Duygular ★ -15-

2.9K 231 37
                                    

İyi okumalar :)

''Çok sıkıcısınız kızlar,oysa biraz eğlenirim diye düşünmüştüm''

''Öyleyse seni ben eğlendireyim'' bu kalın sesin sahibine hepimiz başımızı çevirdik.O-Onun burda ne işi vardı ?

***

Azura

Ne yapacağımı,ne düşüneceğimi,ne hissedeceğimi bilmiyordum.Ayağa kalkıp Michelle teyzelerin tarafında o adama karşı savaşmalı mıydım ? Yoksa bana bütün hayatımı yalanlar üzerine kurdukları için onlara nefret besleyip herkese karşı savaşmalı mıydım ? Tek hissettiğim şey acıydı..Gerçeklerin yüzüme tokat gibi çarpmasından sonra hissettiğim acı.Hergün kin besleyip öldürdüğüm ve nefret ettiğim türden olmam.Annemin haksız yere ölmesi..Bir babamın olmaması..Ve bunların hepsinin benim dışımda herkesin bilmesi.Bunları bilmelerine rağmen yüzüme gülebiliyorlardı,açıkcası tebrik ediyorum onları.

Alice..

Bana yalan söylemeyip sonunda çekiceğim acıları bilmesine rağmen hiç tereddüt etmeyip bana gerçekleri anlattı.O gerçekten şuan güvenebileceğim tek kişi..Bunun dışında üç arkadaşımın gözlerimin önünde ölmesi..Dean ve Tigre beni korumak için kendilerini feda ettiler,Amelia abla ise şaşkınlık içinde dikilirken birden cayır cayır yanarak ölmesi.Alice ile uzun zamandır sarılarak ağlıyorduk,onun kucağında yorgun ve bitkin bir şekilde yatıyordum.Birden onun kollarından çekilmemle irkilerek zorlanarakta olsam gözlerimi açtım.

''Lanet olsun fazla yakışıklısın'' diyerek gözlerimi kapattım.Kendi kendime sırıttım.Bu halde bile herşeyi şakaya vurarak gülebiliyordum.Kendime inanamıyorum.

Onu bunu bırakalımda az önce çocuk çok taştı..

İyice kendime gelip etrafıma bakındım,o çocuğun kucağındaydım.

Alice ''Ondan uzak dur'' demesiyle gözüm ona kaydı.Gözleri ağlamaktan kıpkırmızı olmuş,saçı başı dağılmıştı.Eğer şuan ki halini görse hiç şüphe etmeden odasına gidip makyaj yapıp geri gelirdi..

''Bu konudan uzak durmalısınız İblis General..'' başımı sesin geldiği yene çevirdiğimde o partide ki adamı gördüm.Drakula.

Zorlanarakta olsa ''Bunların sorumlusu sen misin ?''

Drakula ellerini yana doğru açarak omuz silkti ''Hayır,sadece emrimdeki iki askerdi,arkadaşlarını öldürdüğü için çok üzüldüm gerçekten, ama sende onları öldürdün.''

''Pislik herif..'' diye tıslayarak tam çocuğun kucağından iniyordum ki eliyle başımı göğsüne bastırdı.''Haraket etme''  sebepsiz yere dediğini yaptım ''..Kız kardeşimi incittiğin için seni öldüreceğim'' dedi sakince,ama asıl olay bu değildi..

Kız kardeş ? 

Hızla başımı kaldırarak ''Ne diyorsun sen ?''

Gerçekten bu adam kimdi ? Fazlasıyla çekici olduğunu kabul ediyorum orasını boşverelim.Drakula az önce ona İblis General demişti.Arkasını beni daha yeni fark ettiğim birinin kucağına bırakarak tekrar geri döndü.

Drakula sırıtarak ''Çok uzaktan kardeş sayılıyorsunuz General..Tam olarak kardeş sayılmazsınız üstelik.''

Az önceki gibi aynı soğuklukla ''Seni öldüreceğim..''

Sırıtarak ''Başka bir kelime bilmiyormusun seni velet ?'' dedi Drakula.Ağzını kapatmadan ağaçlarla dolu bir yere uçtu.General denen herif Drakula'nın önünde belirip sayısız,hızlı ve acımasızca yumruklar savuruyordu.Soğuk ve duygusuz gibi görünen gözlerinde ki öfke ateşini fark edebiliyordum.Daha tanımadığım biri,benim için nasıl bu kadar öfkelenbilirdi ki ? Alice bu çocuğu tanıyor gibiydi,onu görünce ki ifadesi tamamen endişeydi.

Kovucu ★ 2Where stories live. Discover now