23.BÖLÜM

1.1K 42 2
                                    

Medya:Asena

1 Ay Sonra

Sabah uyandığımda Areli uyandırmadan yataktan kalktım ve banyoya girip rutin işlerimi hallettim. Mutfakta kahvaltı hazırlarken aklım 1 ay öncesine gitti.

1 Ay Önce

Areli o halde gördükten sonra bayılmışım. Uyandığımda kolumdaki serumu söküp ameliyathane'nin kapısının önüne gelince herkes oradaydı. Abim Masalı kolunun altına almış Serkay Aryaya destek oluyor Kayla Yağıza sarılmış Sare de Aras'ın yanına diz çökmüş bekliyordu herkes beni görünce bana baktı bende yere oturup doktoru bekledim kapıdan hemşire çıktı ama bize birşey demeden gitti. Kaç saattir orda bekliyoruz ama bize açıklama yapan yoktu. 8 saat geçtikten sonra doktor çıktı ve

"Amaliyat sandığımızdan zor geçti. Amaliyat esnasında kalbi bir kaç kez durdu ama merak etmeyin geri hayata döndü. Hayati riski var. Yoğun bakıma alıcaz. Yoğun bakımda görmeniz yasak." dedi ve gitti. Abim gelip bana sarılınca hüngür hüngür ağladım. Arel yoğun bakımda 3 hafta kaldı. En son tedaviye yanıt vermeseydi doktorlar fişini çekicekti ama Arel uyandı ve 1 gün içinde normal odaya aldılar tabi Arel rahat durur mu benim karım doktor dedi ve hastahane de 1 gün kaldı ve eve geldi bende evde ona en iyi şekilde baktım. Areli vuran düşmanlarımış. Abimgil Arel yoğun bakımda kalırken onlar vuranı buldular ama ne yaptıklarını bilmiyorum.

Şimdiki Zaman

Kahvaltı hazır olduktan sonra odamıza Areli uyandırmaya çıktığımda içerden gelen kahkaha sesleri ile gülümsedim. İçeri girdiğimde Miraç kenarda Arel de onu gıdıklıyordu bende iki elimi belime koyup onlara baktım ve

"Kahvaltı hazır beyler" dedim. İkiside bana bakınca Miraç Arelden kurtulup bana doğru koştu ve bende eğilip onu kucağıma aldım. Miraç da yanağıma sulu sulu öpücükler kondurmaya başladı. Arel de gelip yanağımı öpünce hep birlikte kahvaltı sofrasına indik. Güzelce kahvaltımızı yaptık. Bugün şirkette yönetim kurulu toplantısı vardı. Artık şirkette benimde hissem olduğunu için ve yönetim kurulunda olduğun için şirkete gidicektim. Hatta şirkette Arel bana oda yaptırmıştı Arel'in odasının yan tarafındaydı odam ve asistanım vardı. Dolabımın karşısına geçip ne giyiceğime bakmaya başladım.en sonunda kırmızı takımımı giymeye karar verdim. Saçımı topuz yapıp hafif makyaj yapıp kırmızı ruj sürdüm.

Miraçı annemgile bırakıp şirkete gittim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Miraçı annemgile bırakıp şirkete gittim. Şirkete gelince güvenlik kapımı açtı ve indim. Şirketin içine girince herkes

"Günaydın Asena Hanım" diyordu. Herkese kafa selamı vererek asönsere binip odamın olduğu kata çıktım. Odaya giricekken sekreterim

"Günaydın Asena Hanım Arel Bey sizi odasında bekliyor" dedi. Gülümseyip

"Tamam tatlım" dedim. Arel'in odasının önüne gelince direk odaya girdim. Arel tam bağırcakken karşısında beni görünce yumuşadı ve gülümsedi.

ÇIKMAZ SOKAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin