Treizeci și unu.

5.9K 217 21
                                    

       

        Asthon P.D.V.

  După câteva schimburi de mesaje cu Mia, realizez cât de târziu s-a făcut. Pun telefonul pe birou, nu înainte să-i scriu "Noapte bună". Zâmbesc aducându-mi aminte de cele întâmplate azi, alături de ea. Mă învârt prin pat până reușesc să adorm.

   Soarele răutăcios își împrăștuie razele prin cameră, reușind să mă trezească. Rămân în pat, câteva minute. Soarele parcă rânjește, văzându-mă că renunț la somn și mă ridic leneș. Intru în baie și fac un duș rapid. Îmi înfășor un prosop în jurul meu și ies din baie.

  Intru în cameră și mă opresc în fața dulapului. Aleg un tricou negru și o pereche de pantaloni negrii. Trec cu mâinile prin părul ciufuliut, apoi cobor din bucătărie.

    Rose mi-a pregătit micul dejun. Mă așez la masa mare din lemn. Mănânc ouăle și șunca prăjită, iau câteva înghițituri din cafea și urc înapoi în camera mea. Pun într-o geantă un prosop, o sticlă cu apă și haine de schimb.

  Cobor și mă încalț cu o pereche de vanși negrii, îmi iau cheile de pe oglindă și ies din casă. Urc în mașina parcată în fața casei și pornesc spre sală. După un drum de 10 minute ajung la destinație. Intru înăuntru și-l găsesc pe Nash. Îi fac semn cu mâna, apoi mă schimb în vestiar și mă alătur lui.

           Mia P.D.V.

      Adorm cu telefonul în mână și cu zâmbetul pe buze. Câteva raze obraznice, se strecoară printre draperii. Mă întorc cu spatele către fereastră, sperând să mai dorm puțin, dar nu. Aceste raze devin tot mai multe și mai luminoase.

      Mă ridic oftâd din pat și mă îndrept spre baie. Las pijamalele în coșul de rufe și dau drumul apei să curgă. Intru în duș, lăsând picăturile calde să-mi exploreze pielea fină. După câteva minute de relaxare, ies din duș. Mă învelesc cu un prosop alb și pufos. Ies din baie și intru în dressing.

Aleg un pulover crem și o pereche de blugi skinny albaștrii. Cobor în bucătărie, găsind-o pe Margret.

-Neața,  Margret.

- Bună dimineața, spune zâmbitoare.

-Ce mi-ai pregătit?

-Un sandwich, cum îți place și asta, spune arătând spre o cutie de pe masă.

-Ce e acolo ?

-E pentru tine, zâmbește.

- Oare ce este ? întreb și mă apropii de cutie.

    Deschid cutia și găsec înăuntru un bilet. " Ceva special pentru cineva special. Te iubesc, Ash."   Las biletul și mă uit în cutie. Erau o mulțime de bomboane de diferite feluri, ciocolată, poze cu noi doi, o șampanie și o cutiuță mică, roșie.

  O iau și o deschid. Înăuntru era un pandantiv cu numele meu, cu un mic diamant pe punctul literei "I". Iau pandantivul și am un sentiment de deja vu. La fel am primit și de la David și Andi, acum ceva timp. Pun pandantiul înapoi în cuțiuță.

  Pun capacul la cutia mare și mai descopăr un buchet mare de trandafiri roșii. Ce cadou de dimineață, îmi spun zâmbind. Margret ia buchetul și se întoarce spre mine.

-Îl pun într-o vază, spune zâmbind. Tu mănâncă, spune apoi pleacă.

-Bine, spun încercând să-mi stăpânesc zâmbetul.

    Mă așez la masă și mănânc sandwich-ul. Iau câteva înghițituri din sucul de fructe. Mă ridic de la masă, iau cutia și o duc în camera mea. O deschid și încep să mă uit la poze.

Pure Love ♡Where stories live. Discover now