3

4.8K 324 327
                                    

" Anne biz parka gidiyoruz!"

Natash, Klaus'un salona dalarak avazı çıktığı kadar bağırmasıyla yerinden sıçramıştı. Arkasındaki vazoya çarptığında gözleri kocaman olmuştu. Grace'in üstüne basa basa uyardığı babası için çok önemli olan vazolardan birine mi çarpmıştı? Kesinlikle buradaki son günü bu gün olacaktı. İçindeki kkrku büyürken aklından tek bir şey geçiyordu;

'İşim bitti'

Yavaşça arkasını döndüğünde Five'ın vazoyu yerine koyduğunu görmüştü.

" Aptal mısın? Babam hepimizi öldürür. Dikkatli ol biraz." Five alayla mırıldanırken natasha içinde büyüyen öfkeyle ona bakıyordu.

"Bana bir borcun var artık.Acısını çok pis çıkarırım."

'Sana borçlu kalmak mı? Asla'

Five, Natasha'nın öfkeli bakışlarını izlerken beklediği en son şey kızın vazoyu eline alıp sertçe yere fırlatmasıydı. Hayratle gülerken Natasha'nın ya çok aptal yada çok cesur olabileceğini düşünüyordu.

" Babam seni gebertecek."

Kız umursuzca omuzlarını silkerken Grace'e ayıp olmasın diye süpürge ve kürekle parçaları süpürüp şaşkınca ona bakan kardeşlerini umursamadan çöpe döktü. Kim bilir kaç milyon şuanda bin bir parça bir şekilde çöpteydi.

" Bu kadar rahat olma derim. Seni parçalayacak.Ve bende zevkle izleyeceğim."

Natasha için bunlar boş tehditlerdi. Yaşadığı ve gördüğü şeylerden sonra başına dahada kötüsünün gelebileceğini düşünmüyordu

" Hey! Sende gelsene bizimle Natasha."

Natasha olumsuz anlamda başını iki yana salladı.

" Ay çok eğleneceğiz."

Kız kolundan tutup onu kapıya çekiştiren çocuğa çatık kaşlarla baktı. Dışarı çıktıklarında Klaus biraz beklemiş ve arkasından yanına doğru koşturan  Vanya'yı da yanına çekere koluna girmişti.

" Siz tanışmamıştınız değil mi?"

Vanya gülümseyerek klaus un diğer tarafında duran kıza baktı. Natasha'da gülümsemeye çalıştı ama yine pek becerememişti galiba.

" Ben Vanya. Klaus senden bahsetti ama ben odamdan çıkamadım. Kusura bakma."

Kız önemli değil der gibi başını iki yanına salladı.

" Five'ı da fazla takma. Bazen böyle aksidir." Vanya cezalı olduğu için odasından çıkmasada Five'ın Natasha'ya söylediği bir çok şeyi duymuştu.

" Bazen?" Klaus alayla konuşurken Vanya uyarırcasına kolunu sıkıp sessizce bir şeyler mırıldanmıştı.

Vanya, Klaus'u uyarırken Natasha yanından yürüyen Diego'ya döndü. Çocuk bıkkınca yürümeye devam ederken zorla getirilmiş gibi bir hali vardı. Natasha biraz ilerilerinde ki parka yaklaştıklarında Klaus'un onları bırakıp hızla koşmaya başladığını fark edip onunizlemeye başlamıştı.

" Geri zekalı! Çocuk musun sen?! Yavaşla!"

Diego onun ardından bağırırken bu halleri Natasha'nın komiğine gitmişti.

Klaus salıncağa oturmak yerine üstüne çıkmış bir şekilde sallanırken Diego direğe yaslanmış çatık kaşlarla onu izliyordu. Allison bir köşede kıkırdayarak Luther ile bir şeyler konuşurken Natasha,Five ve Ben bir banka oturmuştu. Vanya'da Klaus'ların yanındaydı.

Natasha oflayıp çenesini eline yaslayarak diğer elindeki yaprakla oynamaya devam etti. Five'a bakmıyordu bile. Yanında oturan Ben sessizce kitap okuyordu. Natasha'nın bir süre sonra gözleri onun kitabına kaymış ilgisini ona vermişti.

İSTENMEYENWhere stories live. Discover now