Isırık ★ -28-

3.6K 220 73
                                    

İyi Okumalar :)

Multimedya : Leon

~~~~

Leon şatoya varır varmaz hızlıca merdivenleri çıkıp laboratuvara girdi.Hala ikiside uyuyordu.Yavaşça Allison'un yanına gitti ve başucunda ki boş sandalyeye oturdu.Leon,Allison'u bu şekilde görünce içini bir üzüntü kaplıyordu.Bunun sebebini çözemiyordu.Küçükken Leon'un peşini hiç bırakmayan utangaç,sevimli bir kızdı Allison.Azuraların yanında fazla durmamasının sebebide buydu aslında.Bulduğu her vakitte Leon'u takip eder,ne yaptığını izlerdi.Hergün aynı saatte yanına gelirdi.Bu şekilde de Leon ona yavaş yavaş alışmaya başlamıştı.

Geçmiş

Leon teneffüs zili çalınca hızla kendini dışarı attı.Kalabalık ortamları sevmediği için ders dışında hep gizli yerine giderdi.Biblos sınırlarında ki karanlık bir ormana girdi.Her zaman ki gibi elleri cebinde umursamaz tavırlarıyla orman'ın içinde yürürken çalılıklardan biran hışırtı gelince durdu.Ardından duyduğu hıçkırma sesleriyle birlikte çalılığa yöneldi.Yaprakları biraz kenara ittirince yerde kolunda ki ufak dikeni çıkarmaya çalışan,gözleri yaşlı bir kız gördü.Leon bu kızı tanıyordu.Aynı sınıftalardı ve aynı takımdalardı.Leon kızın yanına çömelip koluna dokunduğu anda kız kıpkırmızı kesildi.

Leon ''İyi misin ?''

''E...Evet''

''Sadece ufak bir diken'' diyerek dikeni hızla çıkardı.Kız çığlık atarak ''Ne yaptın sen !! Hiç acıtmadı ama tehlikeliydi ! Ölebilirdim olum !'' ardından söylediklerini düşünüp kıpkırmızı oldu.

Leon ''Bir diken ile kimse ölmez'' diyerek ayağa kalktı.Kız kaşlarını çatarak ''Ya ölseydim ? Ne yapardın ?''

''Ne güzel işte,burada ki hayvanları doyuracak kadar et var sende'' diyerek arkasını dönüyordu ki kız yakasına yapıştı.Kıpkırmızı suratı,çatık tutmaya çalıştığı kaşları,yediği hakaretten dolayı dolmuş gözleri ile oldukça komik duruyordu.

''Sen kime etli diyosun ha ?! Bende hiç kilo yok bak !'' diyerek tişörtünü açıp göbeğini gösterdiğinde bir süre bakıştılar.Kız ne yaptığını daha yeni fark etmiş gibi kırmızının tonlarına girdi.Tişörtün uçlarını bırakarak etrafta koşuşturmaya başladı.''Ne yaptım ben !! Hangi akıllı göbeğini erkeğe gösterir ki ! Bildiğin şeyler gibi göründüm ! Kesin yanlış anladı,kesiin !''

Sağda solda koşuştururken kafasını ağaçlara vuruyor,geriye sendeleyip tekrar koşuştururken birdaha ağaca çarpıyordu.Leon ne kadar etkilenmediğini göstermeye çalışsada gülmemek için kendini zor tutuyordu.En sonunda kız yerde ki pisliği fark etmeden çıplak ayaklarıyla ona bastığında durdu.Yavaşça aşağı eğilince o pisliği gördüğü anda çığlık atıp ayaklarını etrafa sürmeye başladı.İşte o an Leon kendini daha fazla tutamadı ve kahkaha atmaya başladı.Kız Leon'un ilk defa güldüğü görüyordu.Durdu ve hayran hayran yüzüne baktı.Sanki birdaha göremeyekmiş gibi doya doya baktı ve kısa süre sonra o da gülmeye başladı.

Bi süre sonra ikiside gülmeyi kesip ormanın içinde yürümeye devam ettiler.Leon ''Sen burda ne yapıyorsun ?''

Kız şaşırdı ve ne diyeceğini bilemedi.Eğer ona 'sana platonik aşık biri.Ayrıca seni takip eden sapık bir takipçiyim' deseydi Leon ne yapardı kim bilir.Ardından kıpkırmızı suratıyla ''K-Kayboldum''

Leon yalan söylediğini fark etse de pek umursamadam yürümeye devam etti.Ağaçları geçtikten sonra yemyeşil bir dağ tepesinde buldular kendilerini.Burası Leon'un gizli yeriydi.Kız etrafa hayran hayran bakınırken Leon biraz daha ilerleyip yere oturdu.Kız da hemen gidip yanına oturdu.Tabii oturmak istedi ama oraya doğru ilerlerken ayağını taşa takıp yere düştü.Oturur şekle geçerek kanayan dizine baktı.Yaraya parmağını değdirdiğinde yüzünü buruşturdu.Leon oflayarak yerinen kalkarak kızın yanına gitti ve dizini kontrol etti.

Kovucu ★ 2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang