27. Kapitola

213 6 0
                                    

Jake se vrátil s práškama vcelku rychle a Jenn mohla v klidu spát, když viděla, jak je Austin zapíjí vodou z kohoutku. Bylo něco po desáté když se dostaly s Dennisou do pokoje. Jenn se ještě ujistila, že je Admico v pořádku, a skutečně. Malý pejsek opravdu spinkal. Jenn bylo líto ho tam nechat. Vzala si ho do postele (kde byla stále ochranná pavučina z dek a mikin, kdyby se oejsek zkutálel z postele dolů. Lehla si a zabalila se do deky, a Admico ji spal pod rukou.

Musí se vyspat, musí se vyspat, musí se vyspat... Omílala si pořád dokola v duchu. Naštěstí nakonec celkem rychle usnula. Když se vzbudila, bylo pár minut před zvoněním budíka. Potichu seslezla dolů, vzala pejska vyvenčit se, i když ji mezitím v noci počůral peřinu, a rychle ho zase schovala do 'kůlny'. Převlékla se do sportovního a rozhodla se jít se trošku protáhnout ven. Před hřištěm už poskakoval Brad. No super.. Takže já jdu někam...   ,,Jenn! Ahoj.." zavolal na ni. ,,Ahoj. Tak co, tréma?" zeptala se a začala s protahováním. ,,Ani ne, už jsem si zvykl. Ale ty ji ayi budeš mít. První zápas s novým týmem."  Jenn nevěděla, jestli to má brát jako urážku, nebo jako přátelskou informaci. Tak jen pokývla hlavou. Dál už oba mlčeli. Chvilku co chvilku z chatek vycházeli další hráči, i z druhého týmu, a sledovali Jenn, jak si jdnom tak pobíhá s míčem po hřišti a zkouší otočky a takové věci. Doběhla ji Patricia. ,,Čau. Kámošky nejsme, ale hrajem ga stejný tým a chcem obě vyhrát. Příměří?" zeptala se rychle. Jenn jen nechápavě pokývla hlavou. Zvuk píšťalky. Trenér, který už měl v ruce kelímek s kafem, si je zavolal k sobě. Do zápasu zabývala asi půlhodina. ,,Strategie - vyhrajte. Brade, povedeš míč, Austine a Jenn, budete se snažit dát góly, máte nejlepší mušku, Dylan, Patricia, Ben, Jake budete útočníci v případě, že by ti dva" hodil pohledem směrem k Jenn a Austinovi. ,,měli problémy. Zbytek obrana." Trenér se nikdy s fotbalem moc nemazal, ale byl to dobrý trenér. Jenn, za tu kratkou dobu, co s ním trenovala, si s ním dost sedla.

Austin se otočil na Jenn. ,,Hele, promiň jak jsem se včera choval. Já jsem se nedokázal ovládat. Mrzí mě to.." chtěl říct. ,,Nech to plavat." odbyla ho Jenn, otočila se k němu zády a zacala poskakovat na místě. ,,Ne, Jenn,me je to fakt líto." chytil ji za rameno. ,,Já ti říkám, ať to fakt necháš být." usmála se na něho. Píšťalka. Na místa, Brad k míči. Druhá píšťalka. Hra.

Brad získal okamžitě míč k sobě a Jenn s Austinem se rozběhl za ním. Přihrávka Austinovi, přihrávka Jenn a gól. Čistý gól. Jenn si s Austinem plácla, plná nadšení a adrenalinu z dobře rozhrané hry.

To nevěděla, že se to celé brzy otočí vše naruby....

~To be continued✨

(FootBall)  Star ✨Kde žijí příběhy. Začni objevovat