9. Kapitola

487 11 0
                                    

Jenn se probudila asi ve čtvrt na jednu ráno. Spala Austinovi na rameni, ona byla jen v jeho triku a kalhotkách, on jen ve spodním prádle. Usmála, dala mu pusu na vypracované rameno a zase usnula.
~
Znova se probudila, už sama, a s hrůzou zjistila, že tak tak stíhá. Okamžitě na sebe hodila bundu a vyběhla s Jejkim na ulici. Naštěstí se vyvenčil vcelku rychle, takže do pár minut byla zpátky v bytě, naházela mu pár granulí do misky, nalila mu vodu, oblékla se do školy, naházela si učebnice do tašky a sprintovala na autobus....který ji ujel těsně před nosem. ,,Neeee... "zaúpěla potichu.. Tak se velmi rychlým krokem vydala do školy. Nasadila si Airpody. Šla a ani nevnímala okolí. Uslyšela zvonění, už byla u školy, a už zvonilo. Na záchodech si všimla, že si dnes celkem sladidla imidž. Pak honem vběhla do hodiny. ,, Slečno Amesová, víte že jdete pozdě?" ,,Ano, moc se omlouvám, zaspala jsem." Austin se nenápadně zasmál. ,,Tady máte test.. "  učitel ji podal test, a Jenn začala hned psát.
~
Ke konci školy měli suplování matikáře, který rozdával opravené testy. ,,Brad se polepšil, tři mínus, to ujde.. " pochválil ho učitel a Brad si hrdě šel pro test. ,,Austin, bezchybná práce..jako vždy." Austin se skromně a trošku namyšleně usmál. ,,Jennifer, za jedna. Jedna chyba. Gratuluju, slečno." Patricia se zděsila. ,,Patricia, za čtyři. Co se děje, slečno?" zděsila se ještě víc. Jenn s Austinem se potichu smáli. Když šla kolem zpět do lavice, jakoby na Jenn plivla. Po poslední hodině u Jenniny skříňky zastavil Austin. Opřel se o vedlejší skříňku. ,,Austine!" vykřikla Jenn. Austin se usmál. ,,Já mám za jedna!!" zapištěla Jenn. ,,Já vím." zasmál se Austin. Jenn mu skočila kolem krku. Obejmula ho a smála se. On ji taky a zabořil ji obličej do vlasů, které měla přehozené přes rameno. Voněly jako mango. A ona sama vlastně taky. ,,Ehmm.. Austine??" Austin se otočil. Stál tam Jake. ,,Jenn?" Jake zvedl obočí. ,,Vy spolu..??",,Ne, nene.." zasmál se Austin a prohrábl si vlasy. ,,Ono to tak totiž vypadá.." Jake zatřepal hlavou. ,,Hádám, že doučko včera bylo.." zasmál se Jake. Austin se pousmál a zčervenal, Jenn jen přikývla. *cink cink* Jenn přišla textovka. ,,Budu muset, mamka chce, abych uklidila byt, než přijedou. Tak čaute.. " usmála se na oba kluky a odběhla ven. ,,Hej, bylo něco?" zeptal se Jake, teď už trochu vážně. Austin se s pohledem do prázdna zasmál a pěstí ho praštil do ramene. Pak se zase zasmál a otevřel pusu, jakoby chtěl přitakat. ,,Ne. Jen.. To ale nic nebylo.. " řekl a znova Jaka plácl po rameni. ,,Cos mi chtěl?" pokračoval. ,,Víš co jsi jí slíbil, žejo?" zeptal se Jake. Austin se zamračil. ,,Změny nálad... Léky" napověděl mu Jake. ,,Nic takového jsem jí neslíbil.. " zamračil se Austin. Jake si ho obrátil k sobě a chytil ho za ramena. ,,Já to myslím vážně. Ona je hodná holka, nezaslouží si nekontrolovatelného tebe.." ,,Jo, budu si dávat pozor." slíbil Austin a odešel.

❤️✨HELLO BUDDIES✨❤️
🥺🥰Myslíte, že jim to vydrží?? A co Austin a jeho léky, zaspoileruju, ještě se tam projeví.. 🙄😐😅 Příště už se to začne chylit k finále..
Slov 532
Mějte se pěkně, u další kapitolky🥰💕

(FootBall)  Star ✨Kde žijí příběhy. Začni objevovat