Optsprezece.

4.3K 239 7
                                    

Timpul a trecut atât de repede, încât nu mi-am dat seama.A trecut un an. Un am de când l-am cunoscut. Un an în care mi-a schimbat viața. Un an în care mama şi-a găsit pe altcineva care o face fericită. An în care ne-am mutat din casă-n casă, datorită succesului mamei în afaceri.

Un an în care parinții noştri s-au cunoscut şi se înțeleg foarte bine. Un an în care Andreea şi Asthon sunt mai fericiți şi mai îndrăgostiți ca niciodată.

An în care Oana şi acel băiat s-au cunoscut şi au decis să formeze un cuplu. Un an în care eu şi Eli ne înțelegem puțin mai bine, în care ea şi Andi s-au tot certat şi împăcat. Şi nu în ultimul rând, un an de când suntem împreună.

Mă simt foarte norocoasă că l-am cunoscut.

Telefonul îmi sună trezindu-mă din gânduri.

Eu : Da ?

David : Bună, iubita. Azi eşti liberă ? aww, şi-a amintit..

Eu : Da, de ce ? întreb, dar ştiu.

David : Păi, azi împlinim un an, face o mică pauză, şi vreau să mergem la o întâlnire.

Eu : Ți-ai amintit, spun zâmbind, mi-ar plăcea.

David : Te iau la 7. Să te faci frumoasă iubita, spune apoi închide.

Având în vedere că este dimineață, am timp să mă pregătesc.

Merg în bucătărie, să mănânc ceva. Recent ne-am mutat într-o casă mare, poate chiar mai mare decât a lui David. În curtea din spate avem o piscină mare, unde îmi petrec timpul cu Oana şi Andreea. Avem şi o grădină de flori, câteva hamace, balansoare, leagăne şi tot felul.

Casa are 4 etaje, camera mea fiind la etajul 3 şi foarte mare.

Cobor în bucătărie şi găsesc un bilet de la mama.

" Azi ajungem mai târziu. Nu e nevoie să ne aştepți, ajungem seara. Te iubesc, mama. "

Citesc biletul, apoi îmi fac un bol cu cereale şi merg în cameră. Mănânc şi mă uit la un film. Mă uit la ceas şi observ că mai am o oră. Cum ? Trebuie să mă pregătesc. Fac un duş scurt, îmi usuc părul şi îmi fac câteva bucle lejere. Merg repede în dressing şi încep să caut rochia potrivită.

Nu mă pot decide dacă cea neagră sau roşie. Decid până la urmă să o iau pe cea roşie, este puțin mulată, până deasupra ghenunchilor. La spate este puțin decupată. Îmi stă chiar bine, nu mă aşteptam. Machiajul îl fac simplu, tuş, rimel şi ruj de culoarea piersicii. Mă încalț cu o pereche de pantofi negrii cu toc, nu foarte mare. Mă uit ultima oară în oglindă şi aud soneria de la uşă. Cobor repede şi deschid uşa.

Îl văd pe David în fața uşii, îmbrăcat elegant şi cu un buchet de trandafiri roşii.

David : Eşti foarte frumoasă, spune şi mă sărută.

Eu : Mulțumesc şi tu, spun şi îl îmbrățişez.

Îmi dă buchetul şi pornim spre maşină. Şi-a cumpărat modelul mai nou, dar tot pe negru. Îmi deschide uşa, îmi prinde centura şi merge roata maşinii, intrând.

Pure Love ♡Where stories live. Discover now