1.Fejezet. Szerelmi vallomások

130 8 2
                                    

Lucy pov

Éppen nagyban zajlik a végső harc Acnologia ellen. A sárkányölök az idő hasadékban harcolnak Acnologia emberi formájával. Mi az ösztönök által vezérelt sárkány formájával küzdünk, már az egész kontinens egyesítette erejét azért, hogy sikerüljön végrehajtani a Fairy Spere mágiát. De akkor egyszerre eltűnt Acnologia sárkányteste. Ekkor felkiáltottam.

- Natsu és a sárkányölők győztek! - Mindenki örömujjongásban tört ki. Aztán hirtelen megrepedt az ég, és egy nagy lyuk keletkezet rajta, amin keresztül a hét sárkányölő elkezdett a föld felé zuhanni. Natsu történetesen pont rajtam és Happyn landolt.

- Tadaima- mondta Natsu azzal az édes mosolyával.

- Okairi. - mondtuk egyszerre Happy-vel. Annyira boldog voltam, hogy épségben visszatért, hogy nem bírtam uralkodni magamon. A két kezemmel satuba fogtam Natsu arcát és lehúztam magamhoz majd megcsókoltam. Először kicsit habozott gondolom a meglepettségtől, de aztán visszacsókolt miközben átkarolta a derekamat. Egyszerűen alig tudtam elhinni, hogy visszacsókolt, ebben a helyzetben úgy éreztem mintha csak mi ketten lennénk az egész világon, és azt kívántam bárcsak örökké tartana. De levegőhiány miatt szét kellet válnunk. Natsu enyhén kipirult arccal nézett le rám. Ekkor meghallottuk a tömeg ujjongását, akik látták a csókunkat, kiáltozva gratuláltak nekünk minden félét. Natsu lassan felkelt rólam, közben engem is felsegített. Ahogy mellé álltam egy kézzel átfogta a derekamat, Happy-t pedig a másik karjával szorította magához így néztünk az ujjongó tömegre. Több párt is láttam a tömegen belül.

Levy-chan boldogan ölelte át Gajeelt.

Yukino könnyes szemekkel ugrott Styng karjaiba.

Minerva kicsit vissza fogottabban bújt oda Rogue-hoz.

Persze mind három párnál ott voltak a sárkányölők exedjeik.

Ekkor felnéztem Natsura aki pedig mosolyogva vissza nézett rám és abban a pillanatban a homlokát neki támasztotta az enyémnek. Amit persze mosolyogva fogadtam.

- Natsu - szóltam hozzá miközben igyekeztem a szemébe nézni.

- Tessék Lucy. - Felelte Natsu.

- Szeretlek. - Mondtam neki olyan halkan, hogy csak ő halhassa. Ekkor úgy láttam kicsit meghökkent, de aztán egy halvány mosoly jelent meg az arcán. Ezt követően lehajolt hozzám, egészen a fülemig.

- Én is szeretlek Lucy. - Ő is a lehető leghalkabban mondta nekem majd kiegyenesedett, és a szokásos Natsu vigyorával nézett rám. Éreztem, hogy az arcom megint főtt rák üzemmódba kapcsolt. Ezért inkább csak belebújtam a mellkasába.

Lucy pov END

Eközben kicsivel arrébb a helyszínen..

Gray pov.

Láttam, ahogy a sárkányölők vissza potyogtak a földre és nagyon boldog voltam, hogy végre vége van, és hogy épségben vannak. De most hogy mindent letudtunk van valami fontos dolog, amit még mindenképpen el kellene, intéznem. Csak Juvia arca villan be. Elhatároztam, hogy most már végre tényleg normális választ adok neki. El is kezdtem keresni a tömegben. A tömegen kívül egyedül találtam rá, ahogy épp fáradtam üldögél a földön és a hátát egy nagyobb törmeléknek támasztja.

Közeledtemre felém kapta a tekintetét. Most biztos a nyakamba ugrana, ha nem lenne ennyire elfáradva. Miközben elképzelem a szituációt, enyhén elmosolyodtam. Mikor elég közel érek hozzá, kedvesen ráköszöntem.

- Szia Juvia.

- Gray-sama, hogy vagy? – Kérdezte kedvesen.

- Kutya bajom, de ahogy elnézlek téged, te nem igazán tudod elmondani magadról.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 10, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fairy Tail Édes SzerelemWhere stories live. Discover now