21. Kapitola

297 9 1
                                    

Zbývající dny do víkenďáku utekly jak nic a ve čtvrtek večer už měla Jenn všechno zabalené a v kufru postavené u dveří. S rodičema šla večer do kina, protože sama mohla přiznat, že za poslední měsíc s nima skoro vůbec nebyla. Dávali nějákou rodinnou komedii.

~

V pátek ráno ji zvonil budík už šest ráno, aby stihla být včas na nádraží. Na snídani si do ruky vzala proteinovou tyčinku a poprosila taťku, aby ji hodil na nádraží. Tam už stál hlouček minimálně deseti lidí. Pár hráčů z vyšších ročníků, Patricia a tři její kamarádky, Dennisa, Brad a Jake. Jake vyšel Jenn naproti a obejmul ji. ,,Ahoj Jenny." přivítal ji. ,,Ahoj Jaku," odvětila mu Jenn. Sjela očima směrem k Bradovi, který se na ni ani nepodíval. Pak ji kolem krku přistála Dennisa. ,,Ahojky!" vykřikla. Jenn si zamávala rukou před nosem a otočila se Jaka. ,,Koli už jich měla?" zeptala se ho. ,,Dvě." zašklebil se Jake. Dennisa se zasmála. ,,Tobě se nedá pomoct." zavřela hlavou Jenn. ,,Dá. Ale já nechci.." protestovala Denny. Chvilku tam tak stáli a mleli o ničem, když se najednou Jake zakřenil a zašeptal směrem k Jenn : ,,Velkej Romeo jde.." A opravdu. Někdo Jenn obejmul zezadu a položil bradu na její rameno. Jenn okamžitě zalila vůně jejího milovaného Austina. Otočila se a objala ho taky. Očekávala obvyklou vítací pusu na čelo. Pak si uvědomila, že se na ně dívá Brad a ani ona, ani on nechtěli, aby se to dozvěděl. Tedy aspoň ne takhle a teď.
~
Začali se scházet zbývající členové týmu a zbytek druháku, který díky největšímu zastoupení ve fotbalovém družstvu jel celý. Poslední doběhl Matheo s omluvou, že zaspal, a doběhl tak tak, aby si stihl koupit jízdenku a naskočit do vlaku. Přisedl si k nim v kupé pro šest, kde seděli Jenn, Austin, Jake, Dennisa, Matheo a Ben. Měli před sebou asi půlhodinovou jízdu a většina si nasadila do uší sluchátka. Jenn zahrabala v batohu. ,,Neee!" zaúpěla potichu. ,,Copak?" zeptal se Austin. ,,Tvoje slavné Airpody zůstaly doma, že?" pousmál se. Jenn jen naštvaně přikývla. Austin si sundal svoje a podal jí je. Jenn se na něho jen dívala, tak ji je Austin dal do uší. Jenn potřásla hlavou jakoby se probudila, usmála se a jedno mu vrátila. ,,Tvoje sluchátka, tvoje hudba." Austin ji chytil za ruku, propletl jí prsty a pustil nějaké písničky. Jenn mu položila hlavu na rameno a zavřela oči. V zom ho někdo lehce kopl do kolene. Byl to Ben. Kývl hlavou směrem k Jenn. Austin se jen usmál a opřel si hlavu o tu její.
~
Po půl hodině jízdy vlakem konečně dorazili do kempu. Druhý tým tam ještě nebyl, takže si stihli vybalit věci a mít chvilku pro sebe. Na rozdělení měli tři pokoje - fotbalový tým, holky z druháku a kluci z druháku. Jenn byla na pokoji s holkama a žel bohu tam byla i Patricia. Patricia nakonec hrála za tým taky, protože jim chyběl jeden hráč, jeden kluk ze třeťáku si natáhl svaly nebo něco takového. Nezdála se, ale i přes svou výšku a povýšené chování uměla hrát fotbal skvěle (na Jenn ale neměla). Po asi hodině na pokoji, kde už stihla mezi holkama proběhnout hádka, kdo bude spát na poschoďovce nahoře, si je zavolal trenér na trénink. Převlékli se a sešli se na hřišti, kde už byl druhý tým se svým trenérem, a už jeden za druhým kopali góly. No super.. Pomyslela si Jenn. ,,Jenom proto, že vypadají, jakoby se narodili v posilce, přece nemusí vyhrát.." znechuceně prohlásil Ben. ,,Nevyhrajou." odpověděl mu sebevědomě Brad jako kapitán a ďábelsky se usmál.

✨❤️HELLO BUDDIES❤️✨
Začal nám společný trenink. Uvidíme, co bude dál.. 😇❤️No ale chill, je teprv pátek, do neděle se stane věcí až až.... 😇✨❤️
A dekujii moc za tolik přečtení a hlasu🥺💘
Slov 632
Papaa💓

(FootBall)  Star ✨Where stories live. Discover now