10. Bölüm

1.6K 137 58
                                    



Resmi olarak baba ve oğul ikilisi çatı katına doğru ilerliyordu, şu anda asansördeydiler, ikisi de gülümsüyordu ve hevesliydi. Peter, Kule'ye giderken uyanmıştı ve istediği ilk şey mutlu bir yemek yemekti, Tony hayatının ışığına nasıl hayır diyebilirdi? Böylece baba bir McDonald's yolcuğunda durdu ve bugün tavuk külçeleri ve bir Iron Man ile mutlu bir yemek yedi çünkü "Demir Adam oyuncağı istiyorum" Peter plastik bir oyuncak için çok heyecanlıydı ama hey, mutlu olduğu sürece oğlunun gözlerindeki heyecan verici ışıltı ve yüzündeki kocaman sırıtma Tony'nin hayatını doyurmaya yettiğinden Tony de yiyecek  olarak, iki çizburger almıştı, ama bu bekleniyordu. Cheeseburger ve shawarma favorileriydi.

Asansör ikiliye dışarı çıkmasını hatırlatarak bip sesi çıkardı, ama şaşırtacak şekilde orada olan tek kişi onlar değildi ...

Rhodey ve Pepper kanepede oturuyor, kokuya bakılırsa sıcak çikolata içiyor, arka planda televizyonla alçak sesle sohbet ediyorlardı. 

Asansörün bip sesini duyduklarında, bakışları baba-oğul ikilisine odaklandı.

Tony arkadaşlarına baktı, şaşırdı ama çabucak sakladı. Boğazını temizledi ve Peter'ın minik ellerini bacaklarında hissetti. Aşağı baktı, oğlunun ceylan gözlerine baktı, oğlu ona bebek yüzünde korkmuş bir bakışla bakıyordu. Tony çocuğa gülümsedi, Peter alınmak için bir hareket yaptı ve Tony hemen itaat etti ve oğlunun vücudunu desteklemek için bir kolunu kullanarak onu kaldırdı, Peter yüzünü Tony'nin boynuna sakladı. 

Tony sırtını okşadı ve arkadaşlarının yanına gitti.

"Ah ... Tony? Neden bir çocuğu kucağınızda tutuyorsun... " Rhodey en yakın arkadaşına sordu.

"Evet bunu da bilmek isterimz ..." Pepper dedi.

Tony tekrar boğazını temizledi, bakışlarını arkadaşlarına çevirmeden önce kolundaki çocuğa baktı.

'' İyi soru, doğrudan gördüğüm noktaya kadar, 3 ay sonra nasıl olduğumu sorma zahmetine bile girmeden ... "dedi Tony alaycı bir şekilde.

''Evet, tuttuğun çocuk hakkında? Rhodey tekrar sordu.

''Bu Peter, o benim oğlum ve bir süredir burada yaşıyor. Tony gururlu bir gülümsemeyle yanıtladı.

"Senin- oğlun?" Pepper ve Rhodey içeceklerinde boğdular.

Tony homurdandı ve Peter onlara bakarken kıkırdadı ama yüzünü hızla babasının sahtekarlığına sakladı. Tony yumuşak saçlarını karıştırdı.

"Evet oğlum, resmen Stark olduğu mahkemeden yeni döndük."

Pepper gülümsedi ve Rhodey en yakın arkadaşına gururlu bir bakışla baktı.

Tebrikler dostum, sen harika bir babasın. Rhodey dedi.

"Tebrikler Tony" Pepper ekledi.

Tony gülümsedi ve arkadaşlarının kötü tepki vermemesi onu rahatlattı.

Hey şampiyon arkadaşlarımla tanışmak ister misin? İyi olduklarına söz veriyorum, canını yakmayacakları güzeller "dedi Tony oğluna yumuşak bir sesle. Oğlunun başını salladığını hissetti, onu yere koydu ama Peter elini tuttu ve tuttu. Peter, Tony'nin elini tutuyordu ve kafası karışmış bir yüzü vardı.

"Merhaba" dedi Peter utangaç bir şekilde, babasının elini sıkıca kavradı.

"Hey Peter" dedi Pepper yumuşak bir sesle

Bir Babanın Oğluna Olan SevgisiWhere stories live. Discover now