5.Bölüm

1.9K 159 38
                                    


Peter'ın annesinin insanlara "bebeğini" bulmaları için yalvardığı TV fiyaskosundan sonra, ki bu Tony saçmalık derken, Peter'ı umursamadı, büyük olasılıkla bunu ilgi ya da para için yapıyordu.

Peter, nefes alamadığını hissettiği yardım için insanlara yalvaran annesinin videosunu gördüğünde, bir yelere çarptığını hissetti ve tam orada öleceğinden emindi, elleri titriyordu . kalbinin çarptığını hissediyordu, ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu ve ölmek istemiyordu sadece Tony ile mutluluğu buldu, her şeyi kaybetmek istemiyordu, vücudundaki teri hissedebiliyordu ama umursamıyordu çok korkmuştu.

Tony kurtarmaya gelmişti, Peter'la nazikçe kısa cümlelerle konuştu, Peter'a nefes almasını hatırlattı ama bunun işe yaramadığını görünce bir adım daha ileri gitti ve kırılgan çocuğa sarıldı, ilk başta küçük çocuk direndi ama Tony anladı Muhtemelen annesinin ona dokunduğunu düşünüyordu. Tony gitmesine izin vermedi, ona sarıldı ve yavaşça Peter sakinleşti, mekanik yağ kokusuyla rahatlayarak Tony'nin kollarında yavaşça uykuya daldı.

Tony kollarında uyuyan küçük çocuğa baktı, huzurlu görünüyordu ama Tony yine de gözlerinin etrafındaki yaşları görebiliyordu. Çocuğun saçını karıştırdı ve yanlarındaki kanepede yatan tüylü bir battaniyeyle onu örttü. Avukatlarını aramak için yavaş yavaş kalktı, ama önce teneke adamı Peter'a götürmesi gerekiyordu.

Zaman atlama 

Tony avukatlarıyla görüşmesini yeni bitirdi ve ona bundan kurtulmanın tek yolunun Peter'ı evlat edinmek olduğunu söylediler. 

Tony tabii ki bunu yapmacaktı,  yapmayı da planlıyordu ama onu rahatsız eden şey, ona mahkeme oturumundan kaçınılamayacağını söylemeleriydi. Peter'ın annesini tekrar görmesini istemiyordu, ona çok fazla acı çektirmişti, ayrıca Tony, Demir Adam kostümü kullanarak onu cehenneme göndermeye direnebileceğinden emin değildi.

Şimdi geriye kalan tek şey Peter'a söylemekti ... 

Ve canavarını en son gördüğünden beri Tony ona söylemek istemedi, ama yapması gerekiyordu ... Peter'a söyleyecekti bugün değil ... Ne de yarın... Belki önümüzdeki ay, hatta gelecek yıl ...

İçini çekti. Çocuğu için hayatın daha kolay olmasını diledi. Peter'ın hâlâ derin uykuda olduğu kanepeye geri döndü ve yumuşak Iron Man peluşunun Peter'ı çok rahatlattığı teneke adam kucakladı. Tony kendini Peter'ın yanına koydu ve ona sarıldı, Peter hemen hareket etti, böylece başı Tony'nin kucağına oturacaktı, Tony kıkırdadı ve Peter'ın yumuşak bukleleriyle oynadı, rahatladı ve gözlerini kapadı. O gece Tony tüm hayatı boyunca uyuduğundan daha iyi uyudu.



Bir Babanın Oğluna Olan SevgisiWhere stories live. Discover now