13. Bölüm

1.3K 108 23
                                    


Uçak yolculuğu sorunsuz geçti... Tony ve Peter dahil olduğunda bir şey sorunsuz gitti. Tony, hassas kulaklarının incinmemesi için Peter'a kulak tomurcukları taktırmıştı. Tony, Peter'ı yumuşak kırmızı pamuklu bir battaniyeye sardı ve malzeme ince olmasına rağmen örümcek bebeği sıcak ve güvende tuttu, Tony'nin yanına oturdu ve pencerenin yanında altındaki şehirlerin ve bulutların mükemmel bir görünümü vardı. 

Onlar uçağa binmeden önce Tony, güvenlik hakkında uzun bir rant yaptı ve herhangi bir noktada rahatsız hissettiğinde hemen Tony'ye söyleyecekti, şimdi Peter yalan söylemeyecekti.  Tony ona yeterince sıcak olup olmadığını, kulakları ağrıyor mu ya da koltuk değiştirmek isteyip istemediğini sordu, Tony sarılmak isteyip istemediğini sordu -küçük bir uçak koltuğunda yapmak biraz zordu- ama yine de başardılar.

Şu anda, Peter tamamen battaniyesiyle örtülü Tony'nin kucağında oturuyordu ve başı Tony'nin omzundaydı, Tony hafifçe arkaya yaslanacak şekilde ayarlanmış deri koltukta oturuyordu. Peter, çilek kokulu buklelerinin arasından elini koşturan babası ile uykuya dalmanın eşiğindeydi. Peter babasının AC /DC tişörtünü kavradı, yüzünü teneke adamın başına geçirdi.

"Uyu dostum, tam buradayım, hiçbir yere gitmiyorum." Tony kısık bir sesle, Peter'ın alnını öptü ve onu yaklaştırdı. 10 dakika sonra Peter uyuyordu, hâlâ babasının gömleğini tutuyor ve teneke adamı kucaklıyordu. Tony oğlunun kafa derisine masaj yaparak küçük çocuğu yatıştırıyordu.

Tony içini çekti, şu anda çok mutlu oldu. Oğlu, Malibu'ya giderken kucağında uyuyor, ona cennet gibi geliyordu.  Tabletini çıkardı ve Pepper'ın gönderdiği bazı kağıtlar üzerinde çalışmaya başladı, bu ay için yapmayı planladığı tek iş.

______________

Lüks jet özel bir havalimanına indi. Happy, Tony'ye arabayı hazırlamak için ayrılmadan önce arabaya gitmeleri gerektiğini bildirdi. Peter hâlâ babasının kucağında uyuyordu, uykuya daldığından beri bir kez bile uyanmamıştı, bu yüzden Tony jet lag nedeniyle acıkacağını ve muhtemelen biraz huysuz olacağını biliyordu, ancak buradaki iklim onlarınkinden çok farklı değildi. ev ama Peter çocuktu, bu yüzden belki onun için farklıydı.

''Pete? Uyan dostum geldik. "

"Hm. Ha, baba? "

"Evet dostum, harekete geçmemiz gereken benim. Happy arabada bizi bekliyor."

"Mhm geldik mi ?"

Tony, Peter kıpırdarken yüzünün Tony'nin omzuna daha da çarpması için kıkırdadı.

"Hadi dostum, seninle yatakta kucaklaşacağım ve sana kitap okuyacağım, ha?"

Tamam. Peter hafifçe iç çekti ve koltuğundan kalktı.

"Tamam baba" Küçük ellerini - yarı uyuyan bir çocuğun koyabileceği kadar - babasının kaldırması için kaldırdı. Yürümek için çok yorgundu ve sadece babasıyla yatmak istiyordu.

Tony oğlunu kaldırdı, Peter omzuna yaslandı ve tekrar dozunu kesiyordu, Peter'ı bir kolunu oğlunun dizlerinin altına, diğerini de karnını tutarak güvenli bir şekilde tuttu. Jetin içinden çantalarını çıkartıp arabanın bagajına yerleştirdiler.

Tony, Peter'ı araba koltuğuna yerleştirdi, oğlunu bağladı ve başının koltuk minderine sıkıca yaslandığından emin oldu, Peter tekrar uyuyakalmıştı.

Paparazziler onun geldiğine dair söylentiler duyunca Tony'ye mülkün etrafındaki güvenlik detaylarını anlatmak için onları Malibu evini görüntülerini izliyordu. Tony  kendisi için endişeli değildi , hayır basına alışmıştı ve küçük yaşlardan beri onu kovalayan paparazziler, apaçık olması paparazzilerin tüm hayatınız boyunca sizi takip ettiği anlamına geliyordu - masum oğlu için endişeliydi. Arka koltukta uyuyan çocuk, dünyadan tamamen habersizdi, basının Peter hakkında bir şey öğrenmesi durumunda ne olacağını düşünmek bile istemiyordu.

Şimdi, Tony sade telefonuyla evin çevresinin güvenlik görüntülerini alıyor ve güvenliği güçlendiriyordu.

''Hap, çevrenin dışında da gözler istiyorum ve 500 dönümlük bir oranda dronların uçmadığından emin ol. Jarvis'in çevreyi de taramasını ve bir yaya ya da araba cehenneminden geçen herkesi taramasını sağlayacağım, bu tuhaflarla hiç tanımadığınız hayvanları bile tarayacağım, bu, birinin köpeğini gezdiriyor numarası yaptığı ilk sefer olmayacak bu lanet bir kamera olduğu ortaya çıktı. " 

Tony'nin yüzü ciddiydi ve endişesi gözlerinde belliydi.

''Patron, hiçbir şey olmayacağını biliyorsun. Burası şu anda Beyaz Saray'dan daha güvenli , siz ve Peter'ın binaya girebilmesi dışında, herhangi bir personele sizin erişim izni vermelisiniz. "

"Happy asla bilemezsiniz, hiçbir şeyin olmasını istemiyorum. Bugün değil asla ve bu hayvanların diğerlerine biraz saygı duyması durumunda endişelenmem gereken bir şey olmamalı. "

"Patron-"

''Onları dava etmeliyim. İzinsiz girmek, mülke zarar vermek ve ... mahremiyetimi ihlal etmek için. Tony yüzündeki hafif bir sırıtışla. Happy bir şekilde sözünü kesti.

"Patron. İnsanların neden fazladan takviye ve tüm bu ekstra güvenlik ve dava açmayı merak edeceğini düşünmüyor musunuz? İnsanlar bir şey sakladığınızı bilecek. Senin için iyi bitmeyecek "

Tony inledi. ''Elbette yapacaklar. Bu insanların bir hayatı yok mu? Mesela aileleri yok mu ...? Yine de izinsiz girdikleri için onları dava edebilirim ... "

"Tony!"

"İyi, şaka yapıyordum. Ama gerçekte Peter'ı nasıl bir sır olarak saklayabilirim?"

"Belki yeni bir hayır kurumu galası gibi dikkatlerini dağıtacak başka bir şey duyurabilirsin ya da bilmediğim bir şey, Pepper'a bu konuda her zaman haklı olduğunu sor."

Tony bir an düşündü, mantıklı olurdu ve işe yarardı, her zaman işe yarar. Peter'ı sır olarak tutmak onun tek planı ve ümidiydi.

"Bu geceden sonra Pepper'ı arayacağım."

Happy başını salladı ve onları eve götürmek için geri döndü. Tony öfkeyle telefon ekranının dan evinin dışındaki yerleri  kontrol etmesini izlerken.



Bir Babanın Oğluna Olan SevgisiWhere stories live. Discover now