Şaisprezece

5.2K 249 17
                                    

 

    Īl conduc pe David, apoi încui în urma lui. Fac un duş scurt. Îmi verific telefonul şi găsesc un mesaj de la el.

   " Noapte bună, prințeso. "

Pun telefonul pe birou, înainte să-i răspund şi mă întind în pat, adormind.

    Dimineața mă trezesc razele soarelui, care intră printre draperii. Merg la baie, fac un duş, îmi piaptăn părul şi mă spăl pe dinți. Mă îmbrac cu nişte pantaloni scurți şi cu un tricou.

         Merg în bucătărie, îmi iau un măr, apoi îmi aprind leptopul şi navighez pe internet.

      Pe Twitter, găsesc o grămadă de poze cu Andi şi Eli. Hmm, se pare că se bucură, c-au scăpat de mine, eu eram între ei. Îl caut pe David, dar nu îl găsesc. Imposibil, trebuie să aibe Twitter. Într-un final îl găsesc. Mă uit la numele lui de familie... LeBlanc... mi-se pare cunoscut, dar chiar nu-mi dau seama.Mă uit puțin la pozele lui şi observ că seamănă cu... cu Eli ?! Nu se poate, nu cred că sunt rude, poate doar o coincidență, se mai întâmplă. Îi dau follow, după care pun leptopul deoparte.

   Pfff. Ce plictiseală. Îmi vopsesc unghiile apoi o sun pe Oana. Ghinion, are teleonul închis, dar şi Andreea... ciudat.

     Îmi fac popcorn şi hotărăsc să vizionez un film.

       După terminarea filmului, încep să fac ordine în dulap. Nu doar pentru că este nevoie, dar mă şi plictisesc. Îmi pun melodia Thinking Out Loud de la Ed Sheeran şi mă pun pe treabă.

      După o oră, hainele mele sunt aranjate. Dar am şi scos câteva care chiar nu-mi mai plăceau , sau îmi erau mici.

        Îmi atrage atenția un mic obiect strălucitor din grămada de haine aruncate. Mă apropii, dar nu-mi au seama. Îl iau în mână şi-mi aduc aminte că este lănțişorul ce mi l-a dăruit Andi la împlinirea primei luni de relație. Este inițiala mea, iar el are inițiala lui, doar că pe o brățară.  

    Ne-am promis că l-e vom purta atâta timp cât ne vom iubi. Hotărăsc să mi-l pun, dar nu pentru că mai am sentimente pentru el, ci îmi place. Pe cine păcălesc ? Încă nu l-am uitat, dar oricum nu ştie nimeni de unde îl am sau de ce îl port. Deci nu mă poate judeca nimeni că îl port.

    Iau hainele de pe jos şi le pun într-un sac. Deobicei donez hainele celor nevoiaşi. Asta făceam cu tata de când eram mică... dar el nu mai este.

   Îmi este tare dor de el. Aşa că am decis să fac asta şi în continuare, îmi aduce aminte de el. Iau sacul şi îl duc în debara, îl voi duce mai târziu.

            Întorcându-mă în cameră, telefonul îmi vibrează, semn că am primit un mesaj.

      " A intervenit ceva în ultimul moment şi trebuie rezolvat. Îmi pare rău scumpo. Te iubesc, mama. "

   Uneori nu-mi place că mama lucrază atât de mult, fiind plectă mereu din cauza afacerilor. Dar asta este.

      Îi răspund şi îi spun că este în regulă. Pun telefonul de-o parte.

  Trag draperiile intrând lumina şi mă uit pe geam. Îl văd pe David stănd în maşină. Îmi iau telefonul să-l sun şi să-i spun să urce. Când ajung în fața geamului, o văd pe Eli ieşind din maşină. David coboară geamul de la maşină, se uită la mine fără nicio experie pe față, apoi porneşte maşina şi în cea mai mare viteză, pleacă. Îl sun, dar îmi închide.

       Decid să-i fac o vizită, dar nu ştiu adresa. Îi trimit un mesaj lui Daniel, un prieten comun şi îi cer adresa.

    Până îmi răspunde mă îmbrac cu o pereche de pantaloni scurți gri şi un tricou alb cu semnul păcii. Îmi fac un coc şi mă încalț cu o pereche de Converse albi scurți, îmi iau telefonul şi plec, nu înainte să încui în urma mea.

   Verific telefonul şi se pare că Daniel mi-a răspuns, îi trimit un mesaj prin care-i mulțumesc şi pun telefonul în buzunar.

   Ajung destul de repede la destinație. În fața mea, văd o casă uriaşă, mai degrabă un palat, în fața căruia este parcată maşina lui Daid şi încă 3.Sun la sonerie şi uriaşa poartă mi-se deschide. Trec prin curtea imensă şi ajung la uşă. Ciocănesc, iar uşa mi-o deschide o doamnă nu foarte bătrână chiar frumoasă, îmbrăcată într-o rochie de seară.

Eu : Bună ziua. Mă numesc Mia şi îl caut pe David. Este acasă ?

Doamna : Îmi pare bine să te cunosc Mia, David mi-a povestit multe despre tine. Eu sunt Khaterine, mama lui. Este la el în cameră. Te conduc.

Eu : Mulțumesc, spun zâmbind.

    Trecem prin multe camere şi urcăm 2 etaje, apoi ajungem într-un hol la capătul căruia se află o uşă. Khaterine îmi face semn să merg acolo, fiind camera lui şi apoi pleacă. Ciocănesc, iar când aud un "Intră" apăs pe clanță.

    Nu-l văd niciunde. Camera fiind imensă, ca şi toată casa. Apare la un mement dat , surprins să mă vadă.

David : Hei. Cum ai ajuns aici ? întreabă surprins .

Eu : Nu te bucuri să mă vezi ? întreb ca un copil mic.

David : Ba da. Dar de unde ai ştiut unde stau şi cum ai nimerit camera mea ? întreabă amuzat.

Eu : Văzându-te că te-ai purtat cuidat, nu mai salutat şi ai plecat fără să-mi spui ceva, să nu mai spun că din maşina ta a ieşit Eli, i-am cerut adresa unui prieten şi apoi m-a condus mama ta.

David : Eu... am avut o problemă, spune ducându-şi mâna la ceafă.

Eu : David, spun punându-i mâna pe umăr, poți să-mi spui, nu trebuie să ai secrete față de mine. Mai ales că acum suntem împreună, spun asta şi văd cu i-se luminează fața.

David : Suntem împreună ? se uită la mine şi aprob, moment în care mă ia în brațe.

Eu : Deci, spune-mi . Este ceva între tine şi Eli ? se uită la mine şi începe să râdă. De ce râzi ?!

David : Nu este nici înte noi , spune printre râsete, suntem frați.

În momentul ăla mă blochez. Cum ?! Nu se poate... m-am gândit, dar am crezut că este o coincidență.

Eu : Ce ?! Cum adică frați ? De ce nu mi-ai spus ? spun trist.

David : Da, frați. Pentru că ştiam că nu vă înțelegeți şi nu vroiam să mă respingi pentru că suntem frați, spune îmbrățişându-mă.

Eu : Nu te respingeam, eu am ajuns să mă îndrăgostesc de tine de când îmi trimiteai flori, cadouri, mesaje... de atunci, spun zâmbind.

    După multe discuții hotărâm să mergem la plimbare.

Pure Love ♡Where stories live. Discover now