╓═════════════☆═════════════╖

rex orange county - best friend

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

rex orange county - best friend

───── ⋆⋅☆⋅⋆ ─────


Chenlének borzalmasan fájt a feje.

Ahogyan a háta is, és minden létszügséges ízülete, a jobb karja pedig egyenesen zsibbadt, mintha már ott se lett volna a helyén - pánikolva nyitotta ki a szemeit, és kis híján felsikoltott, amikor szembetalálta magát saját szerencsétlen helyzetével. Egy kádban feküdt, betakarva néhány törölközővel, a szobábat betöltő világosságtól pedig egy kék csíkos, piszkosfehér zuhanyfüggöny választotta el. 

Óvatosan felült, és még nagyobb elővigyázatossággal elhúzta a függönyt, időt adva szemeinek megszokni a fehér csempékről visszaverődő fényt. A fürdőszoba egyértelműen nem a sajátja volt, sem apró mérete, sem olcsó összevisszasága nem emlékeztette az otthoni túlzó kényelemre, így arra a következtetésre jutott, hogy nem volt ereje hazamenni azután, hogy rosszul lett.

A fürdőkád melletti vécé lehajtott deszkáján néhány gondosan összehajtott ruhadarabot talált, telefonja és egy pohár víz társaságában. Utóbbi kettőt gyorsan kezébe is kapta, és miután lehajtotta a fogmosópohár tartalmát, kibotladozott a folyosóra, ami már egy fokkal ismerősebbnek tűnt. Valóban ott ragadt a házigazdáknál.

Egészen zavarba esve indult el a nappali irányába, ahonnan valamiféle élet jeleit hallotta kiszűrődni, kerülgetve a földön hagyott kisebb-nagyobb szeméthalmokat. 

Mikor belépett a hasonló állapotban hagyott nappaliba, azonnal két ismerős alakkal találkozott. Az egyikük melegítőben és gyűrött pizsama-fölsőben, ölében egy tál müzlivel nézett valami Chenle számára ismeretlen sorozatot a tévén, a másik pedig éppen az erkélyajtót csukta be maga mögött, szabad kezével megigazítva rózsaszín haját hátrafogó nyúlfüles kendőjét. Arcán valami erős, jellegzetes szagú zöld csodaszer volt szétkenve, amire a kínai fiú édesanyja is szentül esküdött, valahányszor bőrápolásról beszélt a bejárónőjükkel.

A pink hajú szélesen elmosolyodott, amint megpillantotta Chenlét.

-Jó reggelt! - köszönt rá, majd a kanapén terpeszkedőhöz fordult, akiben Chenle hosszabb intenzív bámulás után felismerte a hírhedt budais csínytevőt. -Mondtam, hogy életben van.

Értetlen arcát látva ismét Chenléhez intézte szavait.

-Amikor bementem lemosni a sminkemet, nagyon úgy néztél ki, mint aki meghalt.

-Én meg arra tippeltem, hogy esetleg megláttad smink nélkül és szörnyethaltál - kuncogott fel Donghyuck, mire a másik fiú fenyegetően felé legyintett, s Chenle a reakcióikból kiindulva úgy érezte, egy mindennapos jelenet kellős közepébe csöppent bele idegenként. Szíve kissé el is nehezült, ahogy a piszkálódókat figyelte, s kezdődő elkeseredéséből egy kellemetlen felismerés zökkentette ki.

BUDAPEST! nct dreamWhere stories live. Discover now