2. Bölüm

2.8K 205 80
                                    


Tony çocuğu korumayı kendisine görev edinmişti, ona ne geldiğinden emin değildi ya da o çocuk üzerinde neden bu kadar korumacı hissettiğinden belki de Peter ona gençliğini hatırlattığı içindir. Babası onu taciz ettiğinde ama kimseye söyleyemediğinde susturuldu çünkü başarılı bir işadamı Howard  Stark'ın küçük oğlunu taciz edeceğine kim inanırdı?

Tony unutmak istese de, tüm alkol, aldığı tüm uyuşturucular, isyan hala yeterli değildi ve bazen geceleri Tony yalnızken, babasının sesini ona nasıl bağırdığını hatırlayarak bunalmış hissediyor. Ona hep bağırarak aptal ve nankör olduğunu sörülerdi . Bunun Peter'a olmasına izin veremezdi. Hayır, Peter Parker'ın mutlu bir çocukluk ile büyüyeceğinden, Peter'a bakacak ve mutlu bir çocukluk geçireceğinden emin olacaktı. Peter'ın sevildiğini ve güvende hissettiğinden emin olacaktı.

Dün geceden sonra Tony, Peter'la bir süre konuştu, güvenini kazanmak istedi, böylece onu evine getirebilirdi.

Peter Tony'yi severdi, onunla usulca konuştu ve ona bağırmadı ve ona vurmadı. Tony'ye güvendi ve onu kaybetmek istemedi. Tony ona onu evine götürmesinin uygun olup olmadığını sorduğunda Peter bir an tereddüt etti ve Tony'nin teklifini düşünmek için birkaç dakika ayırdı ve soğukta olmaktan daha iyi olduğunu düşündü, bu yüzden kabul etti.

Tony, Peter'ın eve gelmeye karar vermesine sevindi. Yavaşça Peter'a sıcak bir şekilde gülümsedi,

"Hey Peter" Tony kulesine giderken dedi. 

Hmm? Peter yanıtladı, Tony onun yorgun olduğunu fark etti. 

''Demir Adam'ı seviyorsun değil mi? ''

"Evet! Onu seviyorum o benim favori süper kahramanım! Elbisesi çok havalı ve kırmızı, kırmızı en sevdiğim renk Bay Stark! Demir Adam'ı sever misin? Eğer sevmezseniz sorun değil! "

Peter, Tony'nin ikinci kişiliğinin bahsetmesi yüzüne bir gülümseme getirdiğini söylediğinde, insanların gerçekten Demir Adam'a saygı duyup duymadıklarından her zaman şüphe duyuyor, ancak Peter'ın ikinci kişiliğine olan sevgisini ifade ettiğini duymak, onu kendisiyle gururlandırdı ve Peter'ın bulduğu için mutlu oldu .

"Evet dostum, Demir Adam'ı seviyorum, hatta evde biraz Demir Adam takım elbisem var, oraya vardığımızda onlara bakabilirsin ama biraz uyuduktan sonra kulağa hoş geliyor mu?"

''Gerçekten Bay Stark? Bunu benim için yapar mısın? Teşekkürler teşekkürler teşekkürler!!"

"Elbette ufaklık, senin için ne istersen şimdi haydi, neredeyse geldik."

___________________________

Kulede

___________________________

Kuleye vardıklarında Tony, Peter'ı yumuşak kanepeye yatırdı, amacı Peter'ı oraya alıştırmak ama aynı zamanda onu yoramamaktı.

Peter çok yorulmuştu, gerçekten uyumak istiyordu, ama korkudan uyanık kalmaya, annesinin geceleri bağırıp çığlık atmasına, her an gelip ona acı vermesi korkusuna alışmıştı ... Onu uyumaktan durduran korku, Peter'ın zaman zaman gördüğü acı verici ve korkutucu rüyalardı. 

Kabuslar yaygın bir şeydi ve gerçekleştiğinde Peter ter ve soğuk bir hisle uyanırdı.

Tony, Peter'ı yumuşak bir battaniyeyle örttü, kırmızı olduğundan emin oldu, plazma TV'yi açtı ve Peter'a "Hey ufaklık, ne izlemek istiyorsun?" Diye sordu.

"Gerçekten hiç film izlemedim efendim" diye cevapladı Peter utanarak ve utanmıştı. 

Diğer çocukların filmler veya TV şovları hakkında konuştuğunu duydu, ama hiçbirini izleme şansı olmadı, TV izlemesine izin verilmedi, evinde çok fazla şey yapmak için gerçekten yüksek sesle değildi.

Tony mırıldandı. "Pekala... Sorun değil, şimdi birini izleyebiliriz dostum. Peki ya ... inanılmaz 1? " 

Tony, Peter'ın tereddüt ettiğini gördü, bu yüzden filmin bir süper kahraman ailesi ve benzersiz güçleri olan çocuklarıyla ilgili olduğunu söyledi.

"Tamam, bay Stark! Benimle birlikte izler misin? " Diye sordu Peter, gerçekten yalnız kalmak istemedi, Tony'nin arkadaşlığından hoşlandı.

Tony, inanılmazları dev ekranda oynadı ve Peter'ın yanına oturdu. 

"Elbette evlat, yanına oturmamı ister misin?"

"Mhm evet lütfen ama sadece Bay stark istiyorsanız, zorunda değilsiniz"

"Saçma, neden favori çocuğumun yanında oturma şansını kaçırmak isteyeyim? Tony sırıttı, sonra Peter'ın henüz yemek yemediğini fark etti. ''Aç mısın dostum?''

"Hayır, pek alışkın değilim Bay Stark Zaten yiyecekleri gerçekten sevmiyorum, bu midemi hasta ediyor" Peter, dikkatini ekrana odaklanırken hızlıca söyledi .

Bu Tony'yi endişelendirdi, Peter'ın yaşına göre zayıf görünündüğünden bunu tahmin eti, ama bunu beklemiyordu ...

''Gerçekten  mi? Sanırım şimdi yemeyeceksin ama yarın yiyeceksin "

______________________

Bir saat sonra 

_______________________

Film bittiğinde, Peter yarı uykudaydı, sonunda Tony'nin kucağına sarılan yumuşak kırmızı battaniyesine sarılmış yatıyordu. Yorulmuştu ve uykuya dalmamaya çalıştı, uyku dürtüsüyle savaşmaya çalıştı ama bir işe yaramadı.

Tony, Peter'ın yarı uyuduğunu fark etti, onu kaldırdı ve odasına en yakın misafir odasına yerleştirdi. Peter'ı kral yatağa yatırdı, yumuşak yatakta ve yastıklar da Peter'ı uyumaya davet etti. Gözlerini kapatmadan önce Tony'nin ona "Sorun değil dostum uyu, burada güvendesin söz veriyorum, Demir Adam seni koruyacak" diye fısıldadığını duydu.

Tony ona yeni yıkanmış Iron Man peluşu artık alkol değil lavanta gibi kokuyordu. Peter, Demir Adam oyuncağını kucakladı ve "teşekkür ederim bay Stark diye fısıldadı ve bununla birlikte bir ışık gibi dışarı çıktı.

Tony çocuğa gülümsedi, çok huzurlu görünüyordu. Peter'ın ona Bay dediğini, uyku dürtüsüyle nasıl savaştığını ve yemeklerin karnını nasıl hasta ettiğini fark etmişti ...






Bir Babanın Oğluna Olan SevgisiWhere stories live. Discover now