapamazdı. Touya'ya bakabilecek kadar cesaretli ve vakti olduğunda ise çoğunda Touya uyuyor olurdu, bu bir döngüydü. Rei Touya'nın daha az Enji'ye benzemesini dilerdi, o kızgın turkuaz gözler onu rahatsız ediyordu. Belki de bu yüzden Touya'nın yanına gitmemek için başka bahaneler uyduruyordu, isterse vakit yaratabilirdi, değil mi?

Touya uyuduğu için Rei'nin bu hallerini çok fark etmiyordu, Rei şanslıydı ama gelecekte ne olacağından emin değildi. Touya sonunda bunu fark edecekti. Touya her şeye kolayca kızıyordu ama ardından pişman olup kedi gibi oluyordu. Sanırım Rei korktuğunu belli ediyordu ya da bu Touya'nın dengesiz duygularıyla ilgiliydi. Alevlenme döneminde Touya ile ilgilenmek çok zordu, Rei ne tepki vereceğini asla kestiremezdi ve bu tepkiyi bilemeyeceğinden Touya kızgın olduğunda direkt korkardı, bunun geleceğini tahmin etse kendini hazırlar ve onun oğlu olduğunu kendine söylerdi ama yapamıyordu. Touya arada Natsuo ile zaman geçirse de Touya'nın sürekli yorgun hali Natsuo'nun çok dikkatini çekiyordu, Rei bahaneler üretmekten yorulmuştu. Touya gözlerinin önünde soluyordu ve yapabileceği hiçbir şey yoktu. En azından Rei böyle düşünüyordu.

Doktor kliniğe az geldiklerini Touya'nın iyiliği için bunun daha sık olması gerektiğini söylüyordu ama bu Rei için zordu, diğer çocuklara neden sadece Touya ile dışarı gittiğini açıklayamıyordu. Ayrıca Touya ile tek olmak biraz rahatsız ediciydi, Rei bunun arkasına sığınmamalı ve cesaretli olmalıydı ama yapamıyordu. Geçen seans doktor Touya'nın hastanede yatılı olarak kalmasını önermişti, onu yakından takip ederse gelecekteki daha kötü durumları engelleyebileceğini söylemişti ama Rei bunu reddetmişti. Touya küçüktü ve uzakta kalmasını istemiyordu, bu durum hem kendi hem Touya için iyi olabilirdi ama bunu yaparsa Touya'yı başından atmış gibi olurdu. Kendi oğlundan korktuğunu itiraf edemezdi ve Touya'yı yollarsa Touya buna iyi bir tepki vermezdi, o çıldırır ve her yeri yıkardı. Onu terk etmemesi için de ona sarılır ve ağlardı, Touya buna hazır değildi.

Bugün de her zaman ki gibiydi, Shouto ile ilgilenmiş, yemek yapmış ve Touya'nın sorun çıkarmadığından emin olmuştu. Shouto'nun da sonunun Touya gibi olacağından korkuyordu ama Enji Shouto'ya karşı daha dikkatliydi, belki de her zaman Touya'nın asıl istediği olmadığını bildiğinden Touya'yı umursamamıştı. Touya'nın gücünü çok kullanamaması da Enji'yi oldukça kızdırırdı, Touya'nın küçükken Shouto'dan çok daha fazla yarası olurdu. Enji Shouto'ya kolay yorulduğunu söyler ve kızardı ama Touya'ya bunun on katını yapmıştı, sürekli onu suçlar ve bağırırdı. Touya'nın en masum olduğu çocukluk dönemini ona zehir etmişti, Rei Touya'nın bu yüzden bu halde olduğunun farkındaydı. Rei evde bir çığlık duyunca eğitim odasına koştu. Hemen Shouto'nun dibine oturdu ama Enji tarafından itildi.

"Rei hep sen onu şımartıyorsun! Shouto'nun en güçlü olması gerekiyor, en ufak şeyde sen gelirsen bunu nasıl yapacak!"

"O bir çocuk!"

"İşte daha şimdiden öğrenirse onun için daha avantajlı. Ben bunu sağlamaya çalışıyorum ama sen yoluma giriyorsun!"

Ona vurdu.

"Onu yaktın! Yardıma ihtiyacı var."

"Hayır, üstesinden gelebilir. Touya senin yüzünden zayıf, işe yaramaz bir çocuğa döndü. Aynısını Shouto'ya yapmayacaksın."

Dabi Touya One ShotsWhere stories live. Discover now