Tek Bir Kalp ★ -43-

4K 223 125
                                    

İyi Okumalar :)

Multimedya : Azura

~~~~

 ''Emin misin ?'' 

''Evet niye emin olmayayım ?'' diyerek sırıttım ve uzun zamandır giymeyi beklediğim beyaz ceketi üzerime geçirdim.

''Pekala öyle olsun'' 

Alice ve diğerleri ben yokken burada S sınıfına girmeyi başarmıştılar.Bende bugün merak ettim ve artık zamanının geldiğini düşünerek derslere katılmalıyım diye düşündüm...Kesinlikle hayır ! Bütün gün Leon ve Damon abiyi kesmek için harika bir şanstı bu.Boy aynasının karşısına geçerek kendimi şöyle bir süzdüm.Siyah gömlek ve etek,beyaz ceket.Çok seksiyim lanet olsun.Şimdi kendinize soruyorsunuz,bu kız salak mı ? Savaş çok,düşman çok bu sınıfta ders mi işleyecek ? Diye.Biraz morale ihtiyacım vardı açıkcası.Bu yüzden birkaç günlüğüne bu şekilde kafa dağıtacaktım.

''Hadi çıkalım'' diyerek odamın kapısını açtım.Önden Alice arkasından kapıyı kapatarak da odadan ben çıktım.S sınıfına ilerlerken ''Allison nerde ?'' diye sordum.

''Cevabını bildiğin sorular sorma'' 

''Haa...Anladım'' diyerek sinsice sırıttım.''Bir ara şunların arasını yapalım ya.Üzülüyorum Allison'a''

''Ben hiç üzülmüyorum Leon'un peşinden sapıklar gibi koşuyor.''

''Hey ! Pro bir sapığınız var burda,lütfen yani'' sözleri ağzımda yayarak konuştuğumdan Alice yüzünü buruşturdu.Sınıfa geldiğimizde Alice kapıyı açtı,ondan önce içeriye ben girdim.İşte benim arkadaşlığım.İçerisi doluydu.Yani bizimkiler vardı.Sırıtarak ''Ne bakıyonuz be !'' diye bağırdım.

Michelle teyze ''Akşam sana dinlenmen gerektiğini söylememiş miydim ?''

''Sıkıldım ama'' diyerek dil çıkardım.Edward elini kaldırarak ''Selam'' deyince kaldırdığı eline beşlik çakarak ''Ben yokken çok yakışıklı var mıydı ya ?''

Sırıtarak ''Çok şeyler kaçırdın Azura''

Dudak büzerek ''Tüh be !'' diyerek sırıttım.Damon abinin yanının boş olduğunu görünce sırıtarak hızla yanına oturdum.Seslice yutkunduğunu duyunca sırıtışım büyüdü,benden korkuyordu.Nihahahahaha ! 

''Michelle ile çalıştığınızı duydum ?'' konuşmayı o başlattı !

''Öyle.''

''Neler öğretti ?''

''Dün akşama kadar hep fiziksel çalıştım.Büyülü eşyalar kullanarak hızımı arttırmayı öğrendim.Bir süre de kılıç tutmayı öğretecekmiş''

''Hmm...Güzel.Aferin'' dediğinde sırıttım.

Başka bir konu açmak için ağzımı açmıştım ki kapının açılmasıyla oflayarak önüme döndüm.İçeriye öğretmen yerine Melanie girince şaşırdım,derslere o mu bakıyordu ? Öğretmen masasının olduğu yere doğru ilerledi.Masa'nın önüne geçerek yüzünü tamamen bize döndü.

''Evet çocuklar beni beklemediğiniz gözlerinizden anlaşılıyor.Fakat size güzel bir haber vermeye geldim.Bildiğiniz üzere yirmi,otuz yıl arayla deneme turnuvaları yapılır.Deneme turnuvaları nedir ? Kısaca açıklayayım.Her mesleğin kendi alanında savaşarak belli bir sıralama oluşması.Turnuvada bulunacak meslekler...Şövalyelik,tetikçilik,büyücülük,düzenbazcılık olarak dört ayrı meslekten oluşuyor.''

Alice ''Herkesi ikili savaşlardan geçirmek çok uzun sürmez mi ?''

''Hayır,ikili savaşlar olmayacak.Milyonlarca katılımcı olacak fakat biz her meslekten sadece yüz kişi alacağız,yani toplamda dört yüz kişi olacaksınız.Bu dört yüz kişiyi seçmekte turnuvanın aşamalarından biri olduğu için ondan bahsetmeyeceğim.Bu dört yüz kişiden kendi alanında ilk üçe girmiş kişiler final karşılaşması,yani,hayatta kalma savaşına katılacaklar.Geriye kalan on iki kişiden sadece dört kişi kendi mesleklerinde birinci olacaklar.Herkesi katleden ve ayakta kalan tek kişi ise gezegen birincisi seçilecek.Sizlerin katılmasını istiyorum.Turnuvayı yöneten kişi ben olacağım.Fakat şöyle bir durum var.Katılacak kişiler arasında bir kısıtlama olmayacak,düşmanlarımızın bile katılabileceği bir savaş olacak.Sizden beklentilerim büyük çocuklarım.Turnuva iki ay sonra.İyi dersler'' diyerek hızla sınıftan çıktı.

Kovucu ★ 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin