Görünüş ★ -44-

3.1K 205 71
                                    

İyi Okumalar :)

Multimedya : Michelle

~~~~

 Melanie

Geçen iki ayın sonucunda çocukları görmeyi büyük bir merakla bekliyordum.Açıkcası ne durumda olduklarını tahmin dahi edemiyordum.Toplantı odasında koltuğuma kurulmuş gelmelerini bekliyordum.Hepsinin bana yolladığı mektuplarda bugün,yani turnuvadan bir gün önce gelecekleri yazıyordu.Bir tek Azuradan mektup gelmemişti,gelseydi zaten okuyabileceğimi sanmıyorum.Berbat bir yazısı vardı.Turnuvada Gerard ile karşılaşma olasılığı yüksekti.Kendi eğitmeniyle karşılaşmak gerçekten zor olur,çünkü ona karşı kullanabileceğin gizli bir kozun yoktur.

''Gerçekten çok ilginç olacak''

''Senin için her şey ilginç'' diyerek çayımdan bir  yudum aldım.

Dudakları alayla kıvrılırken ''Son zamanlarda yaşanan olayların hepsi birer komedi.Bende izlemek istiyorum,sende istemiyor musun ?''

''Elbette.Fakat eğlenmek için değil.''

''Ah...Çok sıkıcısın.'' dediğinde göz devirdim.

''Burada olmamalısın,seni gördüklerinde kötü olacaklardır.''

''Beni gören birinin iyi olmasını beklemiyorum zaten'' dedi büyük bir alayla.Gülümseyerek ''Bunu bilemezsin'' dediğimde gözlerini kıstı.

''Geldiler.'' dedi ayağa kalkarken.''Sence bu turnuva'nın galibi kim olacak ?'' diye sordu pencereyi açarken.

''Hmm...Bunu söylemek için çok erken.Çocuklarımın öfkelenince ne kadar ürkütücü olabileceklerini biliyorsundur.'' diyerek sırıttığımda gülerek toz bulutuna dönüşerek gözden kayboldu.Bana doğru yaklaşan devasa büyü güçlerinden bende geldiklerini anlayabilmiştim.Fakat hepsi gelmemişti,sadece üçü buradaydı.Kapı açılınca gülümseyerek başımı açılan kapıya çevirdim.Allison,Leon ve Edward içeriye  girerken gülümsemem büyüdü.Bu büyü gücü bu üçlüden geliyorsa umutlanabilirdim.

Allison ''Dostum ilk biz mi geldik ?!'' diyerek karşımda ki koltuğa otururken Edward ''Karşında bir kraliçe var,azcık saygılı olmalısın'' diyerek koltuğa doğru sıçradı.Senin de ondan pek farkın yoktu ama...Herneyse.Gülümseyerek ''Eğitiminiz nasıl geçti ?'' diye soruyu attım ortaya.

Allison ''Sıradandı.Pek farklı bir şey yapmadım.''

Edward ''Bende'' 

Leon daha saygılıca yerine otururken ''Sıradan'' demişti.Bu üçü nasıl anlaşıyorlardı cidden anlayamıyorum.Allison ''Bu sefer göt olacak kişi Alice olacak'' diyerek sinsice sırıttığında Edward'ın uyarıcı öksürüğüyle yerine sinmişti.Benim yanımda bile rahat olmalarını seviyordum fakat aşırıya kaçtıkları zamanlarda oluyordu.

Edward ''Turnuva nasıl olacaktı ?'' 

''Üzgünüm,pek fazla bilgi veremem.Fakat-'' sözümü kesen kapının açılması olmuştu.Bakışlarım kapıyı bulduğunda gülümsedim.Michelle ve diğerleri gelmişti.''Ne ? Daha kimse gelmedi mi ?''

Edward ''Bizi beğenemedin mi ?''

Michelle gözlerini kısarak ''Kes sesini bücür'' diyerek yanımda ki koltuğa oturdu ''Naber güzelim ?'' diyerek yanağımdan makas aldığında afallamıştım.Michelle ?! Kahkaha atarak ''Şaka yapıyorum iki ay içerisinde bu kadar cıvımam'' diyerek bacak bacak üstüne attı.

Meldy merakla ''Azura gelmedi mi ?''

Ashley ''Açıkcası onu çok merak ediyorum.''

''Malesef daha gelmedi''

Kovucu ★ 2Where stories live. Discover now