7.Bölüm

1.7K 147 75
                                    


6 Gün sonra ...

Tony paniğe kapılmıştı, yarın mahkeme oturumu ve zihni "ya eğer..." düşünceleriyle dolu karanlık bir yerdi,  ya Peter pişman olursa? Ya Peter'ın babası olmasına izin vermezlerse? Ya Peter'ın annesi bir şey denerse? Farzedelim-

Nefes alıp verdi, bal ayısının öğrettiğimmiş olduğu nefes egzersizlerini hatırladı, Rodos'tan henüz o görevden dönmediğini söyledi, gideli  2 ay oldu ve Peter ile tanışalı neredeyse bir ay oldu ...

Peter ... Peter bu durumdan biraz yorulmuştu, geçen sefer olanları tekrarlamak istemedi, bu yüzden hiçbir şey olmamış gibi davrandı ve duygularını tamamen görmezden geldi, Tony'den olabildiğince kendini izole etti. Yalnız çünkü Tony'nin yanında olduğu her seferinde tekrar hissedebiliyordu ve bundan nefret ediyordu. Yanlış anlamayın, Tony'yi seviyordu ama duyguları hissetmek istemiyordu, onlardan nefret ediyordu. Yine de sakladı, Tony sadece stresli olduğunu ve yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor, bu yüzden endişelenmiyor, ama gerçekte Peter kendine işkence ediyordu ...

__________________________

Mahkeme oturumundan önceki gece, baba ve oğul ikilisi geceyi Star Wars filmleri izleyerek, kucaklaşarak ve sessizce birbirlerini rahatlatarak geçirdiler. Yine de Tony, Peter'ın bu kadar sessiz olmasını garip buldu. Belki yorgun olduğunu düşündü, ama Tony 3 saat önce onu kontrol etmeye gittiğinde oğlan odasında biraz kestirmişti, bu yüzden Tony endişeliydi.

Hem Tony hem de Peter kanepede uzanıyorlardı, Peter başını Tony'nin omzuna koyarken Tony uzanıp bacaklarını sehpaya koymuştu, ayakları henüz sehpaya ulaşamadı, bu yüzden bacaklarını üstüne koymuştu. Tony , Teneke adam ve Peter tarafından kucaklanarak zaman öldürülüyordu.

Tony biraz kıpırdandı ve konuşmaya başlamadan önce Peter'ın uyanık olup olmadığını kontrol etti.

"Peter?"

"Mhm?''

"Nasıl hissediyorsun dostum?"

Sessizlik Tony'nin basit sorusundan sonra karşılandı ve bu Tony'yi daha da ilgilendirdi ...

"Peter? Benimle konuş evlat . "

"İyiyim"

"Kesinlikle öyle davranmıyorsun dostum"

"Ben iyiyim, hadi sadece filmi izleyelim, böylece yarın 87. kattaki havuza gidebiliriz"

"Tomurcuk yarın mahkeme oturumu var ve eve geç geleceğiz" diye yanıtladı Tony, çocuğu için endişeliydi, Peter'ın tarihi bilmesini sağladı.

"Mhm" Peter'ın  cevabıydı

Tony, yakında oğlunu incelemek için bu şansı kullandı. Normal görünüyordu ama gözleri kayıp görünüyordu? Göz bebekleri biraz genişlemiş gibi odaklanmıyor gibi görünüyordu, kafası karışmış görünüyordu?

"Peter?" 

"Peter?" 

"Evet?" Peter, bir süre sonra Tony'nin adını söyleyerek, hiçbir şey olmamış gibi davranarak cevap verdi.

"Filim ne hakkındaydı ?" Çok endişeli bir Tony sordu.

"Üzgünüm, dikkat etmedim"

Tony'nin yüzü yumuşadı, küçük oğlu iyi değildi ama ne bekliyordu, zavallı çocuk çok şey yaşadı ... Uzun zaman önce mahkeme oturumu bittiğinde Peter'ı terapiye götürmeye karar vermişti. Çocuğa kendinin sağlayamayacağı bir yardıma ihtiyacı vardı, terapinin yardımcı olmasının yanı sıra Tony'nin bilmesi gerekiyor.

Bir Babanın Oğluna Olan SevgisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin