Douăzeci și șapte.

6.7K 212 6
                                    

      Mia P.D.V.

    Îmi deschid încet ochii. Mă lovește lumina oribitoare, din cauza draperiilor netrase. Mă doare capul, dar... îmi aduc aminte de cele întâmplate aseară.

  Lacrimile vin din nou. Încerc să mă abțin din plâns.

Mă uit la scunul de la birou și îl văd pe Ash dormind. Oh, el chiar a rămas... Cred că dacă nu ar fi fost el aici, aș fi plâns toată noaptea.

  Mă ridic încet din pat. Observ că am hainele de aseară pe mine. Merg încet spre ușă, nevrând să îl trezesc pe Asthon. Trec pe lângă el și zâmbesc văzându-i părul atât de ciufulit.

  Dechid ușa încet și ies pe hol. Intru în baie, dau drumul apei să curgă și mă dezbrac de haine.

Le las să cadă jos, pe gresia rece. Intru în duș. Mă spăl repede, amintindu-mi din nou de seara trecută. Se pare că această amintire mă bântuie.

 

     Ies din duș și mă învelesc cu un prosop. Îmi piaptăn părul, apoi mă spăl pe dinți și pe față. Merg în dressin și îmi iau o pereche de colanți și un tricou larg. Apoi cobor în bucătărie. Îmi fac un bol cu cereale, iar lui Ash și fetelor, pentru că vor veni mai târziu, câteva clătite pufoase cu ciocolată.

   După ce termin clătitele, merg în sufragerie și îmi pun un film. De data asta am ales The Last Song. Nu mă putem concentra la film, mintea îmi era la David și la noaptea trecută. Se pare că această amintire nu mă va lasa în pace până nu voi lămuri problema.

  Spre sfârșitul filmului reușesc să mă concentrez și să înțeleg despre ce este vorba. După ce acesta se termină, fetele apar imediat. Merg să le deschid, iar acestea mă îmbrățișează.

-Hei, Mia. Cum ești ? întreabă Oana.

-Ăăm, puțin mai bine.

-Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, spune Andreea.

-Și mie, spun și simt cum lacrimile îmi apar, dar sper că nu au observat.

  Fetele se așează la masă, iar eu le aduc clătitele. După aceea urc în camera mea și îl găsesc pe Ash dormind în platul meu. Se pare că acel scaun îi era incomod.

  Îl las să doarmă, apoi merg în baie. Mă uit în oglindă și observ să am ochii roșii și cearcăne. Fără să-mi dau seama încep să plâng din nou. Îmi șterg lacrimile, apoi mă spăl pe față și cobor în bucătărie observând că fetele au mâncat toate clătitele.

- Mia, m-am gândit la ceva, spune Andreea. Ce ai zice dacă am merge la cumpărături apoi la un film, să uiți puțin de cele întâmplate.

-Cred că da...

- În regulă. Mergi și te pregătește, noi te așteptăm aici.

  Aprob, apoi urc în dressing. Aleg un pulover negru și o pereche de blugi albaștrii. În picioare îmi iau o pereche de vanși roz. Părul îl las pe spate, iar machiajul îl fac simplu, rimel și un ruj nude. Ies din dressing, apoi merg în camera mea. Ash era încă în pat, dar era treaz. Mă apropii de pat.

- Neața, Ash, spun zâmbind.

-Hei, spune adormit.

     Mă apropii de el și îi dau un pupic pe obraz.

-Mulțumesc, spun.

- Pentru ?

-Pentru aseară. Ai venit după mine și ai rămas aici peste noapte.

Pure Love ♡Where stories live. Discover now