22. Kapitola

266 10 2
                                    

Po protahování dostal každý tým jeden míč a na patnáct minut měli trénovat sami. O chvilku později měl proběhnout hromadný trénink. Jenn zjistila, že na ni a na Patriciu kluci z druhého týmu koukají a pošklebujou se. Jejich tým tvořili jen kluci. Jenn jen zakroutila očima.
~
Zvuk píštalky. Společný trénink začal a Jenn se okamžitě rozběhla za míčem. Těsně před nosem jí ho ukradl kluk z druhého týmu a zasmál se. Jenn přimhouřila oči a zrychlila. Míč mu sebrala, otočila se a sprintovala k protější bráně. Kluk jen stál a udiveně ji sledoval. Přiletěli kolem něho tři kluci a běželi za Jenn. ,,Nahraj Jamesovi!" zakřičel na ni trenér. Jenn mu přihrála míč a James s přehledem trefil bránu. Brankář druhého týmu očividně nepředstavoval hrozbu. Jenn s Jamesem si plácli. ,,Výborně Jenn Jamesi." pochválil je trenér. ,,Brade, začni hrát, Austine, zrychli, Derene ty taky a Jamesi s Tomem, drž se za tím, kdo má míč."
~
Po skončení tréninku za Jenn přišla Dennisa - v legínách, teniskách a tričku. ,,Tak, jsem na první lekci fotbalu. Naučíš mě ho?" zeptala se a pousmála se. ,,Hned?" zeptala se Jenn. ,,No, myslela jsdm to tak.." odpověděla Denny. ,,Fajn, tak jo. Ze začátku na tom není nic těžkého. Jen se umět trefit do brány. Tak, zkus." kopla míčem směrem k Dennise. Té se hned napoprvé podařilo střelit míč do brány asi ze sedmi metrů. ,,Super! Já jsem na začátku nesvedla ani tohle.." zasmála se Jenn a posunula se o dalších pár metrů dozadu. ,,Teď odsať."
Jak tak trénovaly, tak kluci, už převlečení, si šli něco koupit do minibaru. Odpojil se od nich Jake, sedl si na lavičku a sledoval je. Po chvilce mu Dennisa zamávala, Jake se usmál a šel za nima. ,,Tak jak vám to jde?" zeptal se. ,,Skvěle. Jde jí to. Jen, mohl by sis ji převzít, ráda bych se šla převlíknout a napít." navrhla Jenn. ,,Rád. Tak jdi.." postrčil Jenn směrem k budově, kde byli ubytovaní.
~
Převlečená Jenn šla do baru za klukama. ,,Čau," pozdravili jí. ,,Ahoj, co pijete?" zeptala se a přisedla si k nim. ,,Džusíky." odpověděl Matheo a ostatní se zakřenili. ,,Džusíky, jasně.." nadzvedla Jenn obočí zasmála se s nima. ,,A oni vám to jako fakt prodali?" zeptala se Jenn. ,,Jo, Derenovi to prodali, no, my jsme to koupili od něho.." uculil se Ben. ,,Dáš si s náma?" mrknul na ni Matheo. ,,No nevim ještě.. Jasně, dejte!" rozesmála se. ,,Co teda máte?" ,,Počkej, napíšu Derenovi." řekl Chad. ,,Austine, co ty mlčíš celou dobu?" kopl ho pod stolem do kolene Ben. ,,Já už nejsem online." řekl Austin, zamrkal a přejel si rukou přes čelo. ,,Až tak, jo..?" podivila se Jenn. ,,On to hraje, aby byl za hrdinu, on tady pije nejmíň ze všech." Matheo po něm hodil potutelný úsměv. ,,Tak na skladě máme rum a jegra." prohlásil najednou Chad. ,,Tak pětkrát jegra?" zeptal se a vsichni souhlasně přikývli. ,,Sedmkrát, přijde i Jake s Dennisou, ne?" navrhl Matheo. ,,No ti jen tak nepřijdou si myslím.." potutelně se uculil Austin a Jenn jen s úsměvem přikývla.

✨❤️HELLO BUDDIES❤️✨
Další kapitolka na světě, ještě ne úplně nejlepší ale snad to bude lepsi, ja prostě neumim formulovat nápady 😆
Slov 528
Ahujdaa💘

(FootBall)  Star ✨Where stories live. Discover now