⋆blue & gray⋆

299 43 43
                                    

✦✧✧ i just wanna be happier ✧✧✦

Tudod mennyire boldog voltam mikor még gyermekként játszottunk a porban? Nem számított, hogy piszkos lett a ruhánk és az sem volt fontos, hogy otthon ezért mennyire megszidtak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tudod mennyire boldog voltam mikor még gyermekként játszottunk a porban? Nem számított, hogy piszkos lett a ruhánk és az sem volt fontos, hogy otthon ezért mennyire megszidtak.

Különböztünk, de te mégis velem akartál játszani és egy szomorú kisfiúból a világ legboldogabb kis lurkója lettem. Látod, ez is miattad történt.

Egész életemben egy kérdőjel voltam, valami ami sehová sem illett. Nekem nem voltak barátaim. Furcsának tartottak és talán valóban az is voltam.

Neked sok barátod akadt. Mindenki veled akart barátkozni. Az édes valód és kedvességed mindenkit elbűvölt. Emlékszem mikor először megpillantottalak azon a rozoga hintán azt gondoltam; senki és semmi sem lehet nálad aranyosabb.

Te lettél az én aranyos barátom, aki az egyetlen is volt. Veled, először életemben, már nem éreztem magam egyedül. Az eddig szürke és sivár életembe elhoztad az életet és a színeket, megízleltem milyen élni és nem csupán létezni.

Akkor még sok mindent nem értettem, és ez most sem változott teljesen meg, hogy felnőttem.

De egy valamit már tudok; hogy te Park Jimin, az voltál, akire mindig is szükségem volt.

Kismilliószor próbáltam megváltozni és változtatni, azért hogy az emberek szeressenek, de ezt valahogy sosem voltam képes elérni.

Egyszer viszont azt mondtad; Tae, nem neked kell megváltoznod, ahhoz, hogy bárki is szeressen. Ha valaki szeret az olyannak szeret amilyen vagy és nem annak, akinek mutatni próbálod magad. Mert ha valaki csak az álarcot szeretni és nem a mögötte lévőt, az egész kapcsolat a hamisságba vész. Ne akarj hazugságokban élni és ne gyötörd magad. Ha valaki nem ismeri fel milyen értékes vagy, meg sem érdemli, hogy törődj vele.

~És ekkor értettem meg, nincs szükségem senki másra a világon, csak rád, mert te voltál az egyetlen, aki velem volt, az egyetlen, aki tisztán látott engem és feltételek nélkül elfogadott.~

A mosolyom oka voltál és egész életemet körülszövő rózsaszín virágtakaró, te olyan voltál mint a személyes tavaszom és boldogságom.

Nyolc éves voltam, mikor Jimin az életem részéve lett és úgy tűnt már sosem szakad ki onnan. Éveken át mindvégig velem volt, akár a lelki társam, tökéletesen kiegészített engem, mint a kirakós darabkái; én egész életemben rád vártam, hogy egésszé váljak.

Mikor befejeztük az iskolát, te elmentél, hogy valóra váltsd az álmaid.

Idol lettél és én annyira büszke voltam rád. Mindig is tudtam, hogy egy csillag vagy; egy kincs. A hangodnál nekem nem volt gyönyörűbb ezen a világon.

blue & gray ~ vmin |✔Where stories live. Discover now