Treizeci și trei.

6.1K 228 19
                                    

           Asthon P.V.D.

     Mă trezesc ținând în brațe ființa pe care o iubesc cel mai mult. O sărut pe frunte și încerc să mă ridic fără s-o trezesc. Mă așez la capătul patului și o privesc cum doarme. Părul șaten și lung, îi era împrăștiat pe întreaga pernă. Buzele rozalii și mari îi erau întredeschise, neputându-mă abnține o sărut ușor. 

    Îi îndepărtez câteva șuvițe rebele de păr de pe față și o acopăr cu pătura, care îi lăsa la iveală picioarele lungi și bronzate. Mă ridic încet din pat și mă îndrept spre ușă.

   O deschid fără zgomot și o închid în urma mea. Trec prin holul lung și intru în baie. Mă spăl pe față și dau drumul apei din duș să curgă. Îmi dezbrac pantalonii și intru în duș. După câteva minute relaxante, opresc apa și mă șterg cu un prosop. Îmi îmbrac înapoi pantalonii și îmi trec cu mâna prin părul ciufulit.

   Ies din baie și cobor în bucătărie. Se pare că Margret ne-a pregătit micul dejun. Iau câteva clătite și le așez pe o farfurie, după care adaug siropul de fructe deasupra. Iau un pahar și îl umplu cu ciocolată caldă. 

  Pun încă un sandwich pe farfurie, apoi le așez pe o tavă. Mănânc câteva clătite, apoi iau tava și urc la etaj. Deschid încet ușa și așez tava pe măsuța de sticlă de lângă pat.

     Mă așez lângă Mia. O mângâi ușor pe obrazul fin. O sărut scurt, după care își deschide încet ochii și zâmbește dulce.

-Neața' , spun zâmbind.

-Hei, căscă și se ridică în șezut. Ce miroase atât de bine ? zâmbește.

-Astea, mă ridic și îi aduc tava cu micul dejun.

-Clătitee, se bucură ca un copil mic.

      Mă sărută scurt, apoi trece la clătite. Aștept până termină de mâncat. Se ridică încet din pat, îndepărtând pătura și abea atunci observ că a dormit cu ticoul meu, care îi acoperea cu greu posteriorul.

-Îmi plac pijamalele tale, spun zâmbind.

-Și mie ale tale, spune arătând spre abdomenul meu. Aș putea să mă obișnuiesc așa, zâmbește.

     Coboară din pat și se îndreaptă spre ușă. Neputându-mă abține, o lovesc ușor peste fund.

-Heii, se întoarce spre mine.

    Doar zâmbesc fără să-i răspund. Iese din cameră, iar eu mă întind în pat.

                  Mia P.D.V.

    Ies zâmbind din cameră și mă îndrept spre baie. Pornesc apa din duș și îmi dezbrac tricoul lui Ash, lenjeria și intru în dușul fierbinte. Iau gelul de duș cu miere și-l pun pe piele. Mă clătesc, opresc apa și ies din duș. Mă învelesc cu un prosop și mă întorc înapoi în camera mea.

   Când mă vede intrând, un rânjet apare pe fața lui Ash. Îmi iau un tricou și o pereche de pantaloni scurți din micul dulap din cameră.

-Te poți întoarce măcar până mă îmbrac ? îl întreb iritată pe Ash care continua să se holbeze la picoarele mele din cauza prosopului prea scurt.

-Trebuie ? întreabă dezamăgit .

-Da, spun și oftează nemulțumit întorcându-se cu spatele la mine.

     Dau drumul prosopului și îmi îmbrac lenjeria, apoi tricoul și mă uit la Ash, acesta zâmbind cu gura până la urechi.

-Ce tot faci ?! întreb .

Pure Love ♡Where stories live. Discover now