8.BÖLÜM

6K 199 35
                                    

Medya:Deniz-Yağız

-1 HAFTA SONRA-

1 hafta boyunca Areli görmemiştim. Aryayla konuşuyordum

"Serkayla aran nasıl?" diye sordum. O da

"Çok iyi" dedi.

"Nazar değmesin" dedim. Ve telefonu kapattım. Öğle arasındaydu bende kafeteryaya girip portokal suyu ve sandeviç aldım. Pencerenin yanındaki masaya gidip oturdum. O kadar dalmışım ki yanıma Bora'nın oturduğunu bile duymamışım. Bir anda kolumu dürtmesiyle irkildim.

"Hayırdır Karadeniz de gemilerin mi battı?" dedi. Bende gülümsedim. Bora tekrar lafa atladı

"Bugün beraber birşeyler yapsak mı?" dedi ve elini omzuma koydu. Bende elini tutup ters çevirdim. Acıyla inledi.

"Asena ne yapıyorsun kötü birşey mi dedim?" dedi. Elini bırakıp

"Pardon ya biraz gerginim ha bu arada davetin için sağol ama gelemem üzgünüm" deyip masadan kalktım. Bir haftadır çok sinirliydim. Durmadan Arel'i düşünüyordum bana nefretle bakan gözleri aklıma geldikçe daha da sinirleniyordum. Odama doğru irerlerken Arel'in abimin odasına girdiğini fark ettim. Bir anda nefesi kesilmişti , kalbim atmaya başlamıştı. Bende yönümü çevirip abime gitmeye karar verdim. Abimin odasına dalıp bilmiyormuş gibi

"Ay!pardon abi misafirin mi vardı?" dedim. Abim de

"Yok yabancı değil gelsene"dedi. Arele doğru dönüp elimi uzattım. Arel bir an düşünüp tokalaştı... Arel'in beni baştan aşağıya süzdüğünü gördüm. Üstümde siyah kalın askılı dizimin bir karış yukarısında biten etek boyu ve birazcık göğüs dekoltesi vardı. Ayağımda kırmızı stiletto gözü yüzüme doğru yükselince göz göze geldik ve sonra gözünü yüzümde dolandırdı. Yüzümde azcık makyaj vardı. Gözümde rimel, eyeliner ve kırmızı ruj vardı. Fazlasıyla iddialı gözüküyordum.

Arel'i bir haftadır çok özlemiştim. Şuanda gidip boynuna atlayasım geldi. Lakin yapamadım. Arada Arel bana bakıyor ben ona bakıyordum. Ama bana dedikleri aklıma geldikçe sinirlendim. Gerizekalı çocuk birde bana bakıyordu. Arel Poyraz bana dediklerini unutabilir ama ben unutmam. Kalbimi kırdı birde yüzsüz gibi bana bakıyor. Kahvemi içtikten sonra

"İzninizle"dedim ve dışarı çıktım. Masal masasında dosyalarla ilgileniyordu. Yanına gittim

"Napıyorsun gelin hanım"dedim. Masal da kıkırdadı ve

"İyiyim sen nasılsın pek sevgili görümcem"dedi. Bende güldüm

"İyiyim"dedim. Masal da

"Hayırdır yüzünde güller açıyor"dedi.

"Herzamanki halim"dedim

"1 haftadır hastahanede terör estiyordun şimdi ise mutlusun hayırdır"dedi

"Gülsem suç gülmesem suç"dedim

"Her zaman gül"dedi. Yanağından makas alıp

"Görüşürüz"dedim ve gittim.

-AREL-

Deniz'in odasına girip tokalaştım. O sırada pat diye kapı açıldı. Kim bu densiz diye bağıracakken 1 haftadır çok özlediğim yüzü gördüm. Çok ama çok özlemiştim. Bana elini uzattınca elimi uzattım. Çok sarılmak istiyordum. Üstünü incelemye başladığımda sinirlenmeden edemedim. Hele hele o duduağındaki kırmızı ruj!! O duduağındaki ruju kendi dudağımla temizlerdim ama dua etsin Deniz var o da olmasa dudağındaki ruju zevkle temizlerdim. Biraz konuşup kahve içtikten sonra Asena izin isteyip gitti.

ÇIKMAZ SOKAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin