İkiz Ejder ★ -19-

3.6K 221 60
                                    

İyi Okumalar :)

~~~~

Beşimizde çantalarımızı toparlamış Azurineyi bekliyorduk.Hepimiz olayın şokunu hala atlatamamıştık.Sonsuza kadar dönmemek üzere ayrılmıştık ordan,bir bakmışız görev yeri orası.Gerçekten benim ikinci adım şanssızlık olmalıymış.

Edward ''Tanrım bu çocuk kız mı  da bu kadar geç kaldı ?''

Allison ''Bilemeyiz belki de gerçekten kızdır'' diyerek sırıttı

''Mavili kadar yakışıklı biri kız çıkarsa kendimi camdan aşağı atarak intihar ederim'' dediğimde kahakaha attılar.Herkesin gözleri birden büyürken ''Geldim'' sesiyle kaşlarımı çatarak arkamı dönerek tam onu azarlayacaktım ki...

''S-S-Sen ! saçlarına ne oldu ?'' diye cırladım.Saçları siyah olmuştu ! Gözlerini devirerek ''Bağırmasana''

''A-Ama ne oldu ki saçlarına ?''

''Hades boyat dedi boyattım''

Gözlerimi kısarak ''Sen onun her dediğini yap benim dediğim hiçbir şeyi yapma,tabii senden bişey istemiyorum konuşman yeter ama o da olmuyor !''

''Olmamış mı ?'' 

Sırıtarak omzuna vurdum ''Olmuş olmuş.Hadi yola koyulalım'' yazık oldu o güzelim mavi saçlara.Ama Azurine hemen biri ondan bişey isteyince yapıcak tip değildir.Kesin bi tuhaflık var ama hadi bakalım bunun altından da çıkar bi haltlar.

Allison yaklaşarak ''Azurine daha mı yakışıklı olmuş ne ?''

''Ona mı yavşıyorsun ?''

Allison ''A-Alakası yok...B-Benim zaten hoşlandığım birisi var !'' dediğinde arada bir Leon'a kaçamak bakışlar atıyordu.Ne yani hala bu soğuk kütükten mi hoşlanıyordu ? Ona sabır dileyerek yürümeye devam ettim.

Edward ''Demek böyle kızlarında hoşlandığı kişiler oluyormuş.Kız  tarafını biraz daha görmek beni sevindirdi'' dedi alaycı bi tonla

Allison kaşlarını çatarak ''Kes sesini be !'' diyerek Edward'ın saçına yapıştı.Edward kahkaha atarken bir yandan da o da Allison'un saçını çekiyordu.Onların bu bağırışmalarına kulaklarımın daha fazla dayanamayacağını anladığımda elimle kulaklarımı tıkayarak onları duymamaya çalıştım.

***

Kısa sürede okula varmıştık.Hiçbir şey değişmemişti,hala her şey yerli yerindeydi.Parmaklıklar karşısında dikilmiş bir şeyin beni içeri itmesini diliyordum.Ayaklarım ilerlemiyordu.Seslice yutkunduğumda elimde hissettiğim sıcaklıkla irkilerek bakışlarımı Alice'e çevirdim.Elimi daha sıkı tutarak bana gülümsedi,diğer elimdende Allison tutunca gözlerim dolmuştu.Çok mutluydum.Böyle bir zamanda arkadaşlarım yanımda olduğu için.

Alice ''Bu yeni sayfada biraz havalı gözükür müyüz sizce ?''

Allison ''Sizi bilmem ama ben zaten çok havalıydım.''

Alice ''Ha-Ha !''

Edward ''Yeni yakışıklılığım ile ben zirvede olurum siz endişelenmeyin''

Alice gülerek ''Eminim zirvede olursun bay kilot meraklısı'' dediğinde kızardığı için hızla önüne döndü.

Edward ''Dua et altında pantalon var,aslında o bana engel olamaz'' diyerek sırıtınca işlerin daha çok uzayacağını ve bizim burda daha fazla dikileceğimizi anladığımda''Burada ki tek sapık benim,yerimi kimseye vermem'' diyerek demir kapıyı ittirdim.Herkes aynı anda derin bir nefes alınca kahkaha attık.Bu yeni sayfamda eskisi gibi yalnız değildim,onlar yanımdaydı.

Kovucu ★ 2Where stories live. Discover now