SEZON FİNALİ

1.1K 38 18
                                    

MEDYA:AREL-ASENA

Düğün tüm hızı ile devam ediyordu.Herkes delice eğleniyordu. En son dj roman havası açınca kahkaha atıp oynamaya tam başlayacakken Arel önüme geldi ve

"Sence de yetmez mi nefesim?"dedi. Bende

"Hayır yaa"dedim Arel'de

"Terden sırılsıklam olmuşsun dj bana öldürtmek mi istiyorsun meleğim yeter gel masamıza oturalım" dedi ve zorla beni oturttu. Bende mecbur oynayanlar izledim. Düğün bitmişti ama bende bitmiştim. Kayla ile birbirimize sarılmış bir şekilde ağlıyorduk. Yağız Kaylayı aldı ve sakinleştirdi. Bizde Arel'le arabaya doğru gitmeye başladık. Hep beraber arabalara bindik  ve Arel'le yeni evimize doğru konvoy bir şekilde gitmeye başladık. Evin önüne gelince erkekler kapıya doğru sıralandı ve beni eve kattılar ve Arel'i çok güzel bir şekilde dövdüler en son Arel'i benim ayağıma kapanmış bir şekilde hatırlıyorum.

      Sabah uyandığımda saat akşam 8'idi.  Sabah demeye bin şahit ister. Arel hayla uyuyordu bana sıkıca sarılmış bir halde. Gece harika geçmişti Arel bana yüz görümlüğü olarak pırlanta set almıştı. Sonra beni öpmüştü ve devamı gelmişti... Arel'in yüzünü incelemeye başladım. Yerinde kıpırdanmaya başlamıştı ve sonunda o taptığım gözlerini açtı ve muhteşem gülüşünü sundu.

"Günaydın kocacığım"dedim o da gülümseyip

"Günaydın karıcığım"dedi sonra "bir yerin ağrımıyor dimi?"dedi bende

"Karsıklarımda biraz sızı var o kadar"dedim gülümsedim Arelde

"İlk sen duş al sonra ben alayım"dedi bende kafa salladım banyoya gittim. Duşa girdim dişlerimi fırçaladım. Duştan çıktıktan sonra gri şort ve askılı giyip yiyecek bir şey hazırlamak için mutfağa indim o sırada Arel duşa girdi. Telefonumu elime alında kızlarla gruptan 200 tane mesaj olduğunu gördüm ve çüşledim içimden. Mesajlara girince hepsi dün gece naptınız diye sormuşlar kendince bir şeyler yazmışlar telefonun ekranını kapatıp. Makarna ve patates yemeği yaptım. Masayı hazırlarken arkamdan bir bel bana sarıldı ve

"Bütün oda yine sen kokmuş. Tarifi olmayan bir bağımlılık gibisin kadın. Lan bir kadın daha ne kadar sevilir be! Ölüyorum sana.Her öldüğümde kokunda can buluyorum. Ay yüzlü kadınım" dedi. Her gün bu adama daha fazla aşık oluyordum mest ediyordu beni.  Yemeğimizi yemiştik ve balayına gidecektik. İlk defa başka birine valiz hazırlıyordum 1 hafta orada kalacaktık. Arel'e 1 valiz bana ise 2 valiz olmuştu. Toplam 3 valiz hazırlamıştım.  Nereye gideceğimizi bilmiyordum. Hazır olduktan sonra Arel'in özel uçağına bindik ve balayı yolculuğuna başladık.

  Sonunda yolculuk bitmişti. Bir baktım balayına Roma'ya gelmişiz. Harika bir seçimdi. Arel'in tuttuğu şoför bizi otele götürdü odamıza yerleştik. Geldiğimizde akşamdı zaten onun için akşam yemeğini yiyip odamıza çekildik. Sabah muhteşem bir enerji ile uyandık. Kahvaltıyı yaptıktan sonra dışarı çıktık. Büssürü yer gezmiştik. İnstagrama atmak için zorla Arele fotoğraf çektirdim.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ÇIKMAZ SOKAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin