4.Bölüm

2K 173 62
                                    


Ertesi sabah Tony uyandığında ilk fark ettiği şeyin bir saç yumağı ve göğsündeki bir ağırlık olduğunu fark etti, ağırlığın Peter olduğunu, yüzüne yumuşak bir gülümsemeyle yapıştığını fark etti, yumuşadığını biliyordu ama aldırmadı. Peter'a iyi bir çocukluk ve iyi bir hayat vermek istedi ve elinden gelenin en iyisini yapacağından kesinlikle emin olacaktı .

Küçük meleği göğsünde mışıl mışıl uyuyan teneke adamı kucaklamıştı korktuğu için henüz kalkmak istemiyordu. Küçük çocuğa ürkütücü bir şekilde değil, daha çok babasının ona hiç göstermediği bakış açısıyla baktı. Yüzünde küçük bir gülümsemeyle Peter'a baktı, Peter'a gerçekten değer veriyordu.

Tony, Peter'in sonunda hareket etmeye ve yavaşça uyanmaya başladığında ne kadar zaman geçtiğinden emin değildi. Gözlerindeki yorgunluğu ovuşturdu ve Tony'nin ona baktığını görmek için başını kaldırdı. 

"Günaydın evlat" Tony, küçük vücudun bir kol koyarken dedi. 

"Günaydın" Hala uykulu cevapladı. 

"İyi bir uyku çektin mi ?"

 Peter, yüzünde yorgun bir ufak tefekle dedi ki, "Mmm, sen, hiç de öyle değilsin".

Tony kıkırdadı "Birinin bana söylediği en iyi şey, teşekkürler ufaklık, ama şimdi kalkıp karnına biraz kahvaltı yapma zamanı gel."

''Ah ... Tamam''

Tony, Peter'ın kıyafetlerinin ne kadar kirli olduğunu fark etti ve bir süredir onları giyiyordu.

"Oldukça emin benim küçük çocuklar için olan Ironman kıyafetlerim burada vardır ''

"uhm sorun değil  seni rahatsız etmek istemiyorum"

"Beni rahatsız etmezsin ama seni rahatsızolduğuna eminim banyo yapıp kıyafetlerini  değiştirmek isterimsin . " 

Peter başını salladı.

Bir süre sonra Tony sonunda Peter için kıyafet bulmuş ve onu değiştirebileceği bir banyoya götürmüştü.

"JARVIS?" Tony yapay zekasına  seslendi .

"Evet efendim? Nasıl yardımcı olabilirim"

"Peter'ın yeme bozukluğuna nasıl yardım edebilirim?"

"Efendim, okuduklarıma göre yeme bozukluğu olan birine yardım etmenin en iyi yolu, onları desteklemek, yemek zamanlarını daha eğlenceli hale getirmek, onları yemeye zorlamayın, özgüvenlerini artırmak, tetikleyicilere karşı dikkatli olmak ve eğer kişiden terapi gibi profesyonel yardım alabilirsiniz. "

"Bunu notlarıma ekle Jarvis ." 

"Zaten yaptım efendim."

Tony mırıldandı ve kahvaltı hazırlamaya başladı. Tahılların yemek için en iyi seçenek olduğuna karar verdi çünkü başka hiçbir şeyi yoktu, gerçekten market alışverişine gitmesi gerekiyordu. Tam o sırada Peter banyodan yeni bir takım temiz kıyafetleriyle çıktı, üzerinde demir adam uçan gri bir gömlek ve gri çoraplarla birlikte koyu mavi basketbol şortu giymişti.

"Tony! Tony! Gömleğimde demir adam var, o kadar havalı değil! Bak, uçuyor! O en iyisi ve gömleği de çok yumuşak!" Peter heyecanla  söyledi. 

"Elbette çok havalı görünüyor çocuk" Tony sırıtarak yanıtladı. "Hadi kahvaltımı hazırladım" diye ekledi.

Peter başını salladı ve dün oturduğu aynı bölmeye oturdu, Tony mutfaktaki birçok dolaptan birinden kırmızı bir kase çıkardı ve mısır gevreğini koydu ve ardından sütü Peter'a bir kaşık verdi ve sonra kaseyi önüne koydu. . İçinde o kadar çok tahıl yoktu, küçük bir porsiyondu ama bu bir başlangıçtı.

Peter kaseye ve ardından Tony'ye baktı. Tony'nin dün gece onu beslediği için, Tony'nin onu tekrar besleyeceğini düşünmedi. "Şanslı olmalıyım" diye düşündü. 

Yüzündeki şaşkın bakış, Tony tarafından fark edildi, ama  hiçbir şey söylemedi.

''Hadi şampiyon ye bakalım ''

Peter bir kez daha yemeğe baktı ve mısır gevreğini yemek için kaşığını yavaşça kullandı. 

Porsiyon küçük olmasına rağmen, neredeyse bitirdi, kase birkaç parça tahıl ve süt dışında neredeyse bitti. 

"Doluyum .." Küçük çocuk kısık bir ses tonuyla aşağıya bakarken aniden yer çok ilginç görünüyordu.

"Woah, iyi iş dostum, neredeyse kaseyi bitirdin, seninle gurur duyuyorum." Tony çocuk adına gerçekten mutlu olduğunu söyledi. Tony bunu söyledikten sonra Peter'ın yüzünde dikkat çekici bir gülümseme belirdi. Tony'yi sevmişti ve o yere geri dönmek istemiyordu ...

Zaman atlama

Peter ve Tony yumuşak kanepede uzanarak izlemek için ilginç bir şey aramaya çalışıyorlardı. Tony birçok kanalda gezerken, ekranda "5 yaşındaki bir çocuğun annesi, kendisini bulmasına yardım etmeleri için insanlara yalvarıyor" ifadesini duydu. Yanında küçük Peter'ın fotoğrafı vardı. Tony şoktaydı, çocuk hizmetlerini ve bunun ne kadar kötü görüneceğini tamamen unutmuştu, ayrıca annenin ikiyüzlü olmasından da nefret ediyordu. 

Peter'ın travmasının arkasında onun olduğundan emindi. Tony şimdi ne yapması gerektiğini merak etti ...













Bir Babanın Oğluna Olan SevgisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin