0.03 ♚ Rei's Choice (Part 2)

1K 87 937
                                    

Şarkı: Ashe - Moral Of The Story

Bu şarkının Rei'ye uyduğunu anca laderie söyleyince fark ettim ve böyle bir bölüme oldukça yakışacağına karar verdim^^

"Touya...?"

"Hayır! Bunun doğru olmadığını söyle!"

"Touya lütfen otur."

"Bunun olmasına imkan yok! O benden nefret ediyor! İstediği kişi Shouto, niye beni de istiyor?

"Touya sakinleş! Daha her şey net değil!"

"Hayır net, her şeyi duydum. Beni terk edeceksin! Sen de beni sevmiyorsun! Natsuo ve Fuyumi'yi alıp ben yokmuş gibi mutlu bir hayat süreceksin. Neden sadece ona benzediğim için bana böyle davranıyorsun? Bunu ben seçmedim! Niye benden vazgeçiyorsun? Ben sana asla zarar vermem!"

Ama yine de ona bağırıyordu, fiziksel olarak asla Touya ona zarar vermezdi ama Touya çok çabuk kendini kaybediyordu ve bu öfkeli halleri ona Enji'yi hatırlıyordu. O bakış, o yüz, o ses hepsi aynıydı.

"Touya! Rei senden vazgeçmiyor, o her şeyi deniyor. Cesaret ederek buraya gelmesi onun için hiç kolay olmadı, o sizin için her şeyi yapar. O asla seni terk edeceğini söylemedi, bunu uyduruyorsun! Bunun onun için kolay olduğunu mu zannediyorsun? Değil. Tek öfkeli ve mutsuz olan sen değilsin! Rei'nin de nasıl hissettiğini düşündün mi! Bencil bir çocuk gibi davranıyorsun!"

Touya bir an da duraksadı ve ağlamaya başladı.

"Anne lütfen ona kızma, o bilerek demiyor!"

Ani ses yükselmesi Touya'yı korkutmuş ve ağlayarak kaçmasına neden olmuştu, Rei bağırmanın her şeyi daha kötü yaptığını yıllar önce fark etmişti. Touya'nın duygu değişimlerinde ne olursa olsun sakin kalmalıydı, yoksa Touya daha da çıldırıyordu ama annesinin bundan haberi yoktu. Bunun sadece bencil, çocukça bir istek olduğunu düşünmüş ve kızmıştı.

"Touya geri gel!"

Touya'nın buna hiç niyeti yoktu, Rei onu yakalamak için ayağa kalktı.

"Rei peşinden mi gideceksin? O bir çocuk, bazen hepsi böyle davranır. Onu şımartma. Sakinleşince pişman olup özür dileyecek, onu kendi haline bırak."

"Anne her şeyi sonra açıklarım ama söylemen gerek bu normal bir çocuk öfkesi değil, peşinden gitmezsem çok kötü şeyler olur. Kendine ve etrafına zarar verebilir. Anne sen diğer çocuklara bak."

Rei cevap beklemeden ayrıldı, normalde Touya hemen odasına kapanırdı ama şimdi böyle şansı yoktu. Kardeşlerinin yanına da gidemezdi, ev küçük olduğundan Rei Touya'yı hızlıca buldu. Touya banyodaydı ve elbet de kapı kilitlenmişti.

"Touya aç kapıyı!"

"Git! Zaten beni hiç istemedin. Neden benden kurtulma şansın varken reddedesin ki? Sana acıdan başka bir şey vermiyorum."

"Touya lütfen aç kapıyı, bunu duymaman gerekiyordu. Ben elim-

"Evet beni onun yanına attıktan sonra açıklayacaktın, değil mi?!"

"Touya bunu demek istemedim!" Touya seni seviyorum, senden kurtulmak istemiyorum."

"Yalan, benimle uğraşmayı sevmiyorsun. Sana çok sıkıntı çıkarıyorum, kimse beni sevmiyor."

Touya ona inanmıyordu, Rei nasıl onu ikna edebilirdi?

"Touya böyle yapma..."

"Başka çarenin olmadığını söyledin, biliyorum beni bırakacaksın. Daha fazla konuşma!"

Dabi Touya One ShotsWhere stories live. Discover now